{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hästi lahe video, mida peab nägema! Kuidas tantsiti 80-90ndatel!

foto : unsplash / Juan Camilo Navia       TikTokis on levim...

foto : unsplash / Juan Camilo Navia

 

 

 TikTokis on levimas uus trend, mis kogub üha suuremat populaarsust. Nimelt paluvad lapsed oma vanematel näidata, kuidas 80ndatel-90ndatel aastatel tantsiti! Tegemist on väga toreda ja lõbusa väljakutsega.

Asja algatajaks on noored, väljakutse nimi on aga  #momdancechallenge kõigile neile, kes tahavad osa võtta! Mõte seisneb siis selles, et mängima pannakse mõni selle aja muusika ja palutakse vanematel näidata, kuidas sellel ajal tantsiti. 

 

 


See video on saanud juba üle 8 miljoni vaatamise! 

@tabathalynnk My moms 80s dance moves, I wanna be her when I grow up 😍 our kids better not ask us this in 30 years 😂 #80s #momsoftiktok #dancemoves ♬ original sound - Tiktok / IG strategy 🚀

Vanemad ongi kohe nõus ideega kaasa tulema ja näitavad, kuidas siis tantsiti 80-90ndatel aastatel. Mõned on päris naljakad, aga tõtt tunnistades tuleb öelda, et igal on oma kindel stiil. Kuidas ka ei ole, need videod on kogunud suurt populaarsust TikTok' keskkonnas!  

 

 

@lavaleritaaa Love her 😭 “Se me espeluco el moño” 😂 #80s #momdancechallenge ♬ original sound - Tiktok / IG strategy 🚀

 


Tantsimine on nagu rattaga sõitmine, seda ei saa ära unustada

Tabatha Lynn näitas, kuidas tantsib tema ema Leanne. Nende video koguski üle 8 miljoni vaatamise ja lausa nii palju, et uudisteleht Today.com tegi nendega intervjuu. Intervjuus rääkis Tabatha, et niipea, kui ta nägi TikTokis seda väljakutset, mõtles ta kohe oma ema peale, kuna tema vanemad kuulavad kogu aeg 80ndate aastate muusikat. Ta teadis, et ta ema oskab hästi tantsida, kuna ta oli näinud oma vanemaid pulmapidudel tantsimas.  

 

@marynepi One thing about Ms. Suzanne, shes gonna slay. #fypage #dance #slay #80s #yasqueen #trending #trend ♬ original sound - Tiktok / IG strategy 🚀

 

Sama võib öelda ka 23-aastase Valerie Martinez' kohta, kes palus oma 58-aastasel emal tantsida : "Ma teadsin, et ta on nõus, sest ta oskab nii hästi tantsida!". Ema ise aga tunnistas, et tantsimine on sama lihtne, kui rattasõit.


Kommentaare ei ole