{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid on kõige kriitilisemad teiste suhtes

foto : pexels / freestocks.org      Isegi, kui ta midagi ei...

foto : pexels / freestocks.org

 

 

 Isegi, kui ta midagi ei ütle, võid sa kindel olla, et ta mõtleb ikkagi ja mõtleb päris palju. Vähemalt nelja tähemärgi esindajad on kõige kriitilisemalt häälestatud teiste suhtes. 

Nende arvamus on püha. Vaevalt märgatava kulmukergitusega annavad nad märku sellest, mida nad sinust arvavad ja pilk, millega nad sind mõõdavad, ütleb kõik. Mõned kohe on harjunud teisi kritiseerima. On neid, kes ütlevad otse välja, mida nad mõtlevad ja siis on neid, kelle vaikimine on paljutähenduslik. Kui sinu tutvusringkonnas on selliseid inimesi, siis sa tead ilmselt juba, et esimesel kohtumisel on neil harjumuseks mõõta teisi pealaest jalatallani. Võib-olla on süüdi nende päikesemärk? Kohe kindlasti ei saa selles süüdistada Merkuuri ega Saturni! Kui su parim sõber aga on ka selline, võid sa ka talle selle artikli saata. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja ei kannata silmaotsaski madalaid ja maitsetuid inimesi

SÕNN

Sõnn on üsna kriitiline teiste suhtes. Esimese mulje järgi teab ta juba, kellega ta tegemist on. Tal on oma arvamus, millele ta jääb kindlaks ja mida ta ei muuda. Sõnn on tuntud oma kangekaelse loomuse ja püsivuse poolest, paindlikku meelt oleks tal aga rohkem vaja. 

Miks ta selline on? Sõnni märki valitseb ilu- ja kunsti planeet Veenus ise, ilmselt selle tõttu Sõnn leiabki, et ta teab teistest paremini, mis kellelegi sobib ja mis mitte. 


Nende tähemärkide esindajatele ei meeldi keskpärasus ja labasus

NEITSI ja KALJUKITS

Nii üks ega kasuta selliseid sõnu nagu  ebakompetentsus, vastutuse puudumine ja enesega rahulolu. Mõlemad on Maamärgid nagu Sõnngi ning  harjunud iga liigutust ja tegu kriitilise pilguga üle vaatama. Mitte miski ei jää nende pilgu eest märkamatust. Nad ei kannata lohakust, asjatundmatust ja ignorantsust. Nad on väga nõudlikud nii iseenda, kui teiste vastu. Sa oled ilmselt kuulnud juba nende suust seda kuulsat lauset, mida nad iga päev kasutavad : "Mina sinu asemel ei oleks teinud seda nii.". Neitsi ja Kaljukits on kriitilised nii teiste, kui ka iseenda vastu. Pilgu kaudu suudavad nad sulle selgeks teha, et sa ei vasta nende standarditele ega ole nende ootuste kõrgusel. 

 

 

Miks nad sellised on? Neitsi sümboliseerib astroloogias korda ja distsipliini. Ta näeb kõiki sinu igapäevaseid harjumusi läbi enda prisma. Kaljukits aga hindab sind ainult sinu tegude järgi. 


Selle tähemärgi esindaja kritiseerib sind kogu aeg

VEEVALAJA

Sõnn kritiseerib sinu halba maitset, Neitsi sinu harjumusi, Kaljukits kritiseerib su valikuid. Veevalaja kritiseerib aga kõiki. Pealtnäha on ta küll lahe ja tore ning tundub, et talle ei lähe miski korda ent tegelikult on tal juba oma arvamus sinu kohta tehtud. Veevalajale on ise originaalne ja kritiseerib kõiki neid, kes on vanamoodsad. Veevalaja kritiseerib peaaegu kõike : teiste riietusstiili, reisi sihtkohti ning ideid. Kui sa temaga samal arvamusel ei ole, siis sellepärast, et sa ei saanud aru.


 


 


Kommentaare ei ole