{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

  foto : unsplash / Ian Scneider    Mida on planeetidel mei...

 

foto : unsplash / Ian Scneider

 

 Mida on planeetidel meie jaoks varuks järgmisel nädalal? Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

Kevad on täies hoos. Ilmad on ilusad, kõik meie ümber tärkab, õitseb ja kasvab. Maikuus soovitavad planeedid meil võtta rahulikumalt, unustada mõneks ajaks oma mured, uskuda rohkem õnnetähte ja nautida elu lihtsaid rõõme. Uued tuuled on puhuma hakkamas. Uued võimalused tekkimas. 

 

Järgmine nädal toob kaasa head energiat

Planeetide seis praegusel hetkel on eriti hea. Mitmed planeedid moodustavad omavahel väga hea konjunktsiooni. Näiteks nagu Päike (energia), Jupiter (hea õnn) ja Uraan (muutused), mis toetavad järgnevate päevade jooksul meid kõikide ettevõtmistes, tuletades meelde, et oma unistuste täideviimiseks piisab teha esimene samm. See aga eeldab, et tuleb oma mugavustsoonist välja tulla, julgeda teha teistmoodi ja olla avatud uutele võimalustele. Samal ajal aga kutsuvad armastuse planeet Veenus ja suhtlemise planeet Merkuur meid nautima rohkem oma elu. Kõik planeedid, mis hetkel Sõnni märgis viibivad, aitavadki meil unustada tasapisi oma igapäevase elu mured. Kui kõik see toob head õnne kõikidele Sõnnidele, siis ka teiste tähemärkide jaoks on elul järgmiseks nädalaks toredaid üllatusi varuks. Kõige tähtsam on kasutada praegust head planeetide seisu ära, käärida käised üles ja anda endast parim. Mida optimistlikum ja enesekindlam sa oled, seda paremini sul läheb. 

Esmaspäeval siseneb Päike Kaksikute märki, seega algab ametlikult Kaksikute aeg, mis peaks omakorda kaasa tooma palju head energiat.

 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal kõige rohkem head õnne kaasa? 

 

KAKSIKUD

Kaksikutele toovad planeedid kõige rohkem õnne järgmisel nädalal. Lõpuks ometi on nende tähetund kätte jõudmas. Kaksikud on viimasel ajal olnud väga kannatlikud, seega on nad selle õigusega ära teeninud. Päike siseneb esmaspäeval nende tähemärki. Päike toob endaga kaasa uut energiat, mis aitab näha elu parema ja positiivsema külje pealt. Päike annab Kaksikutele energiat juurde, toetades neid kõikides ettevõtmistes ja hoolitsedes selle eest, et kõik nende plaanid õnnestuksid. Väga hea periood on koos sellega Kaksikute elus algamas. Mitte miski ei peata neid enam. Ilusad hetked on neid ees ootamas. Samuti mitmed erakordselt head võimalused, tänu millele võivad nad kindlustada oma tulevikku ja majanduslikku seisu. 

 

 

Mis puutub tööasjadesse, siis on eesolev periood hea selleks, et kindlustada oma positsiooni. Kõik need, kes unistavad paremast ja tasuvamast töökohast - unistage suurelt, sest unistused täituvad suurema tõenäosusega just järgneva kuu jooksul! Planeetide seis toob järgmisel nädalal Kaksikutele suurt õnne kaasa. Tänu Pluutole on neid ees ootamas mitmed head uudised ja toredad üllatused. Mitmed head võimalused on tekkimas sealt, kus enne midagi ei olnud, mitmed kasulikud kokkulepped ja liidulepingud saavad sõlmitud. Mitmed võimalused avanevad Kaksikute jaoks. Midagi halba ei ole vaja neil karta, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Võimaluste arv ainult kasvab. Praegu on kõige õigem aeg, et proovida ja katsetada, kui ühtepidi ei saa, siis saab teistpidi. 

 

 


KAALUD

Kaalude ellu toob järgmine nädal ühel või teisel moel armastust. Kaalud on sodiaagi kõige romantilisemad tähemärgid ja ongi viimane aeg, et nende elu muutuks natuke paremaks, peale viimaseid pingelisi aegu. Kaalude elus on avanemas uus lehekülg ja algamas uus peatükk. Elul on nende jaoks varuks palju ilusaid üllatusi. Üks ilus armastuslugu on algamas paljude Kaalude esindajate elus. Päike ja Pluuto mõju on selle põhjustajaks. Samuti peaksid paranema tema suhted lähedaste inimeste ja sõpradega. 

Päike Kaksikutes toob Kaalude esindaja ellu kerglust ja lihtsust. Tänu sellele hakkab ta rohkem iseennast ja oma soove kuulama ning paneb paika omaenda reeglid, kuulates rohkem südame, kui mõistuse häält. Planeedid saadavad talle head energiat ega toeta teda mitte ainult armastuses, vaid ka rahaasjades. Ka selles valdkonnas leiab Kaalude esindaja võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada. Kuu, Veenus, Jupiter, Merkuur ja Uraan moodustavad järgmisel nädalal ideaalse aspekti, see on Kaalude jaoks väga hea enne. Midagi väga ilusat on nende elus aset leidmas järgmise nädala jooksul. 

Kommentaare ei ole