{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 ämmatüüpi. Milline on sinu ämm?

     Meestel on sageli oma emaga eriline suhe. Tihti öeldakse, et mehe elus on tema ema kõige tähtsam naine, aga kuni selle ...

 


 

 Meestel on sageli oma emaga eriline suhe. Tihti öeldakse, et mehe elus on tema ema kõige tähtsam naine, aga kuni selle hetkeni, kui ta kohtub oma tulevase kaasaga. See olukord võibki hakata pingeid tekitama, millele järgneb ämma ja minija vaheline konfliktne suhe. 


Millised on aga erinevad ja levinumad ämmatüübid? 

 

Hea iseloomuga ämm, kellega on lihtne suhelda

Ka selliseid ämmasid on olemas, kellel on hea meel, kui nende pojal läheb hästi. Selline ämm tunneb rõõmu selle üle, et poeg on leidnud endale kellegi ega ole üksi. Ta ei sekku teiste ellu, on sõbraliku suhtumisega ja heasoovlik inimene, kes võtab sind nagu oma tütart. 

 

"Ära sina hakka, ma teen ise! "

Ta on abivalmis inimene. Ent ta armastab liiga palju teie elu organiseerida. Ikka ja jälle kuuled sa tema suust : "See ei ole mingi probleem minu jaoks, ma käin sealt läbi ja ajan selle asja korda! Mis sa hakkad tulema, ma lähen ise!", "Ma teen teil selle korda, pole sul vaja hakata!", "Ma toon teile homme selle ära.". Ta käib natuke liiga tihti teie juures. Ta tahab olla vajalik. Tal on aga raske aru saada, et tema pojake on suureks kasvanud.

 

 

 

"See ei ole küll minu asi, aga..."

Ta teeb küll näo, et ta teie ellu ei sekku ja laseb teil ise otsustada, aga piisab paarist sõnast, et sa aru saaksid, et sa pead midagi teistmoodi tegema ja ta ei ole nõus sellega, mida ja kuidas sa teed.

 

Teine ema

Tema võtab sind, kui oma tütart. Ta võttis su avasüli vastu ja leiab, et sa oledki nende pere liige, siin pole isegi mingit küsimust. 

 

Ämm, kes armastab kogu aeg helistada

Ta helistab mitu korda päevas, et küsida, mida te tegite ja mida te nädalavahetusel kavatsete teha, kuidas tervis on ja kuidas pojal töö juures läheb. 

 

"Ma ju ütlesin teile! "

Ta teab kõike paremini, kui teised ja kui asjad halva pöörde peaksid võtma, ütleb ta alati : "Ma ju ütlesin teile! "


Kommentaare ei ole