{ads}

HIDE

Viimased

latest

Stjuardesside dieet, mis viib lühikese ajaga neli kilo

    foto : unsplash / Naitian(Tony) Wang    Kas sa otsid ka ...

 

 

foto : unsplash / Naitian(Tony) Wang

 

 Kas sa otsid ka võimalusi, mis aitaks vabaneda liigsetest kilodest? Meil on sulle hea uudis. Kui üldisest kiirdieete ei soovitata, sest sageli tulevad kõik kaotatud kilod ruttu tagasi, siis mõnikord võib selline dieet aidata lahti saada neist kilodest, mis muidu kuidagi kaduda ei taha. Samuti aitab see dieet keha mürkainetest puhastada. Tegemist on Natmani dieediga, mida tuntakse ka stjuardessi dieedi nime all ja mis lubab kaotada 4 kilo lühikese aja jooksul. Jah, see on üsna äärmuslik dieet aga väga tõhus. 

 

Mida endast kujutab siis stjuardessi dieet? 

Ära muretse, selleks, et seda dieeti läbi teha, ei pea sa nüüd lennukipiletit ostma. Olgu see kohe selgeks tehtud. Tegelikult lihtsalt sarnaneb selle dieedi menüü stjuardesside toitumiskavale. Oma töö tõttu on stjuardesside eluviis natuke teistsugune, mille tõttu peavad nad muutma ka oma tavapäraseid toitumisharjumusi. See dieet kestab kokku 4 päeva. Dieedi ajal tuleb süüa kalorivaest ja valgurikast toitu. See paneb organismi reserve otsima olemasolevatest rasva- ja suhkruvarudest. Valgurikas toit aga aitab säilitada lihaseid. Dieedi ajal ei ole tohi süüa söögiaegade vahel, keelatud on magusate jookide ja alkoholi tarbimine, õli ning kastmete kasutamine. 

 


Kuidas seda dieeti teha? 

Tegemist on äärmusliku dieediga, mida ei tohi pidada üle 4 päeva, kuna dieedi ajal võib süüa kalorivaest toitu. Päevas tohib süüa ainult 1000-1600 kalorit. Peale dieedi lõppu tuleks teha läbi ka stabiliseerimise etapp, et kõik kaotatud kilod ruttu tagasi ei tuleks. 


Lubatud toidud:

Lahja liha

Linnuliha

Valge kala

Mereannid

Munad

Tofu

Lahjad piimatooted

Rohelised köögiviljad

Tsitruselised

Vähese suhkruga puuviljad

 


Keelatud toiduained:

Suhkrut sisaldavad toidud

Suhkur

Tärklist sisaldavad toidud

Teraviljad ja teraviljatooted

Koogid, maiustused ja saiakesed

Rasvaine

Juust

Töödeldud toidud

Kiirtoidud

Karastusjoogid


1 päeva näidismenüü

Hommik : tass teed või suhkruta kohvi, pool greipi

Lõuna: 150 g grillitud veisefileed, kõrvale rohelisi türgi ube vastavalt soovile, 1 õun

Õhtu : 2 keedumuna, rohelist salatit, tomat, sidrunimahla maitsestamiseks, pool greipi



Kommentaare ei ole