{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millistest meestest oleks targem eemale hoida?

    foto : pexels / Vlada Karpovich     Mõnikord on välimus petlik. Enne, kui sa end kellegagi rohkem seod, oleks parem inimest pare...

 

 

foto : pexels / Vlada Karpovich

 

 

Mõnikord on välimus petlik. Enne, kui sa end kellegagi rohkem seod, oleks parem inimest paremini tundma õppida. Vastasel korral võid sa tunda ühel ilusal hetkel lihtsalt suurt pettumust. Millised märgid viitavad sellele, et see mees ei ole kõige parem valik?


1. Ta ei oska ilma oma telefonita elada

Sellest ajast, mil te olete kohtunud, ei ole möödunud ühtegi õhtut ilma, et tal poleks kogu aeg telefoni käes. Ta ei oska ilma oma telefonita elada. Ta suhtleb kogu aeg sotsiaalmeedias oma sõpradega, kelle seas on ka palju naissoost isikuid. Isegi magama heites on tal telefon käes nagu juturaamat. Selles pole kahtlustki, et telefon on talle sinust palju tähtsam.


2. Ta ei küsi kunagi, kuidas sul läheb

See on ilmselge märk, et sinu käekäik teda ei huvita. Nii nagu ei huvita teda sinu tervis ega muu, mis sinusse puutub. Teda ei huvita, kuidas su sõpradel ja lähedastel läheb, tal lihtsalt ei ole sellega asja. Teie omavaheline suhe on puhtalt seksuaalne. 

 

 


3. Ta räägib sinust halvasti oma sõprade ees

Või teeb sinu kulul nalja, arvates ise, et on lahe. Sina aga tunned ennast halvasti ega julge end isegi lahti riietada peale seda, mida ta sinu kohta on öelnud. Ta näeb kõiges võimalust pilkamiseks. 


4. Ta võib veeta tunde diivani peal teleka ees

Kui te veedate õhtu koos, kordub alati üks ja sama. Ta ei liigu ka vaid veedab kogu õhtupooliku diivanil vedeledes ja telekat vaadates. 

 

 


5. Ta pöörab oma välimusele liiga palju tähelepanu

Ta on hullem, kui naine. Ta sätib ennast tükk aega valmis peegli ees ega lähe kunagi välja ilma, et oleks heitnud viimast pilku peeglisse, et kontrollida, kas soeng on ikka nii nagu peab. 


6. Ta ei oska suudelda

Esimest korda, kui te suudlesite, tundsid sa lihtsalt vastikust. Ta lihtsalt ei oska suudelda. 

 

7. Ta ei kuula sind ja katkestab sind igal sõnal

Võimatu rääkida temaga rahulikult, sest teda ei huvita üldse see, mida sul talle öelda on. 





 

Kommentaare ei ole