{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Fineas Gavre      Tänu planeetidele võib ...

foto : unsplash / Fineas Gavre

 

 

 Tänu planeetidele võib ka võimatu muutuda võimalikuks, vähemalt nende tähemärkide jaoks.

Kevad ei ole enam kaugel ja päevad muutuvad üha pikemaks. Päike näitab ennast järjest rohkem. Märtsikuu on astroloogias väga tähtis kuu, sest sellega lõppeb üks astroloogiline aasta ja algab uus. Uus aasta - olgugi, et astroloogiline - toob kaasa aga uut energiat. Planeedid soovitavad unistada praegu suurelt ja näidata välja rohkem ettevõtlikkust. Mõnede tähemärkide esindajatel pole aga vaja oodata ära uue astroloogilise aasta algust, et viia oma plaane ellu. Planeetide seis toob neile niigi praegu head õnne kaasa. See saab juba alguse 10. märtsi noorkuuga Kalade märgis, sellel päeval peaks neil kolmel eriti vedama. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 

 

 

SÕNN

Planeedid on kõikide Sõnnide vastu praegusel hetkel eriti armulised, soovides talle ainult head. Lisaks sellele on planeetidel kindlad plaanid Sõnnide jaoks. Aeg on sirutada tiivad välja ja viia oma unistused ellu. Mitmed head võimalused on selleks avanemas just praegusel hetkel. Ei maksa ka unustada, et kes tasakesi sõuab, see kaugele jõuab. Sõnn ei olegi õnneks tormaga, vaid armastab tegutseda läbimõeldult. Sõnn on Maamärk, kelle elu aga on võtmas täiesti uut suunda. Hea õnne planeet Jupiter on Sõnni märgis, tuues talle sellega just praegusel hetkel suuremat õnne kaasa ning aidates tal oma plaane ellu viia. Praegune periood on seega Sõnni elus eriti hea ja soodne. Tema ainus hool on haarata headest võimalustest kinni ja tegutseda õigel hetkel. 

Kõik asjad tema elus peaksid hakkama liikuma õiges suunas. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Tema töö hakkab vilja kandma ja tulemused ei lase ennast enam kaua oodata. Sõnn muutub palju ettevõtlikumaks ja ambitsioonikamaks selle tõttu. Tänu sellele aga saavad mitmed suured plaanid ellu viidud. Ta võtab kokku kogu oma tahtejõu ja näitab kõikidele, milleks ta võimeline on. Praktiline mõtlemine tuleb talle praegu kasuks. Tänu oma heale ninale on ta aga õigel ajal, õiges kohas. 

 

 


VEEVALAJA

Selleks ei ole vaja palju, et äratada Veevalaja huvi millegi vastu. Ta on avatud meelega ja teadmistejanuline, kui miski teda huvitab, on ta alati valmis kaasa lööma. Järgmisel nädalal toetavad planeedid teda aga kõikides ettevõtmistes. Marss ja Pluuto saadavad Veevalajale head energiat ja motivatsiooni. Tänu sellele on Veevalaja kõigeks valmis, et muuta oma elujärge paremaks. Tal peaksid järgmise nädala jooksul tulema mitmed väga head ideed. Samuti peaks järgmine nädal teda kokku viima inimestega, kellest tal võib palju abi olla selleks, et oma plaane ellu viia. Miski ei peata teda enam. Ja nagu kõigest sellest ei piisa, toob ka Merkuur talle head õnne, sisenedes Jäära märki. 

Tänu sellele Veevalaja populaarsus ainult kasvab. Järgmisel nädalal on tal kõik võimalused olemas, et viia oma plaane ellu. Ta ümbritseb end õigete inimestega, leiab lahendused oma probleemidele ja hakkab oma ideid müüma. Planeedid ise hoolitsevad selle eest, et hea edu saadaks teda kõikides ettevõtmistes. Uued olukorrad peaksid kaasa tooma uusi võimalusi. 

 

 


SKORPION

Noorkuu Kalades toob kõikidele Skorpionitele kaasa erakordselt suurt õnne. See on nagu unistus, mis saab teoks. Tänu sellele hakkab Skorpion veelgi rohkem uskuma sellesse, et tema suurimadki soovid võivad täituda, sest imesid hakkab juhtuma iga päev tema elus. Ta leiab võimalusi, kuidas oma plaane ellu viia. Päike ja Neptuun on sõbramärgis, praegu on õige hetk tegutsemiseks. Skorpion peab lõpetama muretsemise ja õppima rohkem usaldama nii iseennast, kui oma elu. Skorpion, kes muidu on nii diskreetne ja salapärane, peab olema julgem ja ettevõtlikum. Merkuur aitab tal paremini ennast väljendada.

Nii töö juures, kui isiklikus elus peaks järgmine nädal Skorpionile kaasa tooma palju häid võimalusi. Ta hakkab ka teisi motiveerima järgnema oma eeskujule. Ta leiab õiged sõnad, millega teisi veenda. Skorpion on keeramas uut lehekülge oma elus, jätte mineviku sinna, kus on mineviku koht. Ta muudab kõik oma elus uueks. Uus ajastu on algamas. Planeedid toetavad teda, tal ei ole vaja midagi karta. Uskudes iseendasse, võib ta suuri asju korda viia.

 

Kommentaare ei ole