{ads}

HIDE

Viimased

latest

Armastuse horoskoop. Naised, kes on teie ideaalpartner?

Jäära tähtkujus sündinud naine. Te olete suur võrgutaja, te oskate mehi ära võluda, teil on selleks omad nipid! See joovastab teid. Te ...



Jäära tähtkujus sündinud naine.


Te olete suur võrgutaja, te oskate mehi ära võluda, teil on selleks omad nipid! See joovastab teid. Te olete kirglik ja armastate armastada aga tüdinete ruttu. Teile sobib kõige paremini dünaamiline ja sportlik suhe. Te olete aktiivne, ettevõtlik, armastate liikuda. Te ei suuda olla koos laisa ja lodeva inimesega ning kodus omaette nokitsemine ei kuulu teie unistuste hulka. Te vajate tegutsemist, kirge ja kaaslast, kes armastab teiega jagada oma projekte, kes näeb elu positiivse nurga alt ja kes julgeb elada täiel rinnal. Niisiis, miks mitte proovida õnne Lõviga ( isegi, kui te aeg-ajalt üksteist hammustama peaksite) või siis hulljulge Amburiga (te näeksite asju sama nurga alt). Ja kui te tahate pükse oma jalas hoida võite kaaluda suhet Kaaludest mehega, sellel on ka omad eelised...


Sõnni tähtkujus sündinud naine.

Öeldakse, et te olete horoskoopi kõige sensuaalsem märk. Pole midagi üllatavat, sest Veenus, armastuse planeet, juhib teid. Te ei lase ennast esimese vastutulija poolt ära võluda. Teil on vaja aega, et olla kindel oma tunnetest ja te ei taha ennast siduda kergelt. Aga kui ühel hommikul ärgates te endale ütlete: See on minu mees ja ma armastan teda, võtab elu hoopis teise pöörde. Teie vajate rahulikku ja kindlat suhet. Te olete rahumeelne naine, sensuaalne ja õrn, teil on vaja tugevat meest, kes on samaaegselt kindel ja hell, sest liiga enesekindel mees, isegi, kui ta võib teid köita, ei sobi teie suure õrnatundlikkusega. Teil on vaja pigem mõnda suurt ja tugevat uljaspead kellel on soe süda, sammast, kes kannaks teid kätel ja millele toetuda. Niisiis, Neitsi tähtkujus sündinud mees, kes armastab tööd teha aga kes on väga tundlik sobib teile suurepäraselt. Aga kui te tahate natuke vürtsitada oma ellu, heitke end Skorpioni käte vahele, te olete piisavalt immuniseeritud tema mürgi vastu.






Kaksikute tähtkujus sündinud naine.

Te armastate tulega mängida. Heites silmanurgast pilke, kindlustate te, et kala näkkab ja kui ilus kala teeb teile veelgi ilusamaid silmi, naeratate te talle vastu ja heidate end vette, lihtalt niisama nalja pärast. Te armastate võrgutada aga teid on raske võrgutada. Teile sobib suhe, mille kohta teised teid koos nähes ütlevad: " Nad on nii armsad!" "Noored!"
Te armastate lõbutseda, naerda, teha uusi tutvusi ja avastada uusi asju... ja on tõenäoline, et te hoiate veel kaua alal oma lapselikku meelt, nii lõbusat ja säravat. Liiga tõsised mehed tekitavad teis igavust, igasugune rutiin on tüütu teie jaoks. Sellepärast võite te kõndida õnnelikult bravuurse Veevalaja (ärge muretsege, ta ei joo ainult vett!) kõrval või siis mõne võluva Kaalude tähemärgi all sündinu kõrval, kes kaunistab teie maailma ja aitab teil sellest nautida iga momenti. Aga kui te armastate reisida ja kui elu on teie jaoks üks suur matk, siis ärge kõhelge ratsutamast mõne puhtaverelisega, teisi sõnu Amburiga.


Vähi tähtkujus sündinud naine.


Isegi, kui teile korrutatakse pidevalt, et tõelist printsi pole olemas mujal, kui muinasjuttudes, ei usu te seda ja ootate ikka pikisilmi oma printsi valgel hobusel. Teile piisab naeratusest, lillekimbust, õhtusöögist küünlavalgel, suudlusest tähistaeva all. Kõike seda, mida mõned peavad vanamoeliseks ja läägeks, teie jumaldate seda. Teil on vaja hubast ja romantilist suhet, kus te leiate oma tasakaalu. Armastus on teie jaoks eelkõike intiimsus, õrnus, kallistused ja ühise sooviga üles ehitada väike armupesa. Mees, kes on pidevalt eemal või kellel puudub peretunne, ei ole sobiv teie jaoks. Teie tingimuste järgi üks armastusväärne Kalade esindaja oskaks teie südant vallutada ja Skorpionil on kõik võimalused, et teid võrgutada! Kui sellegipoolest te rahuldute koduse pereema rolliga, heitke oma pilk töökale Kaljukitsele, kes suudab rahuldada kõik teie soovid teie inimliku soojuse vastutasuks.






