{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : mis ka ei juhtu - nende tähemärkide esindajad ei mõista sind kunagi hukka

foto : unsplash / Anastasia Krutota      Sa võid neile rahu...

foto : unsplash / Anastasia Krutota

 

 

 Sa võid neile rahuliku südamega kõik ära rääkida, usaldada neile oma suurimadki saladused - nad ei hakka sind hukka mõistma. 

Selles ei saa just kindel olla, et nad su saladusi edasi ei räägi, aga sa võid olla täiesti kindel, et nad ei hakka sind kunagi kritiseerima ega mõista sind süüdi. Tähemärkide seas kord on juba selliseid, kes kipuvad liiga kiiresti teisi hukka mõistma (lähemalt saab selle kohta lugeda SIIT). Nad kuulavad tähelepanelikult iga sõna, jälgivad iga tegu ja vaatavad, kuidas sa riides käid, et siis teha omad järeldused, kas minna minema ja jätta sind sinnapaika või jääda sinuga. Ja siis on neid, kelle peale sa võid kindel olla, teades, et nad ei tee sulle kunagi ühtegi etteheidet. Nad ei hakka nägu krimpsutama, kui sa paned mängima muusika, mis neile ei meeldi; nad ei tõsta protesti ega mängi solvunut, kui sa ütled, et õunad ei sobi kartulisalati sisse ega tee sulle etteheiteid, kui näevad, et sul on auk kampsunis. 

 

Milliste tähemärkide esindajad ei mõista sind kunagi hukka? 

 

 

 

Selle tähemärgi esindaja ei hakka sulle kunagi moraali lugema

KAKSIKUD

Kaksikutel ei ole mingit kindlat arvamust mitte millegi suhtes, ta on avatud kõikidele võimalustele ja tal on tuhat mõtet kogu aeg peas, kuidas ta saaksi hakata kellelegi moraali lugema? Kaksikud on nii eelarvamustevabad, kui vähegi võimalik ja seda kõikide inimeste suhtes. Neid ennast on nii palju kritiseeritud, et nad ei taha teistele samaga vastata. Tõtt öelda on see üsna paradoksaalne ja pakub neile isegi lõbu teatud määral. Nende lemmikväljend on : "Aga samal ajal". Nad tunnevad huvi kõikide teemade, kõikide mõtte- ja eluviiside vastu. Kaksikud kuuluvad Õhumärkide alla ja on lisaks mõtlemise planeedi Merkuuri väikesed kaitsealused. Sellepärast nad ongi nii avatud ja teadmistejanulised. Nad ei mõtle nii, et on häid ja halbu olukordi. Nad võtavad asju nii nagu on ega hakka arutlema. Nad ei pea ennast nii tähtsaks, et hakata avaldama oma arvamust kellegi suhtes. 

 

 

 

Kaksik tunneb sinu vastu huvi just sellisena nagu sa oled, kõikide oma kiiksude ja imelike omadustega. Kui sa tunnistad talle, et sa määrid tavaliselt võid saia peale ja alles siis paned moosi, tunnevad nad siiralt huvi, kust sul selline mõte pähe tuli. Nad ei hakka sulle sõnu peale lugema ega tegema selgeks oma arvamust. Kui sa ütled talle, et sa oled jälle oma eksiga koos, tahab ta kõike selle kohta teada, aga ei hakka sind hukka mõistma ega ütlema, kuidas sa tegema peaksid. Kaksik ei oska teistele moraali lugeda. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja on kõige avatum

KALAD

Ta võtab kõiki inimesi just sellisena nagu nad on. Isegi, kui sa peaksid endale keemilised lokid tegema, nendib ta rahulikult : "Aga miks ka mitte!". Kalad on kõikidest sodiaagimärkidest teiste vastu kõige avatuma meelega ja kõige paremad. Ta ei mõista sind hukka kraadivõrdki, tal on sinu jaoks ainult kaastunnet ja empaatiat. Kui sa jutustad talle oma järjekordset üleelamist, mille tõttu sa tundsid ennast töö juures üksi, kuulab ta sind rahulikult ära, lohutab sind ja küsib, mida ta teha saaks, et sa ennast paremini tunneksid. Milline on tema eesmärk? Ta tahab, et sa tunneksid ennast hästi. Ta tahab, et sa teaksid, et sa ei ole üksi. Ta ei oska teisi hukka mõista, veelgi vähem kedagi pilgata. Sinu kõige suuremad kiiksud ja iseärasused ei tekita temas imestust ega pane teda kulme kortsutama. 

 

 

Ta on suure kujutlusvõimega, natuke omamoodi ja pisut naiivne, sellepärast polegi tema jaoks mitte midagi võimatut ega ettekujutlematut. Kalade planeed Neptuun on talle andnud sellise hea omaduse. Mis teda teiste juures huvitab? Teada, kui palju on kelleski inimlikkust, mitte see, millist värvi sokke ta kannab. Ta ei hakka kunagi sind hukka mõistma ega kritiseerima sinu imelike naljade pärast. Neid ei huvita teiste imelikud küljed ja ta ei hakka sind kritiseerima, vähemalt mitte nii kaua, kui sa vaatad ette, et sa tigude peale ei astu vihmase ilmaga. Ta võib sinu peale pahandada ainult siis, kui sa hoiad rahulikult kinni bussi käepidemest aga keeldud puudutamast väetit vihmaussikest, et viia teda autotee pealt ära rohu peale.



Kommentaare ei ole