{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida räägib teie sünnikuu teie kohta?

J aanuar. Jaanuarikuus sündinud inimestel on erakordne hoiak töö suhtes ja nad ei kõhkle oma arvamusi avaldamast. Nad on jonnakad, kangekael...

Jaanuar.

Jaanuarikuus sündinud inimestel on erakordne hoiak töö suhtes ja nad ei kõhkle oma arvamusi avaldamast. Nad on jonnakad, kangekaelsed ja ei kannata, kui neile öeldakse, mida nad tegemapeavad. Nad on väga head juhid tänu oma sihikindlusele ja püsivusele ning otsusekindlale soovile edu saavutada. Nende puudus on mitte osata teisi kuulata. Teil on kaasasündinud omadus õpetada, tuleb ära märkida, et teid kuulatakse hea meelega.

Veebruar.

Kui te olete sündinud veebruarikuus, olete te ilmselt väga loominguline ja armastate töötada uute projektide kallal. Teile meeldivad intellektuaalsed vestlused ja teile ei meeldi veeta aega pealiskaudsete inimestega.

Teid määratletakse tihti, kui vaba meelega, teile ei meeldi elada rangete ühiskonnareeglitega. Teile meeldib reisida, minna lennuki või rongi peale nii tihti, kui võimalik, avastada ja vallutada maailma, sest see annab teile elurõõmu. Teile meeldib olla ümbritsetud teiste unistajate ja vabameelsetega. Te olete ausate ja ustavate sõber ja kaaslane.

Märts.

Märtsis sündinud inimesed on samuti väga loomingulised ja varustatud suure kujutlusvõimega. Nad on loomult rahuarmastavad. Nad elavad tihti omaenese peas luues kunstiteoseid oma vaimusilmas.

Nad otsivad kunsti läbi väljapääsu oma tunnetele ja armastavad olla üksi, et end laadida. Nad on armastuväärsed teistega aga neil on kalduvus varjata enamikku ennast puudutavat teiste eest. Enamiku ajast armastavad nad elada rahulikes paikades ja soovivad eemalduda kärarikkast ümbrusest.

Aprill.

Aprillikuus sündinud vajavad palju armastust ja tähelepanu. Neile ei meeldi, kui neid käsutatakse ja nad eelistavad teha asju omaenda äranägemise järgi ja teisi juhatada. Noored inimesed otsivad uusi seiklusi ja on pidevalt adrenaliinitõusust tagatõugatud. Nad tegutsevad enne ja mõtlevad pärast. Elavad päev-päevalt ja vaatavad, kuhu laine neid kannab. Nad on sageli tugevad ja ebameeldivad. Oskavad väljendada oma tundeid ja arvamust.

Mai.

Maikuus sündinutel on kalduvus olla väiklased ja kerglased. Nad soovisid midagi eile ja hoopis teist täna. Nad väljendavad end hästi ja armastavad inimestega rääkida kõigest. Neil on aktiivne sotsiaalne elu ja ei armasta veeta palju aega üksi. Neile meeldivad intelligentsed, stimuleerivad vestlused aga vajavad samapalju lõbu ja erutusi. Nad tüdinevad ruttu ja otsivad pidevalt uusi võimalusi lõbutsemiseks.

Juuni.

Kui te olete sündinud juunikuus, olete te väga tundlik ja heatahtlik teiste tunnete suhtes. See, mida inimesed eriti teis hindavad on teie headus ja teie tagasihoidlik olek. Teil on loov vaim ja tulevikule mõteldes mõtlete te oma tulevastele teostele sooviga maailmale teada anda oma ideid. Isegi, kui te ei ütle alati seda, mis teid inspireerib ja mida te mõtlete, on teie see kogu suur maailm, mis elab ja te tahaksite niiväga teada, kuidas oma tunnetest ja ideedest teistele teada anda, nii et nad teid ei haavaks ega solvaks.

Juuli.

Juulikuus sündinutel on palju sarnaseid iseloomujooni juunikuus sündinutega, ainsa vahega, et nad on rohkem otsekohesed ja ekstravertsed. Nad elavad seiklustele ja soovivad ainult veeta head hetke. Välispidiselt tunduvad nad enesekindlad ja rõõmsad aga sisemiselt peidavad nad suure hulga tumedaid saladusi ja varjavad oma valu teiste eest. Juulikuus sündinutel on palju energiat ja inimestele meeldib nendega koos olla.

August.

Augustikuus sündinud on loomulike juhiomadustega, nad ei karda end kaitsta ja teha teatavaks omaenda arvamused. Nad võivad olla autoritaarsed ja jonnakad aga oma kilbi all peidavad nad suurt südant. Neil on kalduvus liiga palju mõtelda aga samuti sulgeda end pikemas perspektiivis rangetesse plaanidesse ja organiseerimistesse. Neil on kalduvus olla metoodiline. Augustikuus sündinud saavad häid tulemusi valdkondades, kus on vaja mõtlemist ja kriitilist analüüsi, sest nad näevad elu, kui loogilise järjekorra sammu. Nad ei suuda end alati hästi väljendada, sellepärast on vahel raske nâha nende inimlikku külge.

September.

Septembrikuus sündinud ootavad teistelt palju ja sellepärast pettuvad nad tihti. Neil on hästi väljaarenenud jonnakus ja nad hoiavad alal vanu pettumusi. Nad on idealistid ja hoiavad oma ideaali kõrgel. Nad on samuti sensuaalsed, loovad ja soovivad alati teisi aidata.

Oktoober.

Oktoobrikuus sündinud nõuavad tasakaalu ja stabiilsust kõiges, mida nad teevad ja neil on positiivne elluvaatamine. Neile ei meeldi tülid ja lahkhelid ja nad väldivad seda niipalju, kui võimalik. Neil on aktiivne sotsiaalne elu ja nad armastavad meeletult oma sõpru. Nad on sarmikad, jutukad ja isegi, kui nad armastavbad inimeste seltskond on nad tegelikult natuke metsikud.

November.

Novembrikuus sündinud on diskreetsed ja varjavad sageli oma tõelisi tundeid teiste ees. Neile ei meeldi, kui teised neile ütlevad, mida nad tegema peavad ja neil on kalduvus ise omale teed rajada. Neil puuduvad hirmud ja nad võtavad härjal sarvist, millised ka poleks tagajärjed. Nad ei lase mitte millelgi end takistada, neil on tugev isiksus ja kirglik ellusuhtumine.

Detsember.

Detsembrikuus sündinud on seiklustearmastajad ja lahked inimesed. Nad võivad vahel olla liiga uhked ja kergesti ärrituda. Nad armastavad palju liikuda ja ei suuda jääda pikaks ajaks samale kohale. Nad on julged, lahutavad teiste meelt, ja nende atüüpiline meelelaad sobib suurepäraselt nende natuke pingelise küljega.




Kommentaare ei ole