{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on sinu hingepuu?

M illest puust sa leiad jõudu? Leia oma sünnikuupäev ja vaata, milline on sinu hingepuu! 1. jaanuar - 11. jaanuar : kuusk 12. jaanuar - 24. ...

Millest puust sa leiad jõudu?


Leia oma sünnikuupäev ja vaata, milline on sinu hingepuu!



1. jaanuar - 11. jaanuar : kuusk

12. jaanuar - 24. jaanuar: jalakas

25. jaanuar - 03. veebruar: küpress

04. veebruar - 08. veebruar: pappel

09. veebruar - 18. veebruar: seeder

19. veebruar - 29. veebruar: mänd

01. märts - 20. märts: pärn

21. märts - tamm

22. märts - 31. märts: sarapuu

01. aprill - 10. aprill: pihlakas

11. aprill - 20. aprill: vaher

21. aprill - 30. aprill: pähklipuu

01.mai - 14. mai: pappel

15. mai - 24. mai: kastanipuu

25. mai - 03. juuni: saar

04. juuni - 13. juuni: valgepöök

14. juuni - 23. juuni: viigipuu

24. juuni: kask

24. juuni - 4. juuli: õunapuu

05. juuli - 14. juuli : kuusk

15. juuli - 25. juuli: jalakas

26. juuli - 04. august: küpress

05. august - 13. august: pappel

14. august - 23. august: seeder

24. august - 02. september: mänd

03. september - 12. september: leinapaju

13. september - 22. september: pärn

23. september: oliivipuu

24. september - 03. oktoober: sarapuu

04. oktoober - 13. oktoober: pihlakas

14. oktoober - 23. oktoober: vaher

24. oktoober - 1. november: pähklipuu

12. november - 21. november: kastanipuu

22. november - 01. detsember: saar

02. detsember - 11. detsember: valgepöök

12. detsember - 21. detsember: viigipuu

22. detsember: pöökpuu

23. detsember - 31. detsember - õunapuu


Leinapaju.



Te olete ilus inimene, kalduvus melanhooliale. Te olete kütkestav, kaastundlik, täis armastust, alati aus ja liigute oma unistuste täitmise suunas. Võib tunduda raske elada inimestega, kes leiavad jõudu sellest puust, sest nad on nõudlikud, varustatud hea intuitsiooniga ja pakatavad armastusest.


Pähklipuu



Teie isiksus tundub mõnikord varjavat suuri kontraste.  Te tundute natuke omapärane, halastamatu, agressiivne ja egoist aga ka õilis, ambitsioonikas, otsekohene ja helde. Partnerina võite te olla raske ja mitte alati hinnatud. Sellegipoolest, isegi sellisena olete te veelgi rohkem imetletud.


Pihlakas.



Te olete kena, andekas, kaugeltki egoist, iseseisev, täis head maitset, kunstiloomuga, kirglik, emotsionaalne. Te armastate oma elu ja hindate head seltskonda aga te andestate raskelt.


Pappel.



Te olete ilus aga mitte liiga usaldav. Te olete julge aga ainult siis, kui see on vajalik. Te olete valiv, tihti üksik ja teil on vaja meeldivat ümbrust. Teil on hea organiseerimismeel ja usaldusväärne.


Mänd.



Teile meeldib mitmekülgne seltskond. Te olete jõuline, aktiivne ja armastate mugavat elu. Teid peetakse heaks kaaslaseks aga see ei tähenda, et te oleksite sümpaatne. Te armute kergelt aga see armastus haihtub sama kergelt. Teil on kalduvus liiga ruttu alla anda ja iga pettumus võib teid teie eemärkidest eemale viia.

Oliivipuu.



Taolete lahke, mõistlik. Te armastate olla hea, olla päikese käes ja teil on kalduvus olla tasakaalukas vältides agressiivsust. Te võite olla tolerant, rahulik ja omada õigusetunnet. Te ei ole armukade ja hindate tarkade inimeste seltskonda.

Tamm.



Te olete pigem usaldusväärne, tugev, iseseisev ja tundlik. Teile ei meeldi muutused, te hoiate kaht jalga maa küljes ja olete keskendunud.

Vaher.



Teie pole kindlasti mitte tavaline. Teil ei puudu enesekindlust, kujutlusvõime ja originaalsus. Te olete ambtitsioonikas ja teil on suur vajadus uute kogemuste järgi.

Pärn.



Te olete rahul sellega, mida elu teile toob, te vihkate stressi ja konflikte. Te ei ole laisk, aga te võite olla rahulikul meelel tegevuseta. Te olete truu aga võite olla väga armukade.

Valgepöök.



Teie välimus on sünonüümiks kainele ilule. Teil on hea maitse, te ei ole egoist, te armastate head elu ja elate, nagu pühak. Te otsite heatahtlikku kaaslast. Te olete originaalne armuke.

Sarapuu.



Te olete kütkestav, natuke nõudlik, mõistev, populaarne ja oskate muljet avaldada. Te võtate osa kõikidest sündmustest, võite olla pea pilvedes aga sealjuures jäädes alati ausaks. Te olete tolerantne kaaslane ja teil on hea õigusetunnetus.

Kuusk.



Teie sümboliseerite väärikust ja te armastate ilu. Teie hea maitse on kuulus. Teil on kalduvus olla jonnakas, ambitsioonikas ja töökas. Teil on palju sõpru aga samuti ka palju vaenlasi.

Viigipuu.



Te olete tugev, võitlusvalmis, iseseisev. Teil on raskusi teiste uskumiste kuulamisega ja te vihkate tülisid. Te armastate elu, oma pere, lapsi ja lemmikloomi. Ta võite olla sotsiaalne aga hülgate tihti oma sõbrad.


Jalakas.



Te olete meeldiv, tark, tagasihoidlik ja te ei oska andestada. Te olete rõõmsameelne aga ei armasta, kui teid käsutatakse. Te olete suuremeelne ja armastate teiste eest otsuseid vastu võtta. Teie kriitika ei ole alati hinnatud.

Küpress.



Te olete tugev, sportliku kehaga, teil on hea kohanemisvõime ja te võtate elu nii, nagu ta on. Te olete optimistlik, unistate rahast, vihkate üksindust ja olete kirglik armuke, keda on raske rahuldada.

Kastanipuu.



Te olete erakordne, teistele muljet avaldamine teid ei huvita ja teil on suur õigusetunnetus. Te olete huvitav, diplomaat aga teid on kerge ärritada. Teil on ülemusekompleks ja tihti on teil tunne, et teid ei mõisteta.

Seeder.



Te olete äkiline ja armastate jõukust. Teil on üldjuhul hea tervis ja te ei vaata teisi ülevalt.

Kask.



Te olete elegantne, sõbralik, tagasihoidlik ja teile ei meeldi liialdused. Teile meeldib loodus. Te ei ole kirglik ent suure kujutlusvõimega.

Pöökpuu.



Teil on hea maitse ja kalduvus pealiskaudsusele. Teie materialistlik loomus on kindlasti teile juba rahalisi ebameeldivusi tekitanud. Te olete hea juht ja ei võta ühtegi asjatud riski. Te olete hea kaaslane.

Saar.



Te olete erakordne, impulsiivne ja nõudlik. Kriitika teid ei huvita, te olete ambitsioonikas. Teil on raske mõista teiste erinevaid arusaamisi ehkki te teiste pärast tõsiselt muretsete.

Õunapuu.



Te olete tagasihoidlik ja kütkestav. Te armastate meeldida, olete tihti armunud ja soovite alati, et teid armastataks.




















Kommentaare ei ole