{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Märtsikuu peaks tulema üsna paljutõotav sinu jaoks, aidates sul näha asju paremas valguses ning unustada kõik halb. Tän...


 

 

 Märtsikuu peaks tulema üsna paljutõotav sinu jaoks, aidates sul näha asju paremas valguses ning unustada kõik halb. Tänu sellele suudad sa unustada minevikuvalu, mis sulle aeg-ajalt haiget tegi ning minna oma eluga edasi. Märtsikuu aitab sul kindlustada majanduslikku seisu ja toob kaasa palju häid võimalusi karjääri tegemiseks. Kõik see peaks tegema tuju heaks. Ilmselt on sul endalgi raske uskuda kõiki häid üllatusi, mida eesolev kuu sulle kaasa toob. 

10. märtsil siseneb Merkuur Jäära märki, tuletades sulle meelde, et kui sa vaatad olukorda teisest küljest ja muudad oma vaatenurka, muutub ka situatsioon. Nii saad sa muuta oma elu paremaks ning olla ise positiivsem. 

 

 

20. märtsi siseneb Päike Jäära märki, aidates sul oma eesmärke paika panna. Kui sa tahad viia oma plaanid ellu, pead sa olema julgem ja enesekindlam. 23. märtsi lahkub Marss sinu märgist ja liigub edasi Kaladesse. See periood peaks sulle kaasa tooma häid üllatusi, mis peaksid olema seotud tööasjadega. 25. märtsil särab taevas täiskuu Kaalude märgis, mis soovitab sul teha oma elus täiesti uus algus. 

10. märtsil on taevas noorkuu Kalades, mis võib muuta sind emotsionaalsemaks. Võib-olla paneb miski sind kahetsema, tekitab kibestumust või pettumust.

Kommentaare ei ole