{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Väga ilus kuu on ootamas ees kõiki Ambureid. Mitmed toredad kohtumised peaksid sellel kuul aset leidma. Märtsikuu tuleb...

 


 

 Väga ilus kuu on ootamas ees kõiki Ambureid. Mitmed toredad kohtumised peaksid sellel kuul aset leidma. Märtsikuu tuleb kõikide märkide järgi sündmusterohke ja tegus ning paneb sind taas uskuma oma õnnetähte. Sa oled õigel teel ja tead sa ka ise. Head uudised on sind ees ootamas nii töö juures, kui eraelus. Ära ainult liiga palju torma vaid kõnni rahulikult, nautides iga hetke sellest kevadest. 

10. märtsil siseneb Merkuur Jääre märki, moodustades harmoonilise aspekti sinu märgiga. Tõenäoliselt leiad sa võimalusi, kuidas oma unistused ellu viia. Ära ainult tegutse ilma mõtlemata. 11. märtsi siseneb armastuse planeet Veenus Kalade märki, tuues su ellu romantikat ja armastust. 

Marss siseneb Kalade märki 23. märtsil, muutes su elu palju kergemaks ja lihtsamaks. 25. märtsil on taevas täiskuu Kaalude märgis, mis toob sulle head õnne kaasa. Üks uus kohtumine võib aset leida sellel perioodil.

Kommentaare ei ole