{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis on täpsemalt karmavõlg ja kuidas seda välja arvutatakse?

foto : unsplash / Gahan N Rao      Kui sa tahad täpsemalt m...

foto : unsplash / Gahan N Rao

 

 

 Kui sa tahad täpsemalt mõista oma elu ja saatust ning miks mitte - ka teada saada, kes sa olid näiteks eelmises elus - siis arvuta välja, milline on sinu karmavõla number.

Nii astroloogias, kui numeroloogias tähendab karmavõlg korduvaid negatiivseid skeeme, mis elus ette tulevad ja mis on seotud meie eelmistes eludes tehtud valikutega. 

Kõik inimesed teavad, mis on karma. Paljud usuvad, et karma puudutab üksnes selles elus tehtud valikuid. Ometi ulatub karma jõud palju kaugemalegi. Karmavõlg ongi võlg, mida me maksame eelmistes eludes tehtud otsuste pärast ja mis mõjutavad meie praegust elu. Numeroloogias aga usutakse, et iga number tähendab midagi, igal on oma vibratsioon ja iga number mõjutab meie elu omal moel. 


Mis see karmavõlg siis täpsemalt on? 

Karmavõlg on teiste sõnadega olla näiteks seotud sageli korduvate probleemidega, millega sul tuleb tegemist teha oma elus. Näiteks, kui sul on tihti rahaprobleemid või siis oled sa armastuses haiget saanud või on sul kogu aeg sellised sõbrad, kes panevad sind kannatama. Või on sul alati töö juures probleeme. Karmavõla number on vastavuses õppetundide arvuga, mida elu sulle toob ja mis on mõeldud selleks, et sa sellest siis midagi õpiksid ja saaksid targemaks. Need on raskused, millest sa pead üle saama, probleemid, millega sul tuleb tegemist teha. 

 

 

 

Märgid, mis näitavad, et sul on karmavõlg peal

Enne, kui asume keerulisema poole peale, katsume selgeks teha, kas sul on üldse karmavõlg peal või ei ole. 

 

1. Sul on elus palju probleeme

Näiteks korduvad sul kogu aeg mingid sarnased skeemid : suhteprobleemid, rahaprobleemid jne. Võib-olla on sul eelmises elus jäänud üks probleem lahendamata ja selle tõttu pead sa nüüd selle heaks tegema. 

 

2. Sa pead sageli hoolitsema sarnaste inimeste eest

Võib-olla oled sa neile midagi võlgu eelmisest elust. 

 

3. Karmaline suhe

Võib-olla on su elus karmaline suhe, mida sa ei suuda unustada ja mis on märkinud kogu sinu elu. See suhe võib olla toksiline.

 

 

 

4. Sa tunned, et oled üksi

Võib-olla on su suhted teistega nii probleemsed, et sa oled kogu aeg üksi. Ka siin võib põhjuseks olla karmavõlg. 

 

5. Su elus korduvad kogu aeg head ja halvad sündmused

See tekitab eriti suurt pettumust. Sul on tunne nagu teeksid sa sammu edasi ja kaks sammu tagasi. 

 

 

Kuidas karmavõlga välja arvutada? 

Elutee numbrid on seotud sünnikuupäevaga. Elutee numbrid, mis on seotud karmavõlaga, on 13, 14, 16 ja 19. Sellisel puhul on sul kindlasti karmavõlg peal. Kui su elutee number on 1, 4, 5 või 7, on sul samuti karmavõlg.  

Kui sa oled aga sündinud 13, 14, 16 või 19. kuupäeval, on sul automaatselt karmavõlg peal. 

Et arvutada oma elutee numbrit, pead sa liitma oma sünnikuupäeva numbrid : 12.03.1970 = 1+2+3+1+9+7=23= 2+3=5

Nii lihtne see ongi! 

 

 


Karmavõla numbrid


Number 13  või 4 

Number 13 on seotud laiskusega. Kui see on sinu karmavõla number, võib see tähendada, et suurema osa oma eelmisest elust raiskasid sa oma andekust ja aega mitte millegi peale. 

Kuidas vabaneda sellest karmavõlast? 

Tee midagi kasulikku. Sa oled ikka midagi oma elu jooksul õppinud, katsu oma teadmised nüüd ellu rakendada ja tee midagi, millest teistel oleks kasu. 


Number 14 või 5

Kui su karmavõla number on 14, on see seotud kontrolliga. Võib-olla kipud sa kontrollima liiga palju kõike oma elus. Teiste sõnadega, oled sa eelmises elus katsunud liiga palju kontrollida teisi inimesi ja nende elu, tekitades sellega pahandusi ja suuri probleeme, mis kajastuvad nüüd sinu enda elus. 

Kuidas vabaneda sellest karmavõlast? 

Ole tagasihoidlikum. Võimalik, et sa ei anna endale ise aru, mida sa teiste inimestega teed, kuidas sinu käitumine teiste elu mõjutab. Katsu muuta oma lähedaste elu paremaks. Ainult nii võid sa vabaneda oma karmavõlast.


Number 16 või 7

See number on seotud liiga suure egoga, mis on suure määral mänginud rolli sinu eelmises elus ja mille eest sa pead veel nüüd oma karmavõlga maksma. Võimalik, et sa olid väga tähtis isik oma eelmises elus ja kuritarvitasid oma mõjuvõimu, põhjustades suuri kannatusi ja raskusi teistele inimestele. 

Kuidas vabaneda sellest karmavõlast? 

Ego aitab üles ehitada ent samuti hävitada. Sinu puhul aga oled sa kasutanud oma ego omakasu teenimiseks, oma isikliku tahtmise elluviimiseks, sellepärast, tuleb sul midagi ette võtta, mis aitaks sul vabaneda oma karmavõlast. Katsu vabaneda oma suurest egost ja olla lihtsam ning tagasihoidlikum, alandlikum ja sõbralikum teiste vastu. Õpi alandlikku meelt ja tagasihoidlikkust. Ilmselt ei ole see kerge mitte kellegi jaoks aga su enda elu muutub tänu sellele palju paremaks. 


Number 19 või 1

Tõenäoliselt oled sa käitunud ja tegutsenud liiga enesekeskselt eelmises elus ja olnud egoistlik teiste vastu. 


Kuidas sellest karmavõlast vabaneda? 

Keskendu vähem iseendale ja pööra rohkem rõhku teistele. Avarda oma silmaringi ja ole ise avatum teistega suheldes. Ära pea ennast tähtsamaks, nii paranevad su suhted teistega ja sa vabaned karmavõlast.




Kommentaare ei ole