{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob 24. veebruari täiskuu kõige rohkem õnne?

  foto : pixabay / Pezibear   24. veebruaril särab taevas t...

 

foto : pixabay / Pezibear

 

24. veebruaril särab taevas täiskuu Neitsi märgis. Seekordne täiskuu näitab meile teed ja valgustab. Aitab mõista ja aru saada. Laupäevane täiskuu toob head õnne mitme tähemärgi esindajale. Kuidas ka ei ole, Kuu mõju ei jäta kedagi puudutamata. Paljude jaoks on täiskuu aeg hea aeg, et muuta midagi oma elus paremaks. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob laupäevane täiskuu head õnne kaasa? 

VÄHK

Täiskuu Neitsis on väga helde nende vastu, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Nende raskused on läbi saamas. Lahendused probleemidele ei ole enam kaugel. Ühel või teisel moel toob täiskuu Vähile head õnne ning häid üllatusi kaasa. 


LÕVI

Ka Lõvile toob täiskuu head õnne kaasa, tema puhul peaks see olema seotud aga raha või armastusega. 


NEITSI

Otse loomulikult puudutab täiskuu Neitsi märgis ka Neitsit ennast. Kuu aitab Neitsil võtta taas kontrolli oma elu üle. On, nagu paneks keegi keset pilkast ja pimedat ööd tõrviku põlema ning näitaks Neitsile, millist teed pidi ta peab minema. Täiskuu aitab Neitsil paremini näha ja mõista. 

 

 


SKORPION

Ka Skorpioni tähetund on saabumas eesoleval nädalavahetusel tänu täiskuu energiale. Mitmed head uudised on juba tema poole teel.


KALJUKITS

Kaljukits peaks saama ühe väga hea uudise laupäeval, mis peaks tegema ta tuju heaks ja meele rõõmsaks. Kõikide märkide järgi on see seotud aga rahaga. 


KALAD

Kaladele toob täiskuu aga selgust selles, mis puudutab nende eraelu, aidates paremini mõista, millises seisus on nende paarisuhe. Ühel või teisel moel peaks täiskuu tooma Kalade ellu armastust. 


SEOTUD LOOD :

24. veebruaril on taevas täiskuu Neitsi märgis 

Rituaalid, mis aitavad tänu täiskuu energiale ligi tõmmata head õnne ja jõukust 

Kommentaare ei ole