{ads}

HIDE

Viimased

latest

17 omadust, mis meestele naiste juures meeldivad

foto : unsplash / Daiga Ellaby      Mis on see, mis muudab ...

foto : unsplash / Daiga Ellaby

 

 

 Mis on see, mis muudab ühe naise tema mehe silmis nii eriliseks? On olemas terve rida omadusi, mis meestele naiste juures meeldivad.


1. Vastutustunne ja korrektsus

Kohusetundlik inimene teeb kõik, mis temalt palutakse, vastutustundlik inimene vastutab oma tegude eest. Naine, kes on vastutustundlik nii töö juures, kui isiklikus elus, meeldib meestele. Selline naine ei ole kerglane, tema peale võib loota ja kindel olla, ta teeb oma tööd pühendunult. Mees võib kindel olla sellise naise peale. 


2. Iseseisvus

Meestele meeldivad ka naised, kes on iseseisvad. Iseseisev naine ei sõltu üksnes mehest, ta ei sõltu mitte kelleski ja tuleb oma eluga väga hästi toime. Mees ei taha endale partnerit, kes ei oska midagi oma kätega ära teha ja klammerdub tema külge hommikust õhtuni. 


3. Elurõõm

Õnn on nakkav. Kui naine tunneb ennast hästi, on endaga rahul, siis on ka mees rahul. See lihtsalt on nii. 


4. Positiivsus

Meestele (ja samuti naistele) ei meeldi olla koos kellegagi, kes muud ei tee, kui hädaldab ja vingub kogu aeg millegi pärast. Küll on ilm jama, temal külm või liiga palav, telekast ei tule midagi, sõbrad ei helista... Mees tahab naist, kes kannab krooni peas väärikalt nagu kuninganna, mitte ei käi longus peaga ringi. 

 

 


5. Enesekindlus

Liigne enesekindlus ei ole hea. Ent mõõdukas enesekindlus meeldib meestele väga. 


6. Lihtsus

Lihtsus ja alandlikkus meeldivad meestele. Ära hakka kedagi mängima, kes sa ei ole. Ära muuda ise oma elu keeruliseks ja õpi hingama rohkem seda, mis sul juba olemas on. Tunne rõõmu väikestest asjadest.


7. Pilk

Pilk on hinge peegel. Pilgu kaudu võib öelda palju. Pilk võib teha imesid. Üks pilk on väärt rohkem, kui tuhat sõna.


8. Vestlus

Meestele meeldib, kui neil on, millest naisega rääkida. See on ainult hea märk, kui naisel on laiad teadmised ja temaga on võimalik rääkida ükskõik millistest teemadest. Meestele meeldivad naised, kellel on oma arvamus, kes on võimelised ennast väljendada ja rääkida teiste ees. Samuti naised, kes on võimelised kaitsma oma arvamust. Naised, kes ei karda öelda, mida nad mõtlevad ka siis, kui see läheb lahku mehe nägemusest. Meestele meeldivad ka naised, kes oskavad samuti kuulata ning kuulata ilma kritiseerimata, ilma hukka mõistmata. 

 

 

 


9. Intelligentsus

Valides endale elukaaslast, ei langeta mehed oma valikut üksnes naise välimuse põhjal, vaid hindavad sama palju intelligentsuse taset.


10. Selgus

Meestele ei meeldi, kui nendega mängitakse. Neile ei meeldi naised, kes mängivad teiste tunnetega. Nad ei taha kogu aeg mõistatada, mis naise peas toimub.


11. Lojaalsus ja truudus

Erinevalt sellest, mida naised võivad arvata, ei otsi mehed ainult seksi, vaid inimest, kes ei teeks neile haiget. Ka mehed kardavad naisest ilma jääda. Meeste jaoks on tähtis see, et naine oleks truu ja lojaalne. 


12. Emotsionaalne stabiilsus

Meestele meeldivad naised, kes suudavad kontrollida oma emotsioone. Naised tihti kalduvad tegutsema emotsioonidest lähtuvalt. 


13. Oskus üllatada

Mehed unistavad naisest, kes oskaks neid üllatada : valmistaks midagi põnevat õhtuks, muudaks oma välimust, jagaks oma teadmisi, räägiks oma salajastest soovidest, organiseeriks reisi või lihtsalt suudleks ootamatul hetkel. 

 

 

 


14. Kannatlikkus

Mehed ise ei paista silma just kõige suurema kannatlikkuse poolest, selle tõttu nad otsivadki kannatlikku ja mõistvat naist. 


15. Ãœksmeel

Mehed vajavad kedagi, keda usaldada, kellele rääkida oma isiklikest asjadest ja soovidest, kedagi, kellega jagada oma elu.


16. Ausus

Ei ole vaja mängida kedagi, kes sa ei ole või veelgi hullem - valetada. Iga suhe tugineb aususel ja usaldusel. Ole see, kes sa oled. 


17. Väikesed puudused

Meestele meeldivad oma naiste väikesed puudused. Ükskõik, mis see siis ka ei ole, mis sulle endale enda juures ei meeldi : kortsud, venitusarmid, loomulik juuksevärv, mõned üleliigsed kilod... Unusta ära oma kompleksid ja ole sina ise!



Kommentaare ei ole