{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Märtsikuul on sinu jaoks õppetunde varuks. Sa õpid paremini ennast kontrollima, paremini teistega suhtema, paremini mõi...


 

 

 Märtsikuul on sinu jaoks õppetunde varuks. Sa õpid paremini ennast kontrollima, paremini teistega suhtema, paremini mõistma, mis on sulle hea ja mis ei ole. Ära unusta näha märke, mida elu sulle saadab ja mis näitavad sulle õige tee kätte. Ära karda vigu, mida sa oled minevikus teinud. 

10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis, mis tuletab sulle meelde, et läbikukkumised ei tähenda midagi. Tähtis on uuesti proovida ja uskuda iseendasse. Samal päeva siseneb Merkuur Jäära märki, soovitades sul muuta oma suhteid paremaks ja rääkida rohkem oma soovidest ja vajadustest. Rääkida sellest, mida sina tahaksid oma elus muuta. 

 

 

20. märtsil siseneb Päike Jäära märki, samal päeval algab ametlikult kevad. Võib-olla tekib sellel päeval üks arusaamatus või probleem, mis võib panna sind muretsema ja muuta rahutuks. Marss on sisenemas Kalade märki 23. märtsil, pannes sind aru saama, mida tähendab enesekontroll. Sellel päeval  leiad sa ka lahenduse oma probleemile. 

Täiskuu särab Kaalude märgis 25. märtsil, aidates sul olla järeleandlikum ning teha kompromisse.

Kommentaare ei ole