{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et su kodus on halb energia

    foto: pexels / Roman Odintsov   Kui sul on tunne, et su...

 

 

foto: pexels / Roman Odintsov

 

Kui sul on tunne, et sul on elus liiga palju probleeme ja kodus olles oled sa kogu aeg pinges, kui sa tunned sageli kummalist ärevust, millest sul on raske vabaneda, võib see olla negatiivsest energiast sinu kodus. Õnneks on võimalik halvast energiast vabaneda, puhastades oma kodu energiat. 

Koduseinte vahel valitsev energia mõjutab suurel määral ka emotsionaalset seisundit. Positiivne energia tekitab rõõmu ja heaolu. Negatiivne energia aga ärevust, kurbust, ängistust ja pessimismi. Inimene on päev otsa rõhutud ja mõtleb oma musti mõtteid, ise ka aru saamata, miks ta neist vabaneda ei suuda. Kui kodus on liiga palju negatiivset energiat, tekitabki see sellise rusutud ja raske meeleolu. Selle jaoks, et sellisest energiast vabaneda, tuleks läbi viia kodu energeetiline puhastus. 


Millised märgid annavad märku sellest, et kodus on negatiivset energiat? 

 

 


1. Rõhutus, närvilisus, probleemid

Kui sa oled kodus pinges, kui üks vaidlus järgneb teisele, kui pereliikmete vahel on ainult lahkhelid ja arusaamatused, võib põhjuseks olla negatiivne energia. Sa ei suuda puhata ja oled kogu aeg närviline ning rõhutud nagu vaevaks sind miski. 


2. Halb õhkkond

Sul on raske tunda kodus olles rõõmu ja rahulolu. 


3. Motivatsioonipuudus

Sul on raske keskenduda oma tööle, igapäevaste toimetuste tegemine nõuab suuremat pingutust. 


4. Energiapuudus

Sa tunned nagu poleks sul enam jõudu ega jaksu, et midagi teha. Sa tunned imelikku nõrkust ja jõuetust. Samuti vaevab sind mingi ängistus ja üksildusetunne ehkki sa ei ole üksinda.  Sa ei suuda vabaneda halbadest mõtetest ja oleksid nagu kogu aeg mingis mustas augus. 


5. Raske oma eluga edasi minna

Sa oled selle negatiivse energia lõksus ega pääse enam sellest välja. Su ümber on negatiivne energia, mis närib seestpoolt su hinge, tekitab masendust ning teeb halba su tervisele. 

 

 

 

 

6. Probleemide kuhjumine

Kui sul on tunne, et viimasel ajal on su elus üks probleem, mis järgneb teisele ja selliseid asju juhtub ainult sinuga, siis võib ka selle põhjuseks olla kodus valitsev negatiivne energia. Selliste probleemide seas võib välja tuua : 

  • Rahaprobleemid
  • Isiklikud- või tööalased probleemid, mis on hakanud korduma
  • Kodutehnika läheb tihti katki
  • Autoga seotud probleemid
  • Mitte miski ei lähe nii nagu sa seda tahaksid

 


Kui sa tunned kõike seda ilma, et sa teaksid selle põhjust, võib see olla sellest, et su kodus on negatiivset energiat. Selleks, et leida elurõõmu tagasi, pead sa läbi viima oma kodu energeetilise puhastuse, mis pühiks negatiivse energia  minema ja teeks ruumi positiivsele energiale. 


Kuidas võidelda halva energia vastu? 


Korista oma kodu ära

Kodu koristamine aitab puhastada juba ise energiat. Negatiivne energia jääb tihti sinna, kus valitseb segadust ja korralagedust ning kus on palju asju, millel pole kasutust. Pane kõik kasutud asjad ära, nii teed sa ruumi positiivsele energiale ja vabastad negatiivse energia, millel pole enam kohta, kuhu minna. 


Lase valgust tuppa

Et negatiivsest energiast vabaneda, tuleb lasta päevavalgust tuppa nii palju, kui võimalik. Päevavalgus aitab vabaneda ka halbadest mõtetest.


Puhasta mööblid

Võib juhtuda, et sa oled pärinud ühe või teise mööblieseme oma kadunud sugulaselt või ostnud näiteks kasutatud diivani, mille päritolust sa teadlik ei ole. Kui sa aga tunned mingit rõhutust nende mööbliesemete juures, võib selle põhjuseks olla see, et need esemed on negatiivset energiat täis. Sellisel puhul aitab, kui puhastada mööbel energeetiliselt viirukisuitsuga, mis tekitab kaitsekilbi mööbliesemele. 

 

 


Hakka kaktuseid kasvatama

Kaktused aitavad puhastada kodu negatiivsest energiast ja eemaldada üldse kõik, mis on toksiline ja halva mõjuga. Lisaks puhastavad kaktused õhku ning on üldse dekoratiivsed taimed. 


Jämesoolaga puhastamine

Aegade algusest saadik on ikka jämesoola kasutatud igasuguste rituaalide juures. Jämesoola võid sa puistada igasse nurka ja jätta nii seitsmeks päevaks. Sool on üsna võimsa toimega, hoides ebaõnne eemal ning aitab ka needuse ja kurja silma vastu. Peale seda, kui sool on nädal aega seisnud, pühi ta kokku ja lase kraanist alla veega.  


Küüslauguga puhastamine

Iidse uskumuse järgi aitab negatiivsest energiast vabaneda see, kui sa paned küüslaugupea kapi taha või siis mõnda pimedasse nurka või hoopis sinna, kus sa tunned negatiivset energiat ringlemas. Küüslauk tõmbab negatiivse energia endasse. Öeldakse ka, et küüslauk tõmbab rikkust majja.


Salveiga puhastamine

Valge salvei tõmbab negatiivse energia endasse ja aitab emotsionaalselt terveks saada. Kui su kodus on käinud inimesed, kelle energia on olnud liiga negatiivne ja sa tunned peale nende äraminekut tühjust ja kurnatust, võid sa valge salvei viirukisuitsuga puhasta kodu, et vabaneda negatiivsest energiast. 


Kodusedlood© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole