{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sa tead, mida su lähedased inimesed tegelikult sinust mõtlevad?

   Selle testi pildi peal on võimalik näha nii maastikku, kui ka maastiku peal välja joonistuvat näo profiili (mida tuleb osata vaada...

 

 Selle testi pildi peal on võimalik näha nii maastikku, kui ka maastiku peal välja joonistuvat näo profiili (mida tuleb osata vaadata). See, mis sulle kõige esimesena silma hakkab näitab, mille poolest sind kõige rohkem hinnatakse. Vaata pilti ja tee oma valik. Kui sa oled valinud, siis loe altpoolt vastuseid.

 


 


 

MAASTIK

Kui sa valisid maastiku, siis kõigepealt hakkab teistel sinu juures silma just sinu lihtsus. Keegi ei saa sind süüdistada pealiskaudsuses. Silmakirjalike inimestega ei oska sa midagi peale hakata, sa lihtsalt ei mõista neid. Kuhu sa ka ei lähe - sa jääd alati iseendale truuks. Sinu lähedased hindavad sind just sellepärast kõige rohkem. Oma elus oled sa õppinud lihtsatest asjadest rõõmu tundma ja leidma oma õnne väikestest hetkedest, mis kiire elutempoga inimestel sageli kahe silma vahele jäävad. Sul on oskus näha ilu enda ümber ja olla tänulik selle eest, mis sul olemas on. 

Sul on palju häid mälestusi inimestega, kes on teinud su südame soojaks ja aidanud sind ühel või teisel moel. Alati ei ole kõik hästi läinud ja ka sinul on olnud elus omi raskusi vaja ületada aga need on olnud õppetunniks. Sul on olnud omad takistused ja omad probleemid, mis on jätnud nii mõnedki hingehaavad. Ent hoolimata kõigest ei ole sa kunagi alla andnud ja oled ikka edasi oma eluga läinud. 

 

 

 

Sind hinnatakse ka su aususe ja õigluse tunnetuse pärast. Sa ei kannata ülekohut ja astud alati rõhutute eest välja. Sellistel puhkudel sa end tagasi ei hoia ja ütled kõik oma südame pealt välja. Sa lähed kohe väga kurjaks sellist asja nähes. 

Sa ei hooli suurt sellest, mida teised sinust võivad arvata. Ja kui keegi teebki mõne märkuse, ei võta sa seda isiklikult. Sa jääd iseendale truuks, see on sinu jaoks kõige tähtsam ja kuna sa tunned oma väärtust, ei lase sa end muust häirida. Töökaaslased hindavad sind kõrgelt samuti tänu sinu siirusele ja otsekohesele loomusele. Sa oled aidanud nii paljusid inimesi oma elus. Jätka samas vaimus. 


NÄGU

Sa oled väga hea vaatlusoskusega ja intelligentne inimene. Näiteks tööd tehes ei jää ükski detail sul kahe silma vahele. Sa leiad alati lahendused igale probleemile. Sa ei talu vigu ja eksimusi, eriti neid, mis puudutavad õigekirja ja grammatikat. Sellised vead lausa riivavad su silma. Tänu sinule saab töö alati korralikult tehtud. Sinu hooleks usaldataksegi alati kõige keerulisemate projektide läbiviimised. 

Sa oled mitmel korral tõestanud, et sinust saaks hea juhataja, sa sobid sellesse ametisse. Sa arvestad kõikide arvamuse ja soovidega. Sa oskad inimesi väärtustada ja katsud näha igas tema potentsiaali. 

 

 

 

Ka eraelus rakendad sa ellu samu printsiipe. Sa oskad kuulata ära oma kaaslase rõõme ja muresid. Sa ei ole hoolimatu ega enesekeskne. Koos leiate te alati kõige paremad lahendused oma probleemidele. Sa oled väga suure südamega, lähed alati appi oma lähedastele vajaduse korral. Sa annad inimestele head nõu ja katsud olla kasulik.Sul on oskus teisi ära kuulata ja olla teiste vastu tähelepanelik. 

Sind imetletakse ja austatakse. Sa ei taha tülitseda ja väldid alati teemasid, mis võivad lahkarvamusi tekitada. Kui aga midagi peakski juhtuma, siis usud sa, et alati on võimalik omavahelised asjad selgeks rääkida. Sa ei põgene probleemide eest. Sa oled õigel teel ja leiad kindlasti võimalused, kuidas oma soovid ja unistused ellu viia.

Kommentaare ei ole