{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Kaksikud

     Draakoni aastal sündinud Kaksikud on hästi energilised, neil on alati hästi palju häid ideid peas, mida nad tahaksid el...

 


 

 Draakoni aastal sündinud Kaksikud on hästi energilised, neil on alati hästi palju häid ideid peas, mida nad tahaksid ellu rakendada. Üldiselt peab aga ütlema, et tavaliselt veab neil elus päris palju, sest teiste inimestega on neil suhted head. Draakon on suuremeelne ja õilis, ta avaldab üsna suurt mõju Kaksikutele. Sellepärast inimene, kes on sündinud selles märgis, paistabki silma oma vapruse ja rõõmsameelsuse poolest. Ta on edukas inimene, kellele meeldib olla tegevuses. Loodud on teda õnnistanud, sest ta on väga andekas. Temast saaks väga hea ärimees, ta mõtleb loogiliselt ja arukalt ning langetab õigeid valikuid. 

Draakoni aastal sündinud Kaksik on väga meeldiv inimene, peaaegu kogu aeg heas tujus. Ta on teiste lemmik, tema tähelepanu lausa otsitakse. Keegi ei ole tema suhtes ükskõikne, eriti vastassugu. Ta on alati viisakas ja galantne, ning kohtleb oma vestluskaaslast aupaklikult. Talle meeldib pikalt ja laialt rääkida sügavatel teemadel. Talle meeldib olla ka tähelepanu keskmes. Talle meeldib üldse olla seltskonnas- ükskõik siis, millisel põhjusel ka kokku pole tuldud. Tema hoiakust ei maksa ennast aga petta lasta, sest tal on alati oma kindel arvamus. Mõnikord võib ta muutuda liiga kangekaelseks ja paindumatuks. Temas on nii palju elu ja särtsu, et tal on raske lihtsalt rahulikult paigal olla. 

 

 

Ta on emotsionaalne inimene. Ent ta teab, kuidas oma energiat kõige paremini kasutada. Ta viib alati kõik alustatu ellu ja ilma, et see nõuaks temalt suuri pingutusi. Ta ei võta tühiseid asju südamesse, on alati rõõmus ja optimistlik. Mõnikord võib käituda üsna impulsiivselt ent ta leiab alati võimaluse, kuidas ennast rahulikuks sundida. 

Tal on väga hea huumorimeel. Ta elab oma elu nagu ei märkakski ta takistusi ja raskusi. Ta ei hakka hädaldama ega nutma. Kui asjad ei peakski minema nii nagu tema seda tahab, siis ta lihtsalt võtab seda huumoriga ja läheb oma eluga edasi. Teda imetletakse sellepärast, et ta suudab nii palju oma elu jooksul ära teha ning seda hoolimata kõikidest raskustest ja probleemidest. Ta on positiivse ellusuhtumisega. Mõnikord võib ta aga muutuda iseenda suhtes liiga kriitiliseks, õnneks ei kesta see kaua ja ta saab ruttu oma hea tuju tagasi. 

 

 


Armastus

Tema elu on üsna sündmusterohke. Mis puutub armastusse, siis võib ta olla väga emotsionaalne. Ta oskab tähelepanu enda isikule tõmmata. Ta tahab kogeda unustamatuid hetki. Partneri valikut võtab ta aga tõsiselt. Ta ei hakka ennast kunagi siduma mõne kergemeelse isikuga. Pere on tema jaoks kindel seljatagune, sellepärast tahab ta teha õige valiku. 

Ta on kohusetundlik inimene, kes ei jäta iialgi oma lähedasi üksi oma probleemidega. Ta on tähelepanelik ja hea elukaaslane. Ideaalne inimene, kellega ei hakka kunagi  igav. Tal on väga hea maitse ja ta oskab elada. Talle meeldib käia perega puhkamas. Ainult järeleandmisi ja mööndusi ei oska ta teha, selle jaoks on ta liiga autoritaarne ja armukade. Ta ei lase mitte kellelgi sekkuda oma pere asjadesse.

 

 


Töö

Ta on sihikindel ja järjepidev. Terava mõistusega ja väga hea mäluga. Vajaduse korral kaval ja nutikas. Teda ei ole võimalik petta. Oma töökaaslaste vastu on ta aus ja töötab alati terve meeskonna heaks. Talle meeldib kiitusi kuulata ent ta eelistab jääda tagasihoidlikuks. 

Talle ei meeldi liiga rahulik töö. Ta tahab palju liikuda ja suhelda. Loominguline töö sobib talle hästi, temast saaks hea näitleja, lavastaja, saatejuht, kirjanik. Ent ta võiks töötada ka pangas, temast saaks sama hästi ka hea insener või arst. Mitmed tublid õpetajad on sündinud selle märgi all. Kõige tähtsam, et ta seab endale eesmärgi. Kui töö teda inspireerib ja talle sobib, on kõik hästi.


Kommentaare ei ole