{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest.

See isiksusetest ütleb teile, kes te olete vastavalt sellele, kuidas te analüüsite allolevaid pilte. Meie isiksus on suuresti mõjutatud ...

See isiksusetest ütleb teile, kes te olete vastavalt sellele, kuidas te analüüsite allolevaid pilte.


Meie isiksus on suuresti mõjutatud meie oskusest maailma vaadata, täpselt nagu meie iseloom on märgitud sellega, kuidas me asju enese ümber lahti seletame ja näeme.


Et see test õnnestuks, keskenduge pildile, mida te vaatate ja proovige meelde jätta esimene asi, mis teile silma hakkab, mida te kohe pildil eristate.
Te võite näha mitmeid erievaid asju pildil, olenevalt sellest, kuidas te pilti vaatate.
Aga see pole oluline, tähtis on meeles hoida seda, mida te kõige esimesena nägite.



Isiksusetest:




Mida te näete esimesena pildil? 


A) Inimest, kes istub puu juures.

B) Õunu

C) Isaak Newtoni nägu.







Mida te pildil näete? 

A) Autot

B) A tähte

C) Inimest binokliga









Mida te esimesena pildil näete? 


A) Vene nukukesi

B) Jalajälgi

C) Keeglimängu





Mida te esimesena pildil näete? 

A) Õuna

B) Nuga

C) Liblikat








Mida te esimesena näete? 

A) Kaljut

B) Koera

C) Nägu





Mida te esimesena pildil näete? 

A) Mäge ja vett

B) Inimesi paadiga

C) Krokodilli













Mida te esimesena pildil näete? 

A) Kuud ja tema peegeldust vees

B) Surfajat

C) Vaala




Arvutage oma tulemused ja vaadake vastuseid:





Kui teil on kõige rohkem vastuseid "A" :




Te oled väga optimistlik inimene!


Te kohandute kergelt muutustega ja keskkonnaga, mis teid ümbritseb. Selgub, et teil on samuti oskusi, et suhelda teiste inimestega ja seda juhtub harva, et te end üksi tunneksite. Hoolimata mõningasest sisemisest tagasihoidlikkusest olete te seltskonnas pigem see, kes teisi lõbustab. Te väärtustate kõiki armastuse ja õrnuse väljendusi, isegi kõige diskreetsemaid.

Te oskate näha välimisest küljest kaugemale ja te võite endale au anda, sest te ei mõista teiste inimeste üle kohut ilma neid põhjalikult tundmata ja mõistmata, mis nende hinges peidus on. See soov kõike mõista sügavuti ja täiel määral, tõukab teid teatud uudishimulikkusele, soovile õppida pidevalt uusi asju. Samuti on teil väike kallak spirituaalsetele ja filosoofilistele asjadele.

Teie pea kubiseb uutest ideedest aga te olete samaaegselt suuteline elama organiseeritud elu.

Kui te ei tunne end selles kirjelduses ära aga selelgipoolest on teil vastuste seas enamik A-tähte, võib juhtuda, et te läbite hetkel elus tundelist perioodi, mis muudab seda, kuidas te asju näete: võib-olla olete te armunud või läbite te füüsilisi ja vaimseid muutuseid? Kuidas ka ei ole, te olete alati pigem inimene, kelle klaas on alati pooleldi täis ja see on väga tore!









Kui teil on kõige rohkem vastuseid "B":




Te olete pigem metoodiline inimene ja armastate stabiilsust.

Te soovite, et kõik teie elus oleks korrapäraselt planeeritud ja et seal oleks vähe muutusi. Te otsite harmooniat ja rahu, pidev liikumine ja sagimine ei ole teile meeltmööda. Kõik muutused ja ootamatud asjad on teie jaoks kasutud rahutusemotiivid. Te panete palju tähelepanu detailidele, isegi kõige väiksematele. Aga võib ka juhtuda, et te jätate kõrvale olulised detailid, mis aitaksid teil luua asjadest parema nägemuse.

Te oskate jätta ruumi oma tunnete jaoks ja paremini, kui keegi teine soakte te eristada vajadusi soovidest. Pigem kaine mõtlemisega, jalad kindlalt maa küljes kinni, olete te lihtne, ustav ja parempoolne, teil ei ole vaja ennast koormata materiaalsete asjadega. Teie enesehinnang on piisavalt stabiilne, te tunnete oma sisemist jõudu ja te austate iseennast.

Teie jaoks, vaimne ja emotsionaalne stabiilsus on sünonüümid isiklikust arengust. Teie mõistus töötab loogilisel moel ja sellel on palju eeliseid... Aga see võib ka teid segadusse viia ja tuua teatud stressi, kui te end leiate mõne ootamatu ja tundmatu olukorra ees.

Isegi, kui te ei armasta improviseerida ja organiseerida viimasel minutil ja kiiresti, kui te olete oma koha peal, olete te vana rahu ise ja olete võimeline ellu viima palju asju. Lisaks sellele, olete te vastutustundlik isik, kes peab kinni antud sõnast ja ei anna ilmaasjata lubadusi.








Kui teil on kõige rohkem vastuseid "C":


Te olete loov inimene! 

Teie jaoks kõige olulisem elus on intuitsioon, tarkus, õnn ja rahuldada oma väsimatut uudishimu. Teie silmis, maailm on täis asju, mida avastada. Kõik elu varjupooled, inimesed ja situatsioonid, mis mööda libisevad teie silme eest, täidavad teid vaimustusega ja aktiveerivad teie suure kujutlusvõime. Teie elu on täis värve, otseses kui ka kaudses mõttes. Te armastate mõtelda omal moel ja te tunnetate asju, mis teid ümbritsevad,  teistest erinevalt.  Pilk, mille te maailma peale heidate, on kunstniku pilk või siis igavese lapse pilk, kes vaatab elu säravate silmadega.

Te olete samuti võimeline asju muutma, tihti, paremuse poole. Te ei otsi tihti kige kergemat lahendust oma probleemidele, te järgite ennekõike oma instinkti ja seda, mis teile kõige rohkem õnne tuua võib.

Teie võime näha asjades tähtsamat, mitte ainult lihtsaid füüsilisi kontuure, teie kalduvus end asetada puhastele emotsioonidele, ebamaistele vibratsioonidele, tunnetele ja mitte külmale loogikale muudab teist natuke eriliseks inimeseks. Tundlik,, sentimentaalne, omate te suurt kuulmisvõimet ja kunstitunnetust luulekunstis, muusikas või kirjanduses. See, mis paneb teie südame tuksuma, on ennekõike ebamaised asjad, mida ei saa katsuda ja mis on sellegipoolest esindatud tugeva soojusega, peaaegu põletava, mida nad võivad teis esile kutsuda.

Te olete idealist, kirglik unistaja ja natuke hull. Maailmal on vaja inimesi, nagu teie!







Kommentaare ei ole