{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks truudusetu mees oma naist maha ei jäta?

      foto : unsplash / Tim Marshall      Kui sa oled kohtu...

 

 

 

foto : unsplash / Tim Marshall

 

 

 Kui sa oled kohtunud mehega, kes on juba kellegagi koos ja armastad teda, siis ei maksa sul siiski suuri lootusi hellitada, et ta sinu pärast oma naist hakkaks maha jätma. Mitmed asjaolud tulevad siin mängu, mille pärast mees ei suuda ega  taha oma naist maha jätta.  Need asjaolud muudavad selle tema jaoks liiga keeruliseks. Aga miks ta ometi oma naist maha ei jäta, kui ta ütleb, et ta sind armastab? 


Ta armastab oma naist ka

See, et ta sind armastab, ei tähenda nagu ei armastaks ta enam oma naist. Lihtsalt tal on üks suhe sinuga ja teine suhe oma naisega. See pole üldse sama asi ja neid kahte ei maksa omavahel ära segada. Kodus on tal oma kindel elu, koos kindlate harjumustega - kõik läheb hästi, milleks hakata midagi veel kruttima? Suhe naisega on hea, oma naist tunneb ta nagu oma kümmet sõrme, nad on juba mõnda aega koos elanud : naine teeb süüa, hoiab kodu korras, kasvatab lapsi... Ja ta on selle kõige eest oma naisele tänulik. Sinuga on tal teistsugune suhe. See on keelatud suhe, kirglik ja tuline. Vaba ja vallatu. Oma naine ei ole nii vaba. See ei tähenda, et üks oleks parem, kui teine aga ilma teiseta oma elu on ka raske nüüd ette kujutada.

 

 


Tal on jalad maa peal

Mees ei kaota nii ruttu mõistust nagu naine ega ela unistustes. Isegi, kui mehele meeldib sinuga koos olla, siis ta ei viitsi endale seda jama kaela tõmmata, mida oma naise maha jätmine talle tekitada võib. Kusjuures keegi ei garanteeri, et sinuga ta õnnelikuks saaks ja ei hakkaks jälle kõrvale vaatama ning truudust murdma. Kes talle ütleb, et kui sa ta oled kord kätte saanud, ei muutu sa ka selliseks nagu ta praegune naine? Ja miks hakata uusi probleeme oma ellu otsima, kui praegu on tal kodus kõik korras? Miks ta peaks oma elu uuesti paika panema, kui kõik on ju hästi just nii nagu on? 


Ta kardab raha kaotada ja oma kodust ilma jääda

Mugavusel on ka oma hind. Ta on liiga mugav, et oma naist maha jätta või uus võtta ja ta on liiga mugav, et hakata rahaprobleemidega sekeldama. Kellele seda vaja on? Kust ta võtab raha, et uut maja osta ja hakata lastele elatist maksma? Ta lihtsalt ei viitsi selliste asjadega tegeleda ja sellepärast ongi praegusel kujul tema elu kõige parem. 

 

 


Ta tunneb ennast natuke süüdi

Ta ei taha oma naist nutma panna, ta ei taha talle südamevalu põhjustada, ta ei taha oma naisele haiget teha. Ta tunneb end süüdi naise ees. 


Tema jaoks on see kõik liiga suur jama, et ta viitsiks selle pärast oma elu muuta. Armastusest üksi ei piisa siin. Naised elavad unistustest ja armastusest, mehed hoiavad jalgu maa peal ja mõtlevad praktilisemalt. 


Kommentaare ei ole