{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on jaanuari- ja veebruarikuus sündinud Veevalajatel

  foto : unsplash / Benching accounting    Astroloogide sõn...

 

foto : unsplash / Benching accounting

 

 Astroloogide sõnul on jaanuari- ja veebruarikuus sündinud Veevalajad täiesti erinevad. Otse loomulikult tuleb ka siinkohal arvesse võtta seda, et täieliku astroloogilise kaardi koostamiseks on vaja lisaks päikesemärgile teada ka tõusu- ja kuumärki. Praegu aga vaatame lähemalt, mida tähendavad endast astroloogilised dekaanid ja mille poolest need olulised on. 

Tegelikult ei ole olemas ainult kahte sorti Veevalajaid, vaid isegi kolme. Seda kõike tänu astroloogilistele dekaadidele. Dekaad tuleb ladina keelsest sõnast decem, mis tähendab kümmet. Päike on ühes tähemärgis keskmiselt 30 päeva. Need 30 päeva jagunevad kolmeks dekaadiks. Iga dekaad kestab kümme päeva. 

 

 

Esimesse dekaadi kuuluvad need Veevalajad, kes on sündinud 21 - 31. jaanaril. Just vahetult peale Kaljukitsede aja lõppu, sellepärast ongi neis midagi ka Kaljukitsedest. Nad ei ole nii ekstsentrilised, kui teised Veevalajad. Nad on palju praktilisema mõtlemisega. Natuke introvertsemad, kui teise dekaadi Veevalajad, samuti natuke tõsisemad ja ka töökamad. Kui tavaliselt Veevalajad teevad kõike omamoodi, teistmoodi, kui teised, siis jaanuarikuu Veevalaja on tavapärasem ja rohkem traditsioonides kinni, kui veebruari Veevalaja. Neis on ka rohkem Maamärgile omast. Nad võivad samal ajal paista silma oma originaalsuse, kui ka hea organiseerimisoskuse poolest.

1 - 10. veebruaris sündinud Veevalajad kuuluvad teise dekaadi. Nemad on niiöelda kõige puhtamad Veevalajad. Nad on kõige originaalsemad, pühendunumad ja loovamad. Väga head suhtlejad ja ekstravertsed. Nad vajavad uudsust ja põnevust, tahavad palju liikuda ja õppida. 

 

 

Nad ei talu stereotüüpe ja inimeste lahterdamist, nad ei kannata seadusi ja reegleid, nad ei pea tähtsaks vanu traditsioone. Nad otsivad kogu aeg võimalust, kuidas teha oma tööd teistmoodi, leida uusi lähenemisi ja võimalusi. Kuidas armastada teistmoodi, olla suhtes teistmoodi, elada teistmoodi. Neid köidab poliitika, ühiskond ja kollektiiv. Nad on idealistid. 

11 - 19. veebruaril sündinud Veevalajad kuuluvad kolmandasse dekaadi. Nad ei ole nii väljendusrikkad, kui teise dekaadi Veevalajad, rohkem reserveeritud olemisega. Nad sarnanevad oma olemuselt natuke Kaladele. Veemärgi mõju muudab neid ka tundlikumaks. Nad on palju emotsionaalsemad, usuvad rohkem oma intuitsiooni. Palju kaastundlikumad ja paremad, on nad ka empaatilisemad teiste suhtes. Nad ei hoia oma arvamusest iga hinna eest kinni, on valmis rohkem arvestama ka teiste arvamuste ja ideedega. Nad on samuti loomingulisemad. Neil on kogu aeg tuhat uut ideed, neist saaksid head kunstitegelased või siis insenerid.

Kommentaare ei ole