{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida ütleb teie sõrmede pikkus teie iseloomu kohta.

K as pole huvitav teada, et sõrmede pikkus võib olla määrav iseloomu paljastamiseks? On olemas kolm kätetüüpi. Vaadake alljärgnevat pilti ja...

Kas pole huvitav teada, et sõrmede pikkus võib olla määrav iseloomu paljastamiseks?

On olemas kolm kätetüüpi.

Vaadake alljärgnevat pilti ja oma vasakut kätt, milline piltidest vastab teie käele kõige rohkem?





A) Teie nimetissõrm on palju lühem nimeta sõrmest (sõrmusesõrm).


Teid on õnnistatud suure kehalise iluga looduse poolt, teie keha on harmooniline, teie isiksuses on midagi külgetõmbavat, mingi seletamatu sisemine sära, mis on ainult teile omane. Inimesed, kellel on selline sõrmedekuju, ei karda riskeerida. Nad on otsustajad ja vahel isegi agressiivsed, kui nad tunnevad, et on lõksuaetud. Ametialades valdkonnad, millega neid üldjuhul seostatakse on: sõdur, male- või pokkerimängija, insener. Märkimisväärne asi: teadlased on avastanud, et inimesed, kelle nimetissõrm on lähem nimeta sõrmest teenivad üldjuhul palju kergemalt raha, kui inimesed, kelle nimetissõrm on pikem.


B) Teie nimetissõrm on pikem nimeta sõrmest.


Sellise käetüübiga inimesed on nii enesekindlad, et võivad vahel paista ülbete ja sooviga paista teistest parematena. Nad armastavad üksindust ja neile ei meeldi, kui neid segatakse Need on inimesed, kes kasutavad palju oma pead mõtlemiseks ja armastavad tähelepanu, mida nad saavad Mis puutub inimsuhetesse siis üldjuhul ei ole sellise käetüübiga inimesed need, kes teevad esimese sammu.


C) Teie nimetissõrm ja nimeta sõrm on samapikkused.


Inimesed kelle nimetissõrm ja nimeta sõrm on samapikkused on üldjuhul väga tähelepanelikud, kes katsuvad hästi läbi saada teistega. Nende peamine iseloomujoon teistega suheldes on ustavus. Nad on täis armastust, kaastunnet, ustavust ja headust. Need on tõelised rahuarmastajad, kes vihkavad tülisid ja lahkhelisid ja ei taha olla kaasatud segastesse lugudesse.




Kommentaare ei ole