{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Tundub, et sind on ees ootamas väga hea kuu. Mitmed planeedid on aprillis sinu märgis - nende seas Päike (energia), Veen...


 

 

Tundub, et sind on ees ootamas väga hea kuu. Mitmed planeedid on aprillis sinu märgis - nende seas Päike (energia), Veenus (armastus) ja Merkuur (suhted), mis aitavad kõik sul ennast ületada. Tõenäoliselt tahadki sa näidata, milleks sa võimeline oled ning viia oma suuremadki unistused ellu. Planeedid ise juhatavad sulle teed, mis viib eduni, aidates sul oma andekust ära kasutada. Merkuuri retrograad võib panna sind mõningaid ootamatusi tegema. Ära unusta paremini oma elu organiseerida. 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ära nõua oma kaaslaselt rohkem, kui ta suudab sulle anda. Kui sa oled vallaline, siis hoolmata sellest, et su elus ei ole midagi kindlat, ära unusta oma isiklikku väärtust. Pea samuti meeles, et see mis kõige rohkem köidab on see, mis on sinu sees. 

 

 

 

Suhted

Sind hinnatakse, sind vajatakse, sind armastatakse. Katsu ainult ise hoida oma suhteid teistega, olles delikaatsem. Kui mõni takistus peaks tekkima, siis võid sa igal hetkel rääkida oma lähedastega, kes tulevad sulle rõõmuga appi. 

 

Töö ja raha

Räägi oma ideedest teistele, tänu Merkuuri abiga ei tohiks sul headest ideedest puudust tulla. Aprillikuu toob sulle kaasa suuremat rahaõnne! 

 

Tervis ja heaolu

Kui sa tunned suuremat kevadväsimust ja oled uimasem, on see märk, et sa pead tempot maha võtma ja hoolitsema rohkem enda eest. 



Kommentaare ei ole