{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena silma jääb, annab teada, kui suurte eelarvamustega sa oled

     Kui sa tahad iseennast paremini tundma õppida, pakuvad isiksusetestid selle jaoks head võimalust. Piisab, kui vaadata pilti mõne...

 

 

 Kui sa tahad iseennast paremini tundma õppida, pakuvad isiksusetestid selle jaoks head võimalust. Piisab, kui vaadata pilti mõne hetke jooksul ning panna tähele, mis sulle kõige esimesena silma jääb. Seejärel loe vastuseid. Eesmärk ei ole näidata sind liiga negatiivses valguses, seda testi tuleks võtta rohkem, kui meelelahutust, mis samal ajal aitab sul iseennast paremini mõista. 

 


 


 

 

KASS

Kui sa nägid kassi selle pildi peal kõige esimesena, tähendab see seda, et sa ei ole väga suurte eelarvamustega. Sa tahad inimest ise paremini tundma õppida ega lase ennast mõjutada sellest, mida teised räägivad. Sa tahad selgemat pilti saada, õppides inimesi tundma sellisena nagu nad on. Sa ei lase end mõjutada inimeste välimusest, sotsiaalsest staatusest ega rikkusest. Polegi midagi üllatavat, et sind nii palju hinnatakse ja armastatakse. Sul on väga suur tutvusringkond, sa suhtled igasuguste inimestega.

Sa ei katsu inimesi muuta. Sa lepid inimeste heade külgede ja puudustega. See aga ei tähenda nagu oleks igal inimesel vaba voli sinu ellu tulla ja nagu oleks uks kõigile lahti. Lähedaste ringi lased sa ainult valituid. Sul on paar väga head sõpra, keda sa täiesti usaldad aga see, mis sinu jaoks kõige tähtsam on, on sinu pere. Perel on väga tähtis koht sinu elus ja on alati olnud. Lähedased, kes on näinud su häid ja halbu aegu ent pole sinu kõrvalt ära läinud, on sinu jaoks hindamatu väärtusega. Nad on sind alati toetanud, hoolimata kõigest. 

 

 

 

Sellepärast hoiadki sa neid väga. Kõikidel seda õnne ei ole. Sulle meeldib veeta aega teistega koos. Sind peetakse heaks inimeseks, kelle poole pöördutakse alati julgestuse saamiseks. 


KOER

Kui sa nägid koera selle pildi peal, siis tundub, et sa kipud umbusaldama inimesi. Tõenäoliselt on see seotud mõne traumeeriva sündmusega sinu elus. Võib-olla on keegi minevikus sinu tundeid reetnud ja su südamega mänginud, võib-olla on keegi võõras sulle lihtsalt haiget teinud. Sa ei kingi oma usaldust esimesele ettejuhtuvale. Kui sa oled õppinud inimest paremini tundma, õpid sa teda ka usaldama ja teised näevad, et tegelikult sa ei ole üldse selline nagu sa välja lased paista. Sa ei kiirusta suhete loomisega ja annad ajale aega atra seada. 

 

 

 

Sa ei usalda kõiki ja oled harjunud palju analüüsima end ümbritsevaid inimesi. Need, kes sind tunnevad, teavad, et sa oled intelligentne ja hea inimene. Olles õppinud inimest tundma, oled sa valmis kõigeks ja sinu ustavust pole vaja proovile panna. Sa oled ise haiget saanud küll aga ei taha teistele sama teha. Sellepärast sa ei lasegi endale kõiki ligi. Samas oled sa ka suurte eelarvamustega, see rikub tihti sinu suhteid teistega. Kui sa ei arvustaks nii palju teisi, võiks sul olla palju rohkem häid sõpru. 

See võib põhjustada probleeme töö juures, eriti juhul, kui sul tuleb teistega suhelda. Seda, mida sa teistest arvad, on näha sinu pilgust. Selle tõttu võivad tekkida konfliktsed olukorrad ja sa võid isegi ohtu panna oma töökoha. 

See ei tähenda sugugi nagu peaksid sa hakkama esimest ettejuhtuvat usaldama. Katsu jääda lihtsalt neutraalseks, kui sul on tegemist inimesega, keda sa ei tunne. Ära arva kohe halba inimesest, kes näeb välja teistsugune, kui sina. Ära pööra nii palju rõhku sellele, mida sa näed, vaid kuula rohkem oma sisemist häält.

Kommentaare ei ole