{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige rahulikumad tähemärgid (ja need, kellel kannatlikkusest puudu tuleb)

  foto : pexels / Pixabay       Kui sind huvitab teada saa...

 

foto : pexels / Pixabay

 

 

 

Kui sind huvitab teada saada, miks sa oled nii keevavereline ja impulsiivne või vastupidi, miks su elukaaslane on nii suur flegmaatik, siis oled sa õiges kohas. Igal tähemärgil on omad head ja halvad küljed ent on märke, mis ei peta (tegemist ei ole sõnademänguga).

 

Millised on siis kõige rahulikumad ja kõige impulsiivsemad tähemärgid?

Edetabel (alustame kõige rahulikematest)

 

1. Kaljukits

Kaljukits ei lähe kunagi endast välja ega näita iialgi oma tundeid välja. Võiks öelda, et ta on kivist, mitte miski ei mõjuta teda, ta suudab jääda rahulikuks igas olukorras ega lase ennast kunagi mõjutada. Kõikidest maamärkidest on just Kaljukits see, kes ei lase emotsioonidel kunagi üle pea kasvada. Sellel on ka oma põhjus, nimelt valitseb Kaljukitse märki kohusetunde-, ranguse- ja distsipliini planeet Saturn ise. Kaljukits tuleb selle tõttu oma emotsioonide ise väga hästi toime, ilma, et ta peaks kogu ilmale demonstreerima, mis tema sees toimub. Kui sul on Kaljukitse tähtkujus sündinud elukaaslane ja te otsustate lahku minna, võid sa kindel olla, et ta ei tule su ukse taha lamenti lööma.

 

2. Kalad

Kalade märk on sodiaagi viimane ja tõtt öeldes on nad selle koha auga välja teeninud. Kalad paistavad silma oma rahumeelse loomuse poolest. Tundub nagu on neis mingi kaasasündinud tarkus, mille tõttu nad alati suudavad oma rahu säilitada igas olukorras. 

 

3. Sõnn

Selleks, et Sõnni närvi ajada, peab midagi väga tõsist juhtuma. Pigem on ta selline, kes omaette mossitab ja hoiab teistest eemale, ent pealtnäha jääb rahulikuks. Ta ei näita oma tundeid välja. Ta on praktilise mõtlemisega, flegmaatiine ja rahulik. See aga ei tähenda, et ta oleks alati heas tujus. 

 

 

 

 

4. Veevalaja

Veevalaja ei võta midagi tõsiselt ja oskab üle olla asjadest