{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Märtsikuus tõused sa nagu fööniks tuhast. Sa oled nagu puu, mille pungad puhkevad kevadel. Eesoleval kevadel algab sinu...


 

 

 Märtsikuus tõused sa nagu fööniks tuhast. Sa oled nagu puu, mille pungad puhkevad kevadel. Eesoleval kevadel algab sinu elus uus ajajärk. Tõenäoliselt otsid sa võimalusi, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. Sa oled valmis selle jaoks pingutama nii nagu vaja. Kogu su elu on muutumas koos sellega. 

10. märtsil siseneb ideede planeet Merkuur Jäära märki, tuletades sulle meelde, et sa ei pea olema selline nagu teised seda soovivad. Ära kurna ennast ära. Veenus siseneb 11. märtsil Kalade märki, tuues sulle rahaõnne. Kuula oma sisemist häält, ära tee midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. 

 

 

20. märtsil siseneb Päike Jäära märki. Samal  päeval algab ametlikult kevad. See peaks mõjuma sulle rahustavalt. Lõpuks ometi saab see talv, mis sinu jaoks oli nii karm ja raske, läbi. Mitmed su probleemid peaksid leidma lahenduse ja raskused on selleks korraks läbi. 25. märtsil särab taevas täiskuu Kaalude märgis, tänu millele saad sa jälle oma rõõmsa meele tagasi ja oled valmis jälle teistega oma suhteid parandama. 

10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti sinu märgiga ja paneb sind unistama. Katsu aru saada, mida su süda sulle öelda tahab.

Kommentaare ei ole