{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Veevalaja tähemärk on kõige hullem

  foto : unsplash / Josh Hill     Veevalajaid peetakse liig...

 

foto : unsplash / Josh Hill

 

 

Veevalajaid peetakse liiga uhketeks, üleolevateks, teistest paremateks, enesega rahulolevateks, eemalolevateks, ükskõikseteks jne. Millised nad aga tegelikult on? Vihje : kus suitsu, seal tuld.


Võib-olla on ka sinul mõni tuttav või isegi töökaaslane, kes keeldub kategooriliselt suhtlemast ühe teise inimesega, kes on juhuslikult sündinud Veevalaja tähtkujus. Ära mõista teda hukka, iga inimene on saanud elus omad vitsad. Kui kõikidel tähemärkidel on omad head ja halvad küljed ja tegelikult ei ole ühtegi tähemärki, kes oleks millegi poolest teistest millegipärast hullem, siis Veevalajal on küll mõnikord selline, et ajab teistele hirmu nahka. Veevalaja on uuendusliku mõtteviisiga, teeb kõike teisiti, kui teised ja häid omadusi on tal rohkem, kui vaja. Vähemalt üllatada oskab ta alati. Põhjuseid, miks su tutvusringkonnad peaks olema vähemalt üks Veevalaja tähtkujus sündinud inimene, on palju. Mille poolest nad aga teistest hullemad on? 

Olgu kohe ära märgitud, et me ei võta ühtegi kaebekirja vastu.

 

 


Millised Veevalajad on? 

Nagu öeldud, Veevalajad on uuendusliku mõtteviisiga. Ta on alati teistest sammuvõrra ees ja oma ideedega veelgi kaugemal. Ta on leidlik ega mõtle nii nagu kõik teised, ta tahab teha asju omamoodi, mitte nii nagu alati on tehtud. Tal on pea natuke pilvedes, seda tänu tema tähemärki valitsevale planeedile Uraanile. Uraan on muutuste ja revolutsiooni planeet. Tänu Uraanile Veevalaja ongi selline intellektuaalsete huvidega, täis soovi vabaduse ja uute ideede järgi.

Nii nagu teised õhumärgid, on ka Veevalaja teadmistejanuline. Ta tunneb kõige vastu huvi, ta tahab kõike teada. Eriti, kui tegemist on millegi ebahariliku ja uuega. Ta ei tee asju harjumuspäraselt, teda huvitavad alternatiivsed meetodid. Ta kasutab kriitilist mõtlemist, et võidelda kõige tavapärase vastu. Ta tahab ise mõtelda ega lase seda teistel enda eest teha, ta ei ole lammas, kes vaikides karjale järgneb, ta umbusaldab traditsioone, üldistusi ja autoritaarsust. Ta on mässav ja sõltumatu märk.

 

 

 

Millised on Veevalaja kõige hullemad omadused? 

Ta on mässumeelne ega kõhkle vajadusel vastu hakata, et oma arvamust välja öelda. See omadus tuleb kasuks, kui tal on vaja kaitsta kellegi õigusi. Samas võib see muutuda ka kinnisideeks tema juures ja muuta teda lapsikult jonnakaks. Nii nagu kahe aastased lapsed ütlevad ainult EI, on ka Veevalaja harjunud kasutama seda ühte ja sama sõna. Ta astub reeglitest üle, ei taha kellelegi alluda ega muutuda halli massi osaks. Ta tahab elada nii nagu tema seda heaks arvab. Ta ei kannata neid lambaid, kes vaikides edasi lähevad ja nõustuvad kõigega ilma oma pead kasutamata. Mõtlemata nagu tema ise seda teeb. Sest Veevalaja on veendunud, et ainult temal on õigus, ainult tema on kõigest õieti aru saanud. Tema valib alati teise leeri. Ta ei taha olla koos teistega ja mõtelda nii nagu teised. On ta liiga uhke? Seda heidetakse talle tihti ette. Ta võib näidata välja oma põlgust, kui vestlus on tema jaoks sisutühi, kui tegevused mõttetud ja saavutused olematud. Kui see nii on, siis ta lihtsalt ei kuula enam edasi, kehitab õlgu ja läheb minema. 

Veevalaja erineb teistest oma mõtete ja ideede poolest ent samuti suhete poolest. Ta valib, kellega ta suhtleb, ehitab müüre enda ja teiste vahele ja on eemalolev teistega suheldes. Ta on vaimne, mitte emotsionaalne, selle tõttu tõrjub ta oma tunded ja emotsioonid kõrvale, mõteldes peaga, mitte tunnetega. Samuti lükkab ta kõrvale teiste tunded. Ja lõpetab oma suhted päevapealt, kui vaja ning kaob igaveseks, kui see talle meeldib. 


Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole