{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märgid, mis tõestavad, et sa oled sündinud Amburi tähtkujus

  foto : unsplash / Mikail Duran     Kas sina ka kaldud tih...

 

foto : unsplash / Mikail Duran

 

 

Kas sina ka kaldud tihti kahtlema, kas sa ikka oled tõeline Ambur või mitte, siis selleks, et sa saaksid oma kahtlused minema pühkida, vasta järgnevatele küsimustele, mis aitavad sul asjasse selgust tuua. 

Amburit on paari sõnaga raske kirjeldada. Ta on impulsiivne, mõnikord ettearvamatu, harjunud oma tahtmist peale suruma teatud hetkedel. Talle meeldivad väljakutsed ja vaheldusrikas elu. 

Kui palju sinus siis Amburit on? 


1. Sa oled hästi entusiastlik inimene

Väikestest asjadest oskad sa tunda suurt rõõmu, tegelikult oled sa ainus, kes on nii optimistlik ja rõõmsameelne. See teeb sulle isegi au. Ilmselt on selle taga sinu planeet Jupiter, mis on õnne-, külluse- ja enesekindluse planeet, tänu sellele sa ei lasegi end mitte millestki kõigutada ja leiad alati põhjust, miks olla heas tujus. Sa ei oska norutada.

 

2. Sinuga juhtub kogu aeg midagi

See on nagu mingi eriline anne sinu juures. Vaevalt oled sa üle ukse läve astunud, kui juba oled sa jõudnud mitu asja maha ajada, ukselingi katki teinud ja komistanud millegi otsa. Vahepeal oled sa oma võtmed ka suutnud ära kaotada. Teiste sõnadega oled sa nagu elevant portselanipoes. 

 

3. Sul on oma isiklik arusaamine ajast

Kui Ambur peaks ütlema, et varsti näeme, tähendab see seda, et järgmisel aastal kohtume, sest varem mul vaba aega lihtsalt ei ole. Sul on tihedam ajakava, kui mõnel ministril. Sa tahaksid, et sul oleks rohkem vaba aega aga see on lihtsalt võimatu. 

 

 


4. Üle kõige meeldib sulle asju teistele selgitada

Tahad sa seda endale tunnistada või mitte aga sa oleksid tahtnud saada õpetajaks. See oli enne, kui sa jõudsid järeldusele, et selle ametiga kaasneb liiga palju piiranguid. Sinule aga meeldib jagada oma teadmisi. On siis teised seda sinult palunud või mitte. 


5. Sa oled tõeline filosoof

Sa oled kogu oma elu juurelnud eksistentsiaalsete küsimuste üle. Sa otsid elu mõtet. See ongi sinu eluviis. 


6. Ilmselt sa ei viitsi enam edasi lugeda

Sul on väga raske keskenduda ühele asjale. Sulle meeldib teha mitut asja korraga. Sa oled selle artikli lugemise juba mitu korda pooleli jätnud, sest vahepeal tulevad sulle teised mõtted pähe. 


7. Sulle meeldib palju naerda

Ja mis peamine : sa naerad kõva häälega. Sa oled rõõmsameelne ja sinu naeru on tihti kuulda igal pool, kus sa ka ei ole. Sa oled esimene, kes naerma hakkab. 

 

 


8. Sa ei tunne piire

Või kui, siis on juba liiga hilja. Veel üks kaasika, veel üks osa lemmiksarjast, veel üks kilomeeter enne, kui autot tankida. 


9. Probleem ei seisne selles, et sa jõuad liiga hilja kohale. Probleem seisneb selles, et sa ei jõua üldse kohale

Sa elad oma tahtmise järgi. Kui sa ei taha, siis ei saa keegi sind selleks ka sundida : sa lihtsat ei lähe. Sa saadad tihti sõnumeid, et sa kohe jõuad ehkki ise pole veel samas linnaski. Sa ei jõua liiga hilja kohale, sa hüppad lihtsalt alt ära. 


10. Sa teed kahemõttelisi nalju

Sina ei hakka silmi pööritama, kui keegi mingit imelikku nalja räägib, sest sina oledki see keegi tavaliselt. Ise ütled pärast veel rõõmsalt, et sa tegid kõigest nalja ju, kui teised kohmetunult ei tea, kuhu pilku keerata. Õnneks sinu lähedased kohtuvad sinuga ainult aeg-ajalt, sina ise pead aga endasuguse isikuga kogu aeg koos olema.

Kommentaare ei ole