{ads}

HIDE

Viimased

latest

17 lapse ema ja mitmekordne vanaema näitab oma uhket maja, kus kõik on hiigelmõõtmetes

 Oma Youtube videos näitab 17 lapse ema oma uhket elamist. Maja on tõesti imetlusväärne.    ...

 Oma Youtube videos näitab 17 lapse ema oma uhket elamist. Maja on tõesti imetlusväärne. 

 

foto : unsplash / Vitolda Klein

 

Nancy Young on 42-aastane naine, kes on oma abikaasaga koos olnud juba 26 aastat. Nancy on 17 lapse ema ja isegi mitmekordne vanaema, viis tema vanemat last elavad juba omaette. 12 last elavad kodus. Nancy näitab oma videos, kuidas ta on oma kodu korraldanud, et kõige paremini oma laste eest hoolitseda ning samuti seda, mida ta nüüd tagantjärgi muudaks. 




Muusika- ja koduste tööde tegemise ruum

Nancy alustab oma kodu tutvustamist vestibüülist, kust on näha keerdtreppi, mis viib ülemisele korrusele. Trepist paremale jääb ruum, mis on mõeldud koduste tööde ja muusika tegemiseks ning kust ei puudu kaks arvutit ja klaver. Seejärel on näha suurt ja avarat ameerika kööki, mille keskel troonib köögisaar. Lisaks on köögis suur ümmargune köögilaud. Nancy ütleb, et talle meeldib just see, et laud on ümmargune, sest istudes kogu perega ümber laua on tunne nagu oleksid nad kõik teineteise lähedal.

Nancy ütleb, et olgugi, et tal on 17 last, neist 5 on juba oma elu peal ja elavad mujal. Ent nad käivad tihti koos oma lastega vanemate juures, seega on maja kogu aeg rahvast täis. 

 


Kolm külmikut ja kaks garaaži

Köögis on kaks nõudepesumasinat. Nancy ütleb täpsustuseks, et neil ei ole koduabilist. Talle küll meeldiks see, kui tal oleks koduabiline, kes teda aitaks, et nende koduabiliseks on tema ise koos oma lastega. Ka pesumasinaid on kaks. Edasi liigutakse garaaži, kus on suur minibuss, kuhu terve pere peale mahub. Garaažis on ka avatud riidekapid välisriiete, seljakottide ja teiste asjade jaoks. Riidekappide kõrval on kaks sügavkülmikut ja üks külmutuskapp. Teises garaažis putitab ta mees ühte autot. 

Suures toas on aga hiigelsuur L-tähe kujuline diivan, kuhu terve pere ära mahub. Telekas on samuti hiigelmõõtmetes.

"Me mahume tõesti kõik selle diivani peale. Meil on hästi suur tuba, kus on kõigi jaoks ruumi. " 

 


Spordisaal ja kinoruum

Keldrikorrusel on kaks mängutuba suurtele ja väikestele, kus on näha palju mänguasju. Samuti ei puudu spordisaal. Lisaks on maja varustatud ka kodukinoga, mis Nancy sõnul oli seal juba olemas enne, kui nemad sinna kolisid. Nemad ise kasutavad seda harva. Kui seda poleks olnud, poleks ta ise näinud sellel mõtet.

Ülemisel korrusel on terve ruum täis erinevaid arvutimänge ja muid mänge. Seejärel on pisemate laste tuba ning omaette vannitoaga vanemate tuba, kus troonib suur voodi. Peale seda näitab Nancy suuremate poiste tubasid.



Kommentaare ei ole