{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Skorpioni parimad sõbrad?

    Skorpion on kõige müstilisem ja salapärasem kõikidest sodiaagimärkidest. Skorpionist ei ole lihtne aru saada, ent ometi ...


 

 

Skorpion on kõige müstilisem ja salapärasem kõikidest sodiaagimärkidest. Skorpionist ei ole lihtne aru saada, ent ometi on mõned leidnud tee tema südamesse. Kes on Skorpioni parimad sõbrad? 

Sõpruses on ikka nii, et mõnega sobid sa hästi, teisega üldse mitte. Mõne inimesega leiad sa kohe ühise keele, teisega võid pingutada nii palju, kui tahad aga sellest pole midagi kasu. Astroloogia sõpradena paneme meie selle horoskoopide arvele. Igal tähemärgil on oma iseloom. On tormakad Tulemärgid (Jäär, Lõvi ja Ambur), praktilisema mõtlemisega Maamärgid (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits), tundlikud Veemärgid (Vähk, Skorpion ja Kalad) ning seltskondlikud Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja). Mõnesid seovad ühised väärtushinnangud, teised jälle ei saa omavahel üldse läbi. Ka Skorpion ei pääse sellest reeglist. Ka temal on neid, kellega ta kõige paremini just ei sobi ( selle kohta saab lähemalt ugeda SIIT) ja neid, kellega tal tekib kohe hea klapp. Temast ei ole kerge aru saada ent need, kes on õppinud teda lähemalt tundma, näevad, et tal on tegelikult hea süda. 

 

 


Kuidas saada Skorpioni sõbraks? 

Skorpion on teine sodiaagi Veemärk, ta on väga tundlik inimene, kes eelistab varjata end ükskõikse ja jaheda ilme taha. Ta tunnetab kõike palju tugevamalt, kui teised. Ta ei tee kunagi midagi poolikult. Kui ta on sind lubanud oma sõpraderingi, on see kogu eluks. Ta tahab aga sind enne läbi katsuda, et järele vaadata, kas sa oled ikka väärt tema usaldust. Sa pead välja teenima tema usalduse ja au kuuluda tema sõprade hulka. Skorpion ei kingi oma usaldust kergekäeliselt, kui ta on aga hakanud sind usaldama, võid sa kindel olla, et ta ei tee kunagi midagi sinu vastu. Teie sõprus on tema jaoks püha. Ta on valmis selle nimel isegi tõotust andma. Ta on valmis sinuga lepingut sõlmima, verelepingut, kui vaja.

Sa võid talle usaldada kõik oma saladused - ta vaikib nagu haud ega lähe kunagi edasi rääkima seda, mis sa talle rääkinud oled. Sa võid kindel olla tema toetusele, ta on valmis sind ära kuulama ja sulle appi tulema. Iialgi ei hakka ta sind reetma, kunagi ei räägi ta edasi sinu saladusi. Truudus ja siirus on tema jaoks tähtsad. Kas sa tahad saada tema sõbraks? Siis tõesta talle, et sa oled valmis andma omalt poolt sama palju. Pea meeles ainult, et Skorpion on tugeva intuitsiooniga ja harjunud oma sisemist häält kuulama. Ära tee mitte kunagi midagi tema vastu. Niipea, kui ta tunneb, et sa oled teda reetnud või kui ta peaks sinus pettuma, ei kõhkle ta sind salvamast oma mürgiga. Ilmselt oled sa juba seda kuulnud, et Skorpionid on kõige ohtlikumad loomad maailmas. Skorpioni salvamine on surmav. Seega, kui ta sind armastab, siis kogu südamest ent ta võib sind sama ruttu ka vihkama õppida. Ta on pika vihaga. Parem on olla ettevaatlik. 

 

 


Kes on Skorpioni parimad sõbrad? 

Sodiaagimärkide seast saab Skorpion hästi Vähiga - mõlemad on Veemärgid. Nad leiavad kohe ühise keele, kuulavad oma süda ja elavad intuitsiooni järgi. Nende vahel oleks nagu mingi telepaatia - nad ei pea rääkima selleks, et teada, mida teine mõtleb. Nad on hoolivad ja tähelepanelikud, teevad kõik, et teist hoida. Vähk valmistab Skorpionile maitsvaid roogi, Skorpion valmistab Vähile loitsudega võlujoogi, mis kaitseb tema sõpra kõige halva eest. Nende vahel on usalduslik suhe. Heatahtlik õhkkond. Mõlemad mõtlevad ilmselt palju eksistentsiaalsete küsimuste peale ja otsivad elu mõtet. Vähk on seotud Kuuga, selle tõttu on ta väga nostalgiline. Skorpion on aga seotud teispoolsusega, ta katsub rahu teha oma hinge tumedama küljega, et leppida paremini ära valgusega. Nad jäävad headeks sõpradeks nii headel, kui halbadel aegadel  - eriti aga halbadel. Nad toetavad teineteist, jagavad oma muresid ja rõõme ja vajadust armastuse järele. Nende vahel on ilus sõprus. 

 

 

Sama võiks öelda ka Sõnni kohta. Nende kahe vahel kestab sõprus läbi terve elu. Mõlemad on väga umbusklikud ega kingi oma usaldust kergekäeliselt - kui nad on õppinud teineteist kord usaldama, siis jääb see nii, kuni surm neid lahutab. Sodiaagiringis on nad teineteise vastas, ometi on nad hea näide sellest, et vastandid tõmbuvad ja täiendavad teineteist. Neil on erinev maailmanägemus : Sõnn mõtleb praktiliselt, Skorpion aga unistab. Neil on erinev tegutsemisviis : Sõnn tahab kõigepealt kaaluda enne, kui hakkab tegutsema, Skorpion kuulab oma sisemist häält ja on valmis tegutsema igal hetkel. Nende vajadused on erinevad : Sõnn tahab hoolt ja õrnust, Skorpion kirge ja sädemeid. Ometi on neil teineteisele palju anda. Nad vastavad pilkudega. Sõnn aitab Skorpionil maha rahuneda, olla mõistlikum, Skorpion õpetab Sõnni, kuidas rohkem elu nautida. Sõnn toob Skorpioni ellu rohkem valgust ja aitab tal vabaneda mustadest mõtetest. Skorpion aga avab Sõnni energiakanalid ja näitab talle uusi võimalusi. Tänu sellele muutub ka Sõnn natuke tundlikumaks. See aga aitab ta paremini rääkida sellest, mis tal südamel on. 


Põhjus, miks astroloogia võib mõnikord ka eksida

Kunagi ei ole lihtne rääkida sodiaagimärkide omavahelisest sobivusest. Põhjus on lihtne, sest arvesse tuleb võtta ka mitmeid erinevaid kriteeriumeid, mitte ainult päikesemärki. Seega, kui sina oled Skorpion ja sinu vihavaenlane on Sõnn või hoopis Vähk ning sinu parimat sõpra selles nimekirjas ei olnud, siis ei ole ka midagi lahti. Sest see artikkel on koostatud võttes arvesse üksnes päikesemärki, mis moodustab astroloogilisest profiilist imeväikese osa. Tegelikult tuleks arvesse võtta ka tõusu- ja kuumärki ning samuti Merkuuri ja Veenuse aspekti sünni aja. See ise juba võib kõik muuta. Lisaks sellele tuleb arvestada ka ühiskondliku suunitluse ja mõjutusega, tunnetuse ja muude sündmustega. Igas sõpruses on alati kübeke imet, mida ei saa seletada.

Kommentaare ei ole