{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Märtsikuu aitab sind vabastada oma sõltuvustest ja halbadest harjumustest. Sa pead näitama välja suuremat kohusetundlik...


 

 

 Märtsikuu aitab sind vabastada oma sõltuvustest ja halbadest harjumustest. Sa pead näitama välja suuremat kohusetundlikkust. Sa pead näitama, et sa ei sõltu nii palju teistest inimestest ja nende arvamustest. Sa pead õppima ennast rohkem väärtustama ja hindama. Sa pead muutuma enesekindlamaks ja julgemaks, lõpetama muretsemise ning võtma vastu otsuse. Sina üksi võid lahti teha ukse, mis on sinu ees avanemas.

10. märtsil on taevas noorkuu sinu märgis, mis tuletab sulle meelde, kui tubli sa oled. Noorkuu soovitab sul teha uus ja parem algus oma elus. Vii oma unistused ellu. Järgmisel päeval siseneb armastuse planeet Veenus sinu märki, tuues su ellu armastust. Tõenäoliselt tunned sa ise ka, et oled uuteks kohtumisteks valmis ning haarad igast uuest võimalusest kinni. 

 23. märtsil siseneb Marss sinu märki, see on nagu kirss tordi peal. Ãœks kohtumine võib sellel ajal aset leida või üks probleem leida ootamatu lahenduse. Või siis pakutakse sulle paremat töökohta. Uued võimalused on tekkimas. 

25. märtsil on taevas täiskuu Kaalude märgis, mis peaks kaasa tooma omajagu muutusi sinu ellu. Sul tuleb ilmselt üks suur ja tähtis otsus vastu võtta.


Kommentaare ei ole