{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajal on praegusel hetkel eksistentsiaalne kriis?

foto : unsplash / Jeremy Bishop      Tundub, et aprillikuu ...

foto : unsplash / Jeremy Bishop

 

 

 Tundub, et aprillikuu ei ole kõige parem selle tähemärgi jaoks ega säästa teda sugugi. Õnneks aga on meil just see, mida ta vajab, et aidata tal sellest olukorrast välja tulla. 

Merkuur on retrograadis ja varjutuste hooaeg on täies hoos. Aprillikuu ilmselt ei ole paljude jaoks kõige parem kuu. Nii taevas, kui maa peal tundub, et asjad on täiesti käest ära läinud. Õhk on pingeline. Kõik muutub liiga ruttu ja see on kurnav. Kui osade tähemärkide esindajatele toob praegune planeetide seis head õnne kaasa, siis teiste jaoks võib praegune aeg olla natuke keerulisem. Paljud võivad mõtelda oma elu üle järele, lähedastega võivad tekkida arusaamatused. Ühe tähemärgi esindaja elus peaks praegu üldse olema eksistentsiaalne kriis. Tema ilmselt ei tea üldse praegusel hetkel, kus ta oma eluga hetkel on ja millises suunas ta peaks liikuma. Õnneks aga lubavad planeedid talle, et juba varsti saab see raske periood läbi. 

 

 

 

Millise tähemärgi elus ei ole praegu käimas kõige parem aeg? 

VÄHK

Mõnikord tekib selline tunne, nagu oleksid sa oma eluga ummikus. Merkuur on praegu retrograadis ja paneb meid vaatama asju teise pilgu läbi. Millised on meie suhted oma lähedastega? Milline on meie koht selles ühiskonnas? Merkuuri retrograad toob välja kõik selle, mida tuleks muuta ja paremini organiseerida. Samal ajal algas 8. aprilli päikesevarjutusega uus ajajärk, mis omakorda tähendab, et tuleb leida uusi võimalusi oma probleemide lahendamiseks. Kõige raskemini mõjub see kõikidele neile, kes on sündinud Vähi tähtkujus. 

Võib juhtuda, et korraga on tema elus liiga palju probleeme ning seda nii era- kui tööalases elus. Kõige tähtsam on praegu rääkida asjadest, selle asemel, et endas kõike hoida ja muretseda. Praegune ajajärk ei ole kõige parem Vähi jaoks, selle tõttu võib ta tunda suuremat segadust oma elus. Planeetide seis ei ole tema jaoks kõige parem. Marss, Saturn ja Neptuun on Kalade märgis, selle tõttu ei jäägi Vähil muud üle, kui lasta kõigel olla ja oodata paremad ajad ära. 

 

 


Kas muretsemiseks siiski on põhjust? 

Otse loomulikult ei ole. Sest kõik see, mis praegu aset leiab, avaldab pigem positiivset mõju Vähi elule. Ta peab selleks ainult paika panema piirid ja õpetama inimesi, kuidas ennast austada. Ta ei tohi lasta endale liiga teha ja peab panema oma sõna maksma. 

Selleks, et leida tagasi oma hingerahu, peab Vähk oma elu paremini organiseerima. Merkuuri retrograad ja kõik aprillikuu sündmused on ajanud kogu ta elu pea peale. Planeedid ise katsuvad Vähile selgeks teha, et ta peab muutma midagi oma elus, tegema asju teistmoodi, tulema oma mugavustsoonist välja ja avastama teisi võimalusi. Seejärel tuleb aga panna paika kõik oma soovid ja unistused ning viia need ellu.



Kommentaare ei ole