{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on tõelised geeniused?

  foto : pexels / Mart Prodcutions      Mõned sodiaagim...

 

foto : pexels / Mart Prodcutions

 

 

 Mõned sodiaagimärgid paistavad silma oma suure tarkuse poolest. Nende kohta öeldakse isegi, et nad on tõelised geeniused. Kellest jutt käib? 


Igal sodiaagimärgil on oma tugevad ja nõrgad küljed. Nii nagu iga inimene on erinev, on erinevad ka sodiaagimärgid. Mõned neist on lausa geeniused. Rääkides aga geeniustest, mõtlevad paljud kohe Albert Einsteini või Mozarti peale. Tegelikult aga nii nagu on olemas erinevaid sodiaagimärke, on ka olemas erinevaid geeniuseid. Neid kõiki ühendab ainult kõrge IQ. Täpselt kolme sodiaagimärgi esindajad paistavad silma kõrgema intelligentsuse taseme poolest. Mõned väidavad isegi, et sodiaagimärk võib ette ennustada seda, kas inimesest saab geenius või mitte. Millistest tähemärkidest aga jutt käib? 

 

 

 


VEEVALAJA ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Veevalajal on oskus näha probleeme iga nurga alt. Veevalaja on väga intelligentne ning avatud erinevatele vaatenurkadele. Kui keegi suudab üldse näha olukorda globaalselt ja terviklikult, siis on see Veevalaja. Tänu sellele leiab ta lahenduse ükskõik millisele probleemile. 

Lisaks sellele ei ole Veevalaja harjunud kõhklema kaua vaid asub alati kohe asja juurde. Selle tõttu hinnatakse neid kõrgelt töö juures, kuna nad on harjunud kiiresti tegutsema ja leiavad lahenduse ka kõige keerulisematele probleemidele. Veevalaja paistab silma ka oma ettenägelikkuse poolest. Veevalajale ei valmista mingit probleemi ujuda vastuvett ja teha asju oma ärenägemise järgi. Veevalaja paistab alati teiste seast silma oma originaalsete ideede poolest.

 

 

 

Lisaks sellele on Veevalaja sodiaagi kõige tolerantsem märk. Ta on vastuvõtlik uutele ideedele ja teistele vaatenurkadele. Veevalaja suhtleb kõikide inimestega hoolimata positsioonist ja seisusest. 

Tema soov on teisi paremini mõista. Temast saaks väga hea juht. Samal ajal on ta alati sammu võrra teistest ees oma ideedega. Paljud ajaloo kõige silmapaistvamad isikud on sündinud Veevalaja tähtkujus. 


NEITSI ( 24. august - 23. september)

Neitsi on analüütilise meelega. Ta mõtleb loogiliselt ja tegutseb alati õigel hetkel. Ükski probleem ei ole tema jaoks liiga keeruline. Vastupidi, mida raskem probleem on tal lahendada, seda paremini ta keskenduda suudab. Neitsi tahab oma mõtlemisoskust ära kasutada ja näidata milleks ta võimeline on. See on ka normaalne, sest Neitsi planeet on Merkuur ise. 

Neitsi on väga hea analüüsi- ja vaatlemisoskusega. Ta näeb seda, mis teistele jääb kahe silma vahele. Tal on silma detailide peale. Neitsi otsib perfektsionismi kõiges. Ta on väga ambitsioonikas ja sihib kõrgele. 

 

 


KALJUKITS ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukits paistab silma oma sihikindluse ja järjepidevuse poolest. Isegi, kui kõik tema ettevõtmised läbi ei lähe, ei anna ta kunagi alla. Kaljukits õpib oma vigadest ja on alati valmis uuesti alustama. 

Kaljukits õpib kogu elu ning laiendab oma teadmisi. Kaljukitsed on tavaliselt erakordselt intelligentsed inimesed, kes ei pööra tähelepanu tühistele asjadele vaid keskenduvad üksnes peamisele. Kaljukits annab endast kõik, et viia oma plaane ja eesmärke ellu. 

Kaljukits mõtleb loogiliselt ja viib tavaliselt kõik planeeritu ellu. Ta teeb kõik, et tippu jõuda ja tavaliselt see ta ka õnnestub. Kaljukits sihib kõrgele, on enesekindel ja tänu sellele õnnestub kõik tema käes. Kui sa vaatad maailma rikkamate inimeste nimekirja, näed sa, et paljud neist on sündinud Kaljukitse tähtkujus. 


Kommentaare ei ole