{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem?

  foto : unsplash / Elke Karin Lugert   Mõnede tähemärkide ...

 

foto : unsplash / Elke Karin Lugert

 

Mõnede tähemärkide esindajad tunnevad ilmselt rõõmu selle üle, et veebruar on aasta kõige lühem kuu. Planeetide seis ei ole alati kõikide jaoks kõige parem. Päike on küll Kalade märgis, ent teised planeedid moodustavad pingelise ja vastuolulise aspekti. Marss ja Veenus Veevalaja märgis on konjunktsioonis Pluutoga, selle tõttu polegi midagi imestada, kui paljud tunnevad, et tahaksid hoopis kõik sinnapaika jätta ja teha midagi muud. Kui sina ka tunned ennast nagu tühjaks pigistatud sidrun ja sa ei tea enam, mida oma eluga peale hakata, siis on see täiesti normaalne. 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem? 

 

LÕVI


Lõvi peab hoidma natuke tagasi sellel nädalal. Tõtt tunnistades tuleb aga öelda, et seda on Lõvikeselt palju palutud - tema uhkus ei luba seda. Kõik Lõvikese halvad omadused tulevad praegusel külmal ja pimedal aastaajal eriti esile. Mis selle põhjuseks on? Terve veebruarikuu pani Lõvi kannatlikkuse proovile. Tal tuli lahendada mitmeid probleeme. 

 

 

Süüdi oli selles Päike Veevalaja märgis. Nüüd, kus Päike on liikunud edasi Kaladesse, on Veenus (suhted) ja Marss (tegevus) hakanud Lõvi ärritama, vajutades just kõige õrnemale kohale. Jällegi tunneb Lõvi, kuidas vanad hirmud ja kartused tagasi tulevad ning selle tõttu kannatab tema ego. See kõik puudutab tema eneseuhkust. Ent kõik need takistused ei olegi iseenesest nii halvad, sest Lõvi võib saadud õppetundidest suurt kasu lõigata.

Mitmed planeedid on hetkel kogunemas Lõvi märgi vastas olevasse sektorisse. See aga soosib meeskonnatööd. Marss tekitab Lõvis soovi näidata alles, milleks ta võimeline on ja tulla oma mugavustsoonist välja. Kui Lõvi on valmis headest võimalustest kinni haarama, peaks see talle isegi suurt õnne tooma. Teistega koos aga jõuab ta kaugemale, kui üksi tegutsedes. Isegi, kui Lõvi eneseuhkus saab vahel riivatud (mida võib põhjustada Marss Veevalajas), siis Merkuur Kalades aitab pingeid leevendada. Kõige parem, mida Lõvi järgmisel nädalal teha saab, on hoida madalat profiili.

 

 


NEITSI

Neitsi tähemärgi esindaja võib tunda, et asjad arenevad tema jaoks praegusel hetkel liiga ruttu. Kogu aeg juhtub midagi ootamatut. Veebruar ei ole olnud Neitsi jaoks kõige parem. Seda enam, et mitmed planeedid on hetkel Kalade märgis, jäädes seega Neitsi märgiga vastasseisu. Saturni mõju tõttu on Neitsi mattumas kohustuste alla. Järgmine nädal võib aga kaasa tuua veelgi ootamatuid takistusi ja viivitusi, mille tõttu Neitsi võib täiesti pea kaotada. 

Kui Neitsi tunneb, et tal kaob pind jalge alt ära ja ta ei tea enam, kuhu ta minema peaks, siis on kõige tähtsam, et ta ei kaotaks usku iseendasse. Neitsil on kõik võimalused ja vahendid olemas, et tulla palju tugevamana sellest olukorrast välja. Tal tuleb ainult keskenduda paremini sellele, mida ta teeb ja kõik läheb hästi. Hea oleks, kui ta ennast ainult seejuures ära ei kurnaks.

Kommentaare ei ole