{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa selle pildi peal esimesena näed võib näidata, mida sa tegelikult tahad ja soovid

   Mida vanemaks me saame, seda rohkem hakkame me mõtlema selle peale, et mida me siis tegelikult õieti tahame. Meil on kõigil omad u...

 

 Mida vanemaks me saame, seda rohkem hakkame me mõtlema selle peale, et mida me siis tegelikult õieti tahame. Meil on kõigil omad unistused, mis on pärit meie lapsepõlvest, ainult vähesed suudavad neid ellu viia. Tänane test aitab sul välja selgitada seda, millised on su tõelised soovid ja vajadused. Kas sa oled selline, kes tahab au ja kuulsust, ilu ja rikkust? Või igatsed sa rohkem rahulikku elu, kaugel eemal rahvamassidest ja teiste pilkudest ega igatse rohkem, kui sul on vaja äraelamiseks? Selle jaoks, et seda teada saada, tuleb sul lihtsalt tähele panna, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena silma jääb, seejärel vaata vastuseid. 

 


 



 

NÄOD

Kui sa nägid kahte profiili selle pildi peal kõige esimesena, siis on kindel, et üle kõige tahaksid sa lihtsalt olla rahul ja õnnelik oma eluga. Sul on nii palju unistusi ja plaane, mida sa tahaksid ellu viia. Üks kõige tähtsam sinu jaoks on sinu enda hingerahu. See motiveerib sind kõige rohkem. Ükskõik, millise otsuse sa ka vastu võtma ei pea, sa kaalud alati kõik korralikult enne läbi. Sa teed alati sellise valiku, mis tagab sulle rahu ja vaikuse. Sa ei ole inimene, kes igatseb au ja kuulsust, sa ei taha olla rambivalguses, isegi rikkus on miski, mis sind tegelikult ei köida. Sa tahad rahu ja et oleks vähem muresid. 

Sellele kõigele võib veel lisada, et sa oled oma loomult pigem rahulik inimene. Sa ei kannata sugugi, kui sulle öeldakse, mida sa tegema pead. Sulle meeldivad lihtsad asjad, sa ei saa aru, miks inimesed peavad nii palju tarbima ja ostma asju kokku, mida nad tegelikult ei vaja. Tõtt öeldes ei orienteeru sa veel hästi isegi sotsiaalmeedias, kus igasugused reklaamid sind häirivad. Sa ei vaja rikkust ja raha selleks, et olla õnnelik. Sa elad oma rahulikku elu ja oled õnnelik sellega, mis sul on. Sa aitad teisi jõudu mööda ega otsi selle eest tasu ega kiitust. Sa tahad jääda diskreetseks igapäevases elus. 

 

 

Töö juures ei ole sa keegi, kes otsib tähelepanu. Sa ei hoia ka teistest eemale, seda ei saa kindlasti öelda. Sa ei taha ennast ainult üle tähtsustada, sest sa ei leia, et see oleks hea. Sinu lähedased tunnevad sind juba piisavalt ja teavad, et sa ei tüki kunagi esile, ükskõik, mida sa ka ei tee. Nad teavad sind läbi ja lõhki ja teavad, et sa ei näita enda tõelist loomust kõigile, ainult vähesed teavad, milline sa siis oled, kui sa ärrituma peaksid. Üldiselt aga võib öelda, et sa oled väga meeldiv inimene, lisaks sellele, et sa oled ka suure südamega ja helde. 


VEINIPOKAAL

Kui sa nägid kõigepealt veinipokaali selle pildi peal, siis tundub, et sa ei tea ise ka õieti, mida sa oma elus tahaksid. Sa oled küll sellepeale mõtelnud mitu korda aga vastus on iga kord erinev. Tegelikult on neid asju palju, mida sa tahaksid oma elus ära teha. Sul on palju unistusi aga ei midagi selget ega konkreetset ja selle tõttu sa ei teagi täpselt, mida sa õieti tahaksid ja mida oleks kõige parem teha. 

Hea oleks, kui sa ikkagi mõtleksid selle üle järele ja looksid korra oma mõtetes. Loomulikult on raske teha pausi oma peas. Aga alati on võimalik oma mõtteid paremini organiseerida. Selle jaoks läheb sul lihtsalt vaja vihikut või paberilehte, kuhu kirjutada üles kõik oma soovid, mida sa tahaksid ellu viia. Pane kõik oma mõtted, soovid ja unistused kirja, mille elluviimist sa sooviksid ja ka need, mis tegelikult ei olegi nii tähtsad. Kui sa oled selle ära teinud, võid sa hakata panema asju tähtsuse järjekorda. Sa võid seda teha nii lühi, keskmise, kui pikemaajalises perioodis. 

 

 

See võib tunduda suure töö ja ettevõtmisena alguses aga harjutamine teeb meistriks ja mida rohkem sa harjutad, seda selgemaks muutuvad su mõtted ning soovid. Kui sa tahad saada rikkaks, igatsed au ja kuulsust, siis võid sa teha esimesed sammud selle suunas. Kui sa tahad rahulikku elu, kaugel kõigest muust ja oled valmis leppima vähesega, siis oled sa valmis ka seda unistust ellu viima. Sul on vaja ainult julgust, et leida enda seest see, mida sa tegelikult soovid ja vajad. Ja ära unusta ära, et me ei saa kunagi täiesti teada, mida me tegelikult soovime. Aga me võime alati teha midagi, mis aitab meil oma elu paremaks muuta. Lase oma südamel end juhtida. Ära kaota julgust, kui sul tekib tunne, et sa ei oska oma mõtetes selgust saada. Selleks on vaja aega aga kindel on see, et see kõik on seda väärt.

 

Kommentaare ei ole