{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks Lõvi tähemärk on sodiaagi kõige hullem

  foto : unsplash / Mariola Grobelska      Lõvile meeldib, ...

 

foto : unsplash / Mariola Grobelska

 

 

 Lõvile meeldib, kui neid kiidetakse ja silitatakse, nad on ju nagu suured kassid: tugevad, lojaalsed ja vaprad. Meie aga ei karda öelda, et tegelikult on Lõvid lihtsalt endast liiga heal arvamusel, lärmakad ja väsitavad. Hoolimata sellest on kõik Lõvid väga uhked. Meie Lõvidel ei ole ainult häid külgi. Ja et asi kohe selge oleks, siis ei ole tegemist kõige hullema tähemärgiga, sest ükski tähemärk pole teisest parem ega hullem, kõigil on omad head omadused ja nõrgad küljed. Ja Lõvil on omadusi, mille poolest ta on teistest hullem. 


Millised Lõvid on? 

Lõvi valitsevaks taevakehaks on Päike ise, ilmselt selle tõttu Lõvi käibki ringi arvates, et ta on teistest parim ja peabki olema tähelepanu keskmes. Nii nagu päikese- ja kunstijumal Apollon, on Lõvi väga loominguline ning tõeline artist. Võiks öelda, et ta on sodiaagi kõige säravam diiva. Tema elus võtab iga asi natuke dramaatilise pöörde. Ta on nagu tõeline seebiooperi näitleja omaette.

 

 

Lõvi on kuninglik, uhke ja imposantne. Temast saaks väga hea valitseja, kui talle ainult antaks selleks võimalus. Ilmselt selle tõttu sümboliseeribki Lõvi astroloogias kuninglikkust, uhkust, õiglustunnet, õilsust, lojaalsust jne. Tema halbade omaduste hulka kuuluvad liiga enesekeskne ja despootlik iseloom. Need on Lõvi head ja halvad küljed.


Millised on Lõvi kõige hullemad küljed? 

Üks tema kõige hullematest külgedest ongi see, et ta on natuke liiga enesekeskne. Jah, ta armastab ennast ja meeldib endale ja jah, ta tahab sinuga seda rõõmu jagada. Armastust iseenda vastu. Mõnikord läheb ta natuke liiale. Talle meeldib iseendast rääkida, üldse meeldib talle palju rääkida kõigest ja mitte millestki. See ei ole õige, et ainult Kaksikud paistavad silma suure lobisemise poolest, ka Lõvi tahab oma hea suhtlemisoskusega silma paista. Ta vajab teiste heakskiitu ja otsib sellepärast kogu aeg teiste tunnustust. Sellepärast ta mängibki väikest diivat aga pingutab sageli üle. Tõeline draamakuninganna. 

 

 

 

Need, kes teda piisavalt ei austa ega imetle, peavad oma nahka hoidma. Lõvil on väga suur ja väga õrn ego, mis iga hetk ähvardab tuhandeks killuks puruneda. Ta solvub kergesti, kuna ta on uhke. Kriitika ei meeldi talle sugugi ja ennast süüdi ei tunnista ta mitte iialgi. Ta on kangekaelne, jonnakas ja seisab kõikidele muutustele vastu. Hoolimata sellest, mida ta teiste vastu tunneb, ei suuda ta panna end nende asemele ja näha asju läbi teise vaatenurga. Lõvi on individualistlik ja tal on raske aru saada, milleks teised tema ümber üldse on, kui mitte selleks, et teda imetleda. Ta leiab, et on selle täie õigusega ära teeninud. Kas sa kuuled, kuidas Lõvi praegu nördimust möirgab? Meie kuuleme ka.

 

Kommentaare ei ole