{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

    Selle aasta märtsikuu aitab sul lahendada üht suhteprobleemi. Võib ka juhtuda, et üks ilus kohtumine leiab sellel kuul a...


 

 

Selle aasta märtsikuu aitab sul lahendada üht suhteprobleemi. Võib ka juhtuda, et üks ilus kohtumine leiab sellel kuul aset. Eraelu ja kõik, mis puudutab suhteid, võib tekitada segadust. Katsu jääda ettevaatlikuks ja ära tee midagi, mis sul tuleb hiljem kahetseda. Kuula oma sisemist häält ja ära unusta seda, et sa ei ole enam see, kes sa olid eile. Elu on sind muutnud. 

10. märtsi siseneb ideede planeet Merkuur Jäära märki ning jääb seega sinu märgiga vastasseisu. See peaks panema sind rohkem oma karjääri peale mõtlema ning seda kõike hoolimata sellest, millises seisus on sinu eraelu. Järgmisel päeval siseneb armastuse planeet Veenus Kalade märki, pannes sind otsima võimalusi, kuidas põgeneda oma eraelu ja sellega kaasnevate kohustuste eest. Töö juures võivad tekkida arusaamatused, viivitused ja takistused. Ära ase masendusel enda üle võimust võtta.

 

 

20. märtsil siseneb Päike Jäära märki ja jääb omakorda sinu märgiga opositsiooni. Sa vajad rohkem tasakaalu oma ellu. Katsu võtta aega iseenda jaoks. Marss siseneb Kalade märki 23. märtsil, katsu olla paindlikum ja kohaneda võimalikult hästi iga olukorraga. 

Noorkuu on Kalade märgis 10. märtsil, pannes sind mõistma, kui väga sa igatsed tõelise armastuse järele. Üks ootamatu kohtumine võib sellel ajal aset leida.

Kommentaare ei ole