{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa kõigepealt pildi peal näed, võib näidata, kui enesekindel inimene sa oled

       Selles testis tuleb juttu enesekindlusest, mis aitab kõigega elus paremini toime tulla. Võib-olla pead sa iseennast ü...

 


 

 

 Selles testis tuleb juttu enesekindlusest, mis aitab kõigega elus paremini toime tulla. Võib-olla pead sa iseennast üsna enesekindlaks, tegelikkus aga näitab midagi muud ilma, et sul endal sellest aimugi oleks. Ja sellepärast ongi hea teha ära see test. See, mida sa kõigepealt pildi peal näed, aitab sul ennast paremini tundma õppida. 


KLAAS

Kui sa nägid kõige esimesena klaasi selle pildi peal, tähendab see seda, et sa oled inimene, kellel on mõningaid probleeme enesekindlusega. Eriti paistab see silma siis, kui sa alustad kellegagi vestlust. Sa ei leia sageli õigeid sõnu ja võid sattuda oma selgitustega suurde segadusse. Otsuste langetamine valmistab sulle suurt peavalu ja paneb sind endas kahtlema. Sa katsud kõike korralikult läbi kaaluda ja see tekitab sinus lõpuks ainult suurt stressi. Sa ei saa üle hirmust, et sa ei langetanud õiget otsust ja kardad sellepärast, mida see endaga kaasa tuua võib. Sul on raske olla optimistlik ja näha seda, mis on hästi. 

 

 

Kui sa ennast paremini kuulaksid, leiaksid sa vastused oma küsimustele ja õpiksid õigeid otsuseid langetama. Selle asemel muretsed sa tühiste asjade pärast, mis isegi ei ole väärt, et sa oma aega selle peale raiskad. Sul on väga raske näha asju laiema nurga alt, globaalselt. Sa kipud keskenduda rohkem negatiivsele. Selleks, et muuta oma elu, pead sa keskenduma edaspidi sellele, mis on hästi, see aitab muuta su mõtlemisviisi. Kui sa muidugi tahad muuta oma elu paremaks. Usalda rohkem iseennast. 

Selleks pead sa ise enda kallal kõvasti vaeva nägema. Ära kuula enam oma sisemist häält, mis üritab sulle halbu mõtteid pähe panna ja mis paneb sind  nägema kõike halvas valguses. Õpi nägema ja hindama rohkem seda, mis on hästi. Hinda seda, kui keegi räägib sinuga hästi ja sõbralikult, kui keegi näitab sulle teed, kui keegi sulle naeratab. Imelised asjad on sind ees ootamas, kui sa lõpetad iseendas kahtlemise. Sa väärid paremat elu. Ära lase negatiivsetel mõtetel oma elu ära rikkuda. 


MUUSIKA NOOT

 

 

Need, kes nägid kõigepealt muusikanooti sellel pildil, on pigem enesekindlad inimesed. Ja see peegeldub kõikides nende töödes ja ettevõtmistes. Sa tead, et kõik läheb hästi. Sa oled piisavalt optimistlik inimene ja ei lase muredel enda üle võimust saada. Sa pöörad palju tähelepanu detailidele ja oled inimene, kes paistab silma oma täpsuse poolest. Sa tahad, et kõik oleks võimalikult hästi, korras ja vastaks sinu ootustele. Sul on väga hea vaatlusoskus, sa näed kõike, mis su ümber toimub, ka kõige väiksemad asjad ei jää sul kahe silma vahele. Su töökaaslastele meeldib sinuga koostööd teha, sest nad teavad, et kõik sinu ettevõtmised õnnestuvad. 

Tänu sinu enesekindlale loomusele on paljud veendunud, et sa oled sündinud juhtima. Sa oskad panna kõiki ennast tähtsana ja olulisena tundma. Sa ei jäta kedagi hooletusse ja selle tõttu tunneb igaüks end sinuga koos olles väärtuslikuna. Sa oled väga kohusetundlik inimene ja äratad ümberseisjates imetlust. Sa oled ka kaastundlik teiste vastu, sa oskad end panna teise inimese asemele selleks, et leida lahendusi nende probleemidele. 

 

 

Ilmselt see ongi põhjuseks, miks paljud sulle oma muredest räägivad. Sind teatakse, kui inimest, kes oskab teisi ära kuulata ja kellel on hea analüüsivõime, sa tead, mida öelda, et inimesi maha rahustada. Jah, sa oled mõistev ja hooliv aga vajadusel võid olla ka autoritaarne. Kui keegi tahab su headust ära kasutada, oled sa võimeline talle näitama, kellega tal tegu on. Sa äratad alati imetlust oma lähedaste seas ja seda igas olukorras. 

Sa ei lase kunagi oma emotsioonidel enda üle võimust saada, sa oskad oma tundeid kontrollida. Sa ei varja oma tundeid vaid leiad õiged sõnad, mille abil öelda seda, mida sa tunned. Sa ei pea ennast täiuslikuks, sa ei ole ka uhke. Sa tahad olla homme parem, kui sa olid eile. Sa oled veendunud, et parem on alles ees. Üks, mis on kindel, on see, et sa oled õigel teel.



 

Kommentaare ei ole