{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Märtsikuu peaks muutma sind muutma palju enesekindlamaks. Pane oma sõna maksma ja ära lase endale pähe istuda. Ära mõtl...


 

 

 Märtsikuu peaks muutma sind muutma palju enesekindlamaks. Pane oma sõna maksma ja ära lase endale pähe istuda. Ära mõtle endast halvasti, ära alahinda oma võimeid. Ole ambitsioonikam ja unista suurelt. Vii oma plaanid ellu. 

10. märtsil siseneb suurte ideede planeet Merkuur Jäära märki. See võib avaldada sulle natuke survet, võib-olla tunned sa, et pead oma plaanid ruttu ellu viima. Ära hakka siiski õhulosse ehitama ja katsu jääda maa peale. Armastuse planeet Veenus siseneb Kalade märki järgmisel päeval ning toob su ellu natuke rohkem romantikat. Ära karda oma tundeid ja emotsioone. 

 

 

Seejärel siseneb Päike Jäära märki 20. märtsil, aidates sul näha teise nurga alt ühte probleemi, mis on liiga kaua sind rahutuks teinud. Kalase aeg saab läbi, Jäärade aeg algab. See periood peaks sulle palju häid võimalusi kaasa tooma. 25. märtsil on taevas täiskuu Kaalude märgis, mis peaks tooma sulle lõpuks ometi tasu kõikide pingutuste eest. Kuu energia aitab sul viia ellu ühe oma unistustest.

10. märtsil on taevas noorkuu Kalades, mis jääb sinu märgiga vastasseisu ning võib tekitada segadust sinu elus. Ära muutu liiga kriitiliseks iseenda suhtes.

Kommentaare ei ole