{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest

Lõbus isiksusetest, mis võimaldab sul iseenese kohta natuke rohkem teada saada. Vaata pildil olevaid puid ja vali esimene, mis sulle meel...

Lõbus isiksusetest, mis võimaldab sul iseenese kohta natuke rohkem teada saada.

Vaata pildil olevaid puid ja vali esimene, mis sulle meeldib, mis su pilku köidab või mis sulle

hingelähedane tundub.

Ära mõtle ja vali ruttu ilma analüüsimata!

Seejärel loe läbi  allpool leiduv kirjeldus, mis käib illustratsiooni kohta, mille sa valisid...






1. Sa oled lahke inimene. Sa töötad pidevalt enese kallal, et muutuda veelgi paremaks. Sa oled ambitsioonikass ja sul on kõrged objektiivid. Sa töötad kõvasti aga sa pole egoist, vastupidi! Sa töötad, sest sa tahad muuta maailma paremaks paigaks. Sul on suur oskus inimesi armastada... isegi siis,  kui nad sulle haiget teevad. Inimesed, kes sind ümbritsevad ei mõista täiel määral kõike seda, mida sa nende heaks teed.Aga sa väärid palju tänulikkust!






2. Sa oled aus ja lõbus. Sa oled väga vastutustundlik ja armastad teiste eest hoolt kanda. Sa võtad tööl alati mitmeid kohustusi enda peale . Sul on väga ilus isiksus ja inimesed usaldavad sind kergelt. Sa oled elav, arukas ja teravmeelne. Sul on alati mõni huvitav lugu jutustada.


3. Sa oled tark, introvertne ja tõsine. Sa oled suur mõtleja. Sulle meeldib leida teooriaid ja uusi ideid. Sulle meeldib olla ümbritsetud inimestest, kes nagu sina, armastavad mõtelda ja õppida. Sa püüad teha seda, mis on õige, isegi kui enamik ühiskonnast pole sinuga nõus.


4. Sa oled ettenägelik, emotsioonirikas ja filosoofiline inimene. Sa oled ainuke, eriline hing. Mitte keegi ei sarnane sulle! Sa oled intuitiivne ja originaalne. Sind mõistetakse sageli halvasti ja see häirib sind. Sa soovid arendada oma loovust, olles samal ajal teiste poolt austatud. Sul on oskus nähe sama palju elu häid, kui halbu külgi. Sul on suur ruumivajadus.





5. Sa oled enesekindel. Sa oled väga iseseisev, sõltumatu. Peamine direktor sinu elus on: "Ma tahan seda teha omal moel." Sa oled väga autonoomne ja tead, kuidas jääda kindlaks iseendale ja inimestele, keda sa armastad. Sa tead täpselt, mida sa tahad ja sa ei karda oma unistusi täide viia. Ainuke asi, mida sa nõuad inimestelt, kes sind ümbritsevad, on ausus. Sa oled piisavalt tugev, et taluda tõde.


6. Sa oled hea ja tundlik. Inimesed usaldavad sind sageli. Sul on palju sõpru ja sulle meeldib neid aidata. Kui sa oled siin, on alati hea ja hubane valgust täis õhkkond, mis teeb, et inimesed su ümber tunnevad end hästi. Iga päev mõtled sa sellele, mida sa teha võiksid, et end arendada ja saada paremaks. Sa tahad olla huvitav, teravmeelne ja ainuke. Rohkem, kui keegi teine maailmas on sul vajadus olla armastatud. Sa oled isegi valmis armastama neid, kes sind ei armasta.


7. Sa oled väga õnnelik. Sa oled tundlik ja mõistev. Sa oskad teisi kuulata, ilma seejuures hukka mõistmata. Sa usud, et kõigil on oma tee elus. Sa oled alati avatud, et kohtuda uute inimestega ja osaleda sündmustes. Sa oled vastupidav stressile ja sa muretsed harva. Tavaliselt oled sa väga rahulik. Sa leiad alati aega, et veeta mõni mõnus hetk ja ei kaota oma teed silmist.






8. Sa oled armas ja energiline. Sa oled keegi, kes oskab panna inimesi naerma. Sa elad harmoonias. Sa oled entusiastlik ja otsekohene. Sa ei ütle iialgi ei mõnele uuele seiklusele. Sa üllatad tihti inimesi enda ümber. Selline ongi sinu isiksus! Sa jääd alati truuks iseendale. Sul on palju huvisid ja niipea, kui miski sind huvitab ja äratab su huvi, tahad sa kohe kasvatada oma teadmisi selles vallas.


9. Sa oled optimist ja õnnelik. Sa usud, et elu on kingitus ja sa katsud teisi enda ümber selles veenda. Sa oled väga uhke oma saavutustele. Sa oled alati valmis toetama inimesi, keda sa armastad, hoolimata kõigest. Sul on väga tervislik ellusuhtumine. Klaas on alati poolelgi täis sinu jaoks. Iga päev elus on vajalik, et õppida, kasvada ja andestada, sest sa ütled endale, et elu on liiga lühike, et see võiks teisiti olla.

Kommentaare ei ole