{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sul on tegemist emotsionaalselt ebaküpse inimesega

foto : unsplash / Kyle Broad      Emotsionaalselt ebaküps i...

foto : unsplash / Kyle Broad

 

 

 Emotsionaalselt ebaküps inimene usub ikka, et teised on süüdi. Ta on kangekaelne, hoiab oma arvamusest kiivalt kinni, näeb maaim ainult must-valgelt ega taha rääkida oma tunnetest. Tegelikult võib täiesti olla tegemist inimesega, kes muidu on tark ja väga edukas. Suhte alguses on raske sellist inimest ära tunda, sest ta paistab tore ja meeldiv, just selline, kellega on hea olla. Ent pikaajaliseks suhteks ta ei ole võimeline. Teil ei ole lihtsalt samad ootused. Tema vajab kedagi, kes tema eest hoolitseks ja sina kedagi, kes aitaks sul otsuseid vastu võtta ning kellega sa saaksid jagada oma muresid ja rõõme. 


Sina ei ole tema jaoks kõige tähtsam

Tema veedaks kogu oma vaba aja sõpradega või siis teeb tööd nagu sind poleks olemaski. Tal on raske toime tulla probleemidega, mida elu kaasa toob. 


Ta ei oska oma rahaga ümber käia

Ta võib kogu oma palga maha juua või osta endale midagi väga kallist, mis talle meeldib, sest tal tekkis tahtmine seda endale saada ehkki tegelikult tal võimalused selleks puuduvad. Ta elabki üle oma võimete. Kui asi puutub aga sinusse, pole tal raha mitte kusagilt võtta. 

 

Ta ei tunne rõõmu sinu edusammude üle

Sa võid temaga rääkida nagu seinaga. Ta ei oska kunagi rõõmu tunda, kui sul hästi läheb ega kiida sind. 

 

 

 

Ta jonnib ja ajab oma tahtmist taga

Kui te tülitsete ja teil tekivad erimeelsused, ei tunnista ta kunagi oma süüd ega leia, et ta oleks eksinud. Tavaliselt solvab ta sind ja ütleb sulle halvasti. 

 

Ta ei pea oma lubadustest kinni 

Kui ta midagi lubab, siis ta tavaliselt ei tee seda. Ei ilmu kohale, kuigi lubas. Ta veab kõiki alt, mitte ainult sind. 


Ta on suur egoist

Tal on täiesti ükskõik sellest, mida sina tunned ja mida sina tahad. Ta mõtleb ainult enda peale.



Kommentaare ei ole