{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa näed, võib sulle öelda, mida sa tegema peaksid, et oma plaane ellu viia

   Igal inimesel on oma unistused ja soovid, igatsused ja plaanid, mille täideviimisest ta unistab. Sageli on aga nii, et me ei tea p...

 

 Igal inimesel on oma unistused ja soovid, igatsused ja plaanid, mille täideviimisest ta unistab. Sageli on aga nii, et me ei tea päris täpselt, kust tuleks õieti alata selleks, et viia oma plaanid ellu. Tänane test aitab sul seda välja selgitada, näidates sulle, milliseid käitumisharjumusi sa peaksid enese juures muutma selleks, et viia oma unistusi ellu. Et su unistused ei jääks pelgalt unistusteks vaid muutuksid reaalsuseks. Mida sina selle pildi peal näed? Seejärel vaata vastuseid.

 


 


 

 

KITARR

Kui sa nägid pildi peal kõigepealt kitarri, tähendab see, et lähedaste sõnul saaks sinust väga hea juht. Sul on selleks olemas kõik eeldused. Sellepärast olekski tähtis, et sa hakkaksid vastavalt tegutsema ja käituma. Praegusel hetkel tuleb tunnistada, et sul ei ole kõige paremad lood enesekindlusega, sa kipud liiga palju kahtlema ja selle tõttu ei ole sa praegu valmis viima oma unistusi ja plaane ellu. Aga ometi on sul selleks olemas potentsiaal ja see ongi kõige tähtsam. Sul on kõik võimalused, et viia oma plaanid ellu. Seda on juba näha ka sellest, et su töökaaslased usaldavad sind täiesti ja kuulavad sind, kui sa oma arvamust avaldad. Kõik ju teavad, kui head ja arukad mõtted sul on. Sa oled suuteline lahendama lühikese ajaga ka kõige keerulisemaid probleeme. Ära siis kahtle enam nii palju iseendas. 

Alati ei ole lihtne jääda lootusrikkaks ja uskuda, et parim on alles ees. Mõnikord pelgalt mõte tulevikule toob silme ette hulga takistusi ja probleeme. Hea oleks, kui sa usuksid rohkem iseendasse ja oleksid enesekindlam. Kuula oma intuitsiooni ja tee endale selgeks, et sa oled andekas. Sul on kõik, mis vaja selleks, et viia oma eesmärgid ellu. Kõik su ettevõtmised võivad õnnestuda, kui sa ainult ise seda tahad. Sa oled hea juht, ära unusta seda ära. 

 

 


PRAEMUNA

Kui sa nägid praemuna kõigepealt selle pildi peal, siis pead sa võtma asju rahulikumalt, kui sa tahad oma unistusi ellu viia. Sa oled suurema osa oma ajast lihtsalt pinges ja kannatad suure stressi all. Sa kardad läbi kukkuda ja sellepärast avaldad sa ise endale survet. Iga asi tuleb sinuni omal ajal, selle jaoks pead sa aga võtma asju rahulikumalt. Sa kurnad ise ennast ära, sooviga viia iga hinna eest oma eesmärke ellu ja ei naudi üldse enam elu, kahetsedes eilset ja muretsedes homse pärast. Aga seda sa ju ei taha, ega ju? 

Me ei ütle, et sa peaksid kõik sinnapaika jätma, sugugi mitte. Aga võta aega ja tee väike paus, lihtsalt iseendale, sest sa oled seda väärt. Võta aega, et hinge tagasi tõmmata ja keskenduda natuke rohkem iseenda vaimsele ja füüsilisele heaolule. Kui sa oled ennast lõplikult ära kurnanud, on sul pärast palju raskem kõike uuesti otsast alata. Selleks, et seda ära hoida, pead sa võtma kohe ja nüüd aega iseendale ja lihtsalt mõtlema millelegi muule. Katsu lükata mõneks ajaks kõrvale kõik, mis tekitab sinus stressi ja pingeid. 


KANA

Kui sa nägid kana selle pildi peal, siis tähendab see seda, et selleks, et oma eesmärke ellu viia, pead sa rohkem teisi kuulama ja võtma kuulda nende soovitusi, mille alla käib ka kriitika, mida sa kuulata ei taha ja senimaani oled eiranud. Sa ei taha kunagi kuulata teisi või teed seda väga harva. Kui keegi peaks sulle midagi ütlema sinu töö kohta, võtad sa seda väga isiklikult ja lähed pingesse enne veel, kui teine on midagi seletada jõudnud. Loomulikult on inimesi, kes kritiseerivad ainult selleks, et öelda midagi halba. Aga kõik ei ole ju sellised. Kui keegi sulle midagi ütleb sinu töö kohta - mõni töökaaslane või sõber - siis katsu kuulata lihtsalt. Sest isegi negatiivne kriitika võib olla teinekord kasulik. 

 

 

Selle asemel, et arvata, nagu ei meeldiks sa teistele või ei meeldi sinu töö, katsu mõtelda hoopis nii, et äkki on sul võimalik midagi õppida sellest, mida sulle öeldakse. Muidugi on selliseid märkuseid, mis on ülearused nagu need, mis puudutavad su välimust näiteks, mida sa ise muuta ei saa. Aga on ka selliseid märkuseid, mis võivad sind aidata. Näiteks, kui töö juures soovitatakse sul teha mõningaid parandusi oma töös, siis ära mõtle kohe, et miks jälle sina ja miks mitte teised. Katsu mõista, kas su kaaslasel võib olla õigus või mitte ja mida sa saaksid paremini teha järgmine kord. Ära karda konstruktiivset kriitikat vaid katsu muuta ennast paremaks. 

 

KAHVEL

Kui sa nägid kahvlit kõige esimesena, siis tundub, et sa oled üsna optimistliku ellusuhtumisega inimene. Sa tead ise ka, et sul on kõik, mis vaja, et saada üle eesolevatest takistustest. See on väga hea aga ära mine ainult liiale oma enesekindlusega. Kõik inimesed ei ole nagu sina, isegi, kui sul on väga head kavatsused. Selle jaoks, et oma plaane ellu viia, pead sa paremini valima, kellega sa suhtled ja läbi käid. Sinu ümber on liiga palju silmakirjalikke inimesi. Suhtle vähem sellistega, kes võivad sulle kaikaid kodaratesse loopida ja sa leiad võimalused, kuidas oma unistused ellu viia.



 

Kommentaare ei ole