{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Selle aasta märtsikuu võib panna sind tõsiselt proovile. Vaata ette, et sa ei muutu liiga pessimistlikuks ega hakka mure...


 

 

Selle aasta märtsikuu võib panna sind tõsiselt proovile. Vaata ette, et sa ei muutu liiga pessimistlikuks ega hakka muretsema asjade pärast, mida pole olemaski. Hea oleks, kui sa otsiksid selle asemel endale rohkem tegevust, sellist tegevust, mis valmistaks sulle rohkem rõõmu. Katsu ka kindlustada oma ametialast positsiooni ning otsi võimalusi, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu ja eraelu. 

10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis, mis võib muuta sind nostalgimisemaks ja murelikumaks. Kahtlemata on see sellest, et sa vajad praegusel ajal rohkem puhkust. Merkuur siseneb aga samal päeval Jäära märki - Jäär on sinu sõbramärk - ja toob sulle sellega head õnne kaasa. Eriti peab see paika tööalases elus ent ka isiklikus. 

 

 

20. märtsil siseneb Päike Jäära märki, samal päeval algab ametlikult kevad. Päike moodustab harmoonilise aspekti sinu märgiga. Ilmselt tulevad sul sellel ajal väga head ideed. Marss siseneb peale seda Kalade märki, hea oleks kui sa lükkaksid oma uhkuse kõrvale ja lepiksid ära nendega, kes on sulle kallid. 

25. märtsil särab täiskuu Kaalude märgis. Märtsikuu täiskuul on sinu jaoks palju häid üllatusi varuks, mis peaksid kõikide märkide järgi muutma su elu.

Kommentaare ei ole