{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Märtsikuu toob sulle kaasa nii head edu, kui palju häid võimalusi. Ilmselt näevad ka mitmed plaanid ilmavalgust. Ära mõt...

 


 

Märtsikuu toob sulle kaasa nii head edu, kui palju häid võimalusi. Ilmselt näevad ka mitmed plaanid ilmavalgust. Ära mõtle enam mineviku peale, ära muretse tuleviku pärast. Keskendu oma plaanidele ja eesmärkidele ning vii oma unistused ellu. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu. Ka armastuse asjades. Ole rõõmus ja optimistlik ning kõik läheb hästi. 

10. märtsil, kui taevas on noorkuu, siseneb Marss Jäära märki. Kuula sellel perioodil rohkem iseennast ja oma sisemist häält. 11. märtsil siseneb armastuse planeet Veenus Kalade märki, pannes sind mõistma, et sinu õnn ei sõltu kellestki teisest (oled sa siis üksi või juba kellegagi koos). 

 

 

20. märtsil siseneb Päike Jäära märki, sellel ajal pead sa mõned tähtsad otsused vastu võtma. Usu ainult seda, mida sa näed oma silmadega. 23. märtsil siseneb Marss Kalade märki, tuletades sulle meelde, et minevik on läbi saanud ja sa ei saa seda enam tagasi. Uus ajajärk on algamas koos sellega. 

25. märtsil särab taevas täiskuu Kaalude märgis, mis tuletab sulle meelde kõike, mida sa oled pidanud äbi elama. Peale seda hakkavad asjad laabuma õiges suunas.

Kommentaare ei ole