Lõvi tähtkujus sündinud naine.

Et armastada on teil vaja olla imetletud ja et teiega kurameeritaks. Te ei söö mehi ja olete tegelikult palju romantilisem, kui te seda välja lasete paista. Te olete nõudlik iseenda vastu ja samuti nõudlik oma partneri valikul. Et teid vallutada, peab tasemel olema. Te armastate säravaid mehi, kes on galantsed ja võimelised teid naerma ajama. Teile sobib kirglik suhe, kus te võite lõõgastuda ja teil on vaja siirast imetlust teie kaaslase poolt, sest see on ainuke tingimus, mis hoiab teie kireleegi alal. Kas Lõvi ja Jäär võiksid koos oma tulevikku ette kujutada? Astroloogia järgi - jah! Samuti sobib teile mõni ettevõtlik Amburi tähtkuju esindaja, te läbiksite koos savanne, ürgmetsi ja laiu preeriaid. Ja kui te otsite kedagi, kes teile rohkem sarnaneb, siis Veevalajast mees on hea valik, sest te jagate samasuguseid humaanseid ja lahkeid väärtusi.


Neitsi tähtkujus sündinud naine.


Te olete väga tark ja lõksu kergelt ei lange. Te olete objektiivne ja realistlik, kahe jalaga maa peal. Te olete loomult pigem tagasihoidlik ja lasete end harva lõdvaks ja armastate hoida kontrolli oma partneri üle. Ent aeg-ajalt võite te muutuda ka hulluks Neitsiks, korrutada oma vallutusi, isegi, kui peaksite tiibu põletama. Teile sobib diskreetne suhe, sest teile ei meeldi silma paista ja teis on üks külg, mis ütleb: "et elada õnnelikult, elame peidetult."
Hiilgavad partnerid võivad loomulikult teid köita aga teile ei meeldi sugugi mõte, et kõikide pilgud on teile pööratud või et teie mehel oleks kari austajaid. Seepärast, mõni rahumeelne Sõnn või kaine mõistusega Kaljukits sobib teile ideaalselt, liites soliidsuse ja reserveerituse.
Ja kui te sellegipoolest olete otsustanud näha elu teise külje alt, võite te järgneda mõnele Kalade esindajale, kes võib vahel oma tagasihoidlikkuses näida müstiline isegi omaenese naise jaoks.





Kaalude tähtkujus sündinud naine.

Te olete võrgutaja. Teil on vaja olla ihaldatud, et end maksma panna. Ilma teiste pilkudeta tunnete te end üksi. Ja te vihkate üksindust.  Armastuses otsite te tasakaalu. Teile on vaja romantilist armusuhet, kus te leiate soovi koos elu jätkata. Seda kõike leiate te Õhu märgi esindajate poolt (Kaksikud ja Veevalaja) või siis Tule märgi esindajate poolt (Lõvi, Ambur).
Te ei kingi oma südant esimesele tulijale. Aga kui te tõesti usute, et armastuse jaoks on vaja kahte teineteisest erinevat inimest, siis minge kaasa mõne hulljulge Jääraga.


Skorpioni tähemärgi all sündinud naine.

Te elate intensiivselt. Leigus tunnetes ei ole teie jaoks. Te olete kirglik ja teil on vaja tugevaid tundeid. Kui te armastate, see ei ole ainult natuke või liiga palju, see on hullumiseni. Aga ettevaatlikust, teie partneril on parem, kui ta ei petaks teid, sest armukadedana olete te hullem, kui emalõvi. Teil on vaja eksklusiivset suhet, kus mõlema poole jaoks teine tähendab kõike. Teie jaoks on vaja, et tunded oleksid koguaeg tulised ja intensiivsed, leigus ajab teid põgenema, te eelistate pigem ühte korralikku tüli (ja kirglikku leppimist), kui ükskõiksust. Teie loomulik külgetõmbevõime tõukan teid keeruliste ja tundlike meeste käte vahele ja nende seast, tekib vastastikkune imetlus Vähi tähtkuju all sündinud mehega (te õpite üksteist näpistama) ja Kalade esindajaga, kelle libe loomus äratab teis vallutusiha. Aga, kui te otsite hingesõpra, leiate te seda Sõnni tähemärgi all sündinuga: nende loomulik rahumeelsus peidab jõudu, mis teab, kuidas teile vastu panna.

Amburi tähtkujus sündinud naine.

