{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Nii nagu eile, pead sa ka täna olema ettevaatlikum, sest Kuu on ikka veel Neitsi märgis, moodustades vastasseisu Saturn...


 

 

 Nii nagu eile, pead sa ka täna olema ettevaatlikum, sest Kuu on ikka veel Neitsi märgis, moodustades vastasseisu Saturniga. Võta aega maha, ära torma, pea meeles, et kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Võib-olla ütleb keegi sulle midagi, mis sulle ei meeldi, ära hakka samaga vastama. Õhtupoole saab kõik korda, kõik pinged peaksid kaduma, sest Kuu ja Veenus moodustavad siis hea aspekti Uraaniga. Võib isegi juhtuda, et tänane päev teeb sulle ühe ilusa üllatuse. 


Armastus

Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, su eraelu vajab natuke värskendamist ja uuendust. Sa vajad vaheldust ja võimalust tulla sellest rutiinist välja. 


Raha

Pane natuke raha kõrvale ja kaalu kõik kulutused järgi. Ära tee midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. Praegusel hetkel on niigi kõigil suured kulutused, katsu eelarvest kinni pidada.

 

 

 

Tervis

Tundub, et viimasel ajal on su keha ja vaim väsinud ja kurnatud. Ära muretse, sa pole ainus, kellega nii juhtub. Talvisel ajal on see normaalne. Võta aega iseendale ja puhka rohkem. 


Töö

Ära usalda esimest muljet ja ära ole nii suurte eelarvamustega.


Väike nõuanne: võta asju rahulikult ja ära reageeri iga kord üle


Kommentaare ei ole