{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa selle pildi peal kõige esimesena näed, näitab, kui suur perfektsionist sina oled

   Isiksusetestid on kõrgelt hinnatud juba meelelahutusliku külje poolest, kui ka sellepärast, et nad aitavad inimestel ennast paremi...

 

 Isiksusetestid on kõrgelt hinnatud juba meelelahutusliku külje poolest, kui ka sellepärast, et nad aitavad inimestel ennast paremini tundma õppida. Mida sa selle pildi peal kõige esimesena näed? 

 


 


 

 

KAABUGA MEES

Kui sa nägid kõige esimesena pildi peal kaabuga meest, tähendab see, et sa oled perfektsionist. Sa oled nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Sa ei võta ühtegi otsust liiga kergekäeliselt vastu ilma, et sa oleksid eelnevalt kõik korralikult läbi kaalunud. Sa eelistad üksi tööd teha, sest vähemalt võid sa nii olla kindel, et töö saab korralikult tehtud, sa ei ole alati kindel nii teiste oskustes ega võimetes. Selles suhtes oled sa suurte eelarvamustega. 

Perfektsionism võiks olla sinu tugev külg, sest sinu töö ja saavutused on alati olnud laitmatud, mille tõttu on sul põhjust iseendaga rahul olla. Aga liigne perfektionismi otsing võib ruttu muutuda kinnisideeks, mis ei lase sul oma elust õnne tunda. Sa kipud liiga palju mõtlema ja arutlema. Sa nagu otsid kõiges vigu, selle asemel, et lihtsalt hinnata. Selle tõttu oled sa harva ise rahul sellega, mis sa oled ära teinud.

Sul on kõrged nõudmised iseenda suhtes. Kui sa oled saanud seda, mida sa oled tahtnud, sead sa aga lati veelgi kõrgemale. Kui sa aga kahtled selles, kas üks või teine asi võib õnnestuda, siis lükkad sa selle kõrvale kartusest, et see läbi ei lähe. Sellepärast võib selline eluviis mõjutada negatiivselt sinu suhteid teistega ja sinu eluviisi. 

 

 

See võib tekitada ka erinevaid häireid, nende seas toitumishäireid, depressiooni ja ärevust. Kui sul peaks olema selliseid probleeme, oleks hea pidada nõu psühhooogiga. 

Hea oleks, kui sa oleksid tolerantsem ja järeleandlikum, nii iseenda, kui teiste suhtes. Nii paraneksid sinu suhted teistega. Vastasel juhul ei ole sa kunagi rahul ei iseenda ega oma eluga, leides ikka, et midagi on valesti või midagi on puudu. Selline olukord võib muutuda talumatuks nii sinu lähedaste, kui ka töökaaslaste jaks. 

Hea on aga selle kõige juures see, et sa oled usaldusväärne inimene. Sa oled pädev, tunned oma tööd hästi, oskad oma elu laitmatult organiseerida ja teed harva vigu.

 

VIINAMARJAD

Kui sa nägid viinamarju kõigepealt, tähendab see seda, et sa oled inimene, kes huvitub palju teistest inimestest, nende ideedest, tunnetest ja elust. Sa eelistad palju rohkem teha koostööd, kui olla üksi. Sa motiveerid teisi, nakatades neid oma hea tujuga, aidates teistel edu saavutada ja oma tööd paremini teha. Sul on oskus näidata inimestele nende häid külgi. 

Sinust saaks hea juht. Sinu jaoks ei loe ainult tulemus, vaid meeskonnavaim. Sa leiad, et oma tööga rahul olevamad inimesed teevad palju paremat tööd, olles ka palju enesekindlamad. 

 

 

Sa oskad olla tänulik kõige eest, mida elu sulle on andnud. Kõik võib-olla ei ole läinud nii nagu sina seda oleksid soovinud aga kõige tähtsam on, et sa oskad rahul olla sellega, mis sul on. 

Su tervisel pole häda midagi, sul on katus pea kohal, su ümber on lähedasi inimesi ja sul on raha, mille eest süüa osta. Sa leiad, et paljudel pole sedagi, seega, milleks kurta. Sa tahad, et inimesed su ümber oleksid õnnelikud ja leiad, et raha eest õnne osta ei saa.

Kui asjad ei ole läinud nii nagu sa oleksid seda soovinud, oled sa sellest midagi õppinud ja parandanud ennast. Tänu sellele oled sa ühe kogemuse võrra rikkam. Võiks öelda, et sa oled õnnelik inimene. 




 

Kommentaare ei ole