Teie armastate elu nautida ja mehed on osa teie naudingutest. Hinges olete te seiklusteotsija, truudus pole teie tugevam külg aga te oskate alati välja tulla, nii et oma kaaslast ei haava, isegi, kui peaksite selle jaoks valetama või tõde ilustama. Armuelus köidavad teid tihti probleemidega mehed. Teil on vaja positiivset ja ettevõtlikku suhet, kus te leiate oma õnne, sest te tahate elu nautida täiel määral, uskuda tulevikku ja oma õnnetähte. Selletõttu on vajalik, et teie kaaslane mõistaks teie elujanu, soovi reisida, nautida elu- ja vaimurõõme.
Jäärast mehes leiate te vajaliku energia ja positiivsuse, mida teil on vaja, et maailma üles ehitada. Samuti vastab see ka Lõvi sünnimärgi all sündinutele, kes on loomult loomingulised ja sentimentaalsed. Aga kui te tahate kindel olla, et teie elus on vaheldust ja puudub rutiin, võite usaldada oma südame Kaksikutest mehele. Ostke endale ainult vastajaga telefon, sest kaksikutest mehega olete te harva kodus.





Kaljukitse tähtkujus sündinud naine.

Mehed leiavad teid tihti külma ja konservatiivse. Aga nad ei tunne teid, sest tegelikult te olete kirglik naine. Aga te peidate hästi oma tundeid. Te olete loomult muretseja  ja kui te armute, kardate te, et teid maha jäetakse. Selle põhjuse pärast lõpetate te ise tihti oma suhted. Teil on vaja soliidset suhet, mis kestab kogu elu, sest teie jaoks on see aeg, mis määrab, kas teie tunded jäävad kestma. Teid ei saa libedat sõnadega meelitada ja jutule eelistate te alati tegusid ja kogemusi.
Sellepärast on teile sobilik Maa märgi esindaja (Sõnn ja Neitsi) kes oskavad teid ohjeldada jäädes samal ajal ustavaks ja truuks ja kelle jaoks on samuti aeg tõelise armastuse näitaja.
Ja kui te soovite kasvatada rohkem tundlikust ja tunda tõelist kodusoojust, valige kõhklemata mõni unistajast Vähk, sest ta oskab vaistlikult teid rahustada.

Veevalaja tähtkujus sündinud naine. 

Teid ei saa niisama lihtsalt võrgutada, te olete nagu marmor armunooltele. Võib juhtuda, et te armute aga see on võtab aega. Esmalt proovite te oma rüütlit. Teil on vaja intellektuaalseid mõttevahetusi. Et teile meeldida ei tohi mees surelikele sarnaneda ja peab oskama igast olukorrast välja tulla. Ja kõige rohkem ei tohi mees teid lämmatada. Teile on vaja vabat suhet, see rahuldab teie vajadusi kõige rohkem. Ainult, et vaba olla ei tähenda teie jaoks olla truudusetu, ei, teile on vaja suhet, kus mõlemad pooled hoiavad alal oma iseseisvuse ja vabaduse, kui see vajalik on ja ainult sellistel tingimustel võite te jääda sama partneri kõrvale kogu elu. Kaalude all sündinud mees, kes otsib ilusat abielu, annab teile tõelise vabaduse, veel enam Kaksikute tähemärgi esindaja, kui te suudate te uudishimu rahuldada.
Aga kui te just ei otsi oma isiklikku kangelast, oma printsi valgel hobusel, vaadake Lõvide rida, sest sealt võite leida oma õnne. Lõvi on sama iseseisev, kui teie ja isegi, kui ta on vahest liiga autoritaarne, oskab ta mõista teie vajadusi.

Kalade tähtkujus sündinud naine.

Te olete suur inistaja ja armastuses otsite te ideaalset partnerit. See pole kerge, sest te leiate kõikides meestes tuhandeid vigu. Aga te ei heida meelt ja te jätkate otsinguid. Aja möödudes te ütlete endale, et täiuslikku meest pole olemas ja rahuldute mõne hoolitseva, targa ja hellaga ja armastate teda meeletult.
Teil on vaja kirglikku suhet, üksmeelt, mis tagab teile annuse idealismi ja müstilisust, mida te vajate. Teie jaoks armastada tähendab midagi ebainimlikku, see tõstab teid taevasse tähtede kõrgusele. Te ei armasta, te pulbitsete armastusest.
Teile on vaja Vähi tähemärgi all sündinut, hella ja romantilist, kes teid esimese hetkel rahuldavad või siis midagi samaväärset aga natuke vürtsikamat, nagu Skorpioni tähemärgi all sündinud mehed. Aga kui te tahate toetuda oma mehele ja koos elule vastu astuda, heitke end parem Neitsi käte vahele, isegi , kui võib tunduda, et kogu maailm teid lahutab, nii erinevad tundute te ( Neitsi on ratsionaalne, teie olete tundlik) ja te armaste üksteist siiralt.











Kommentaare ei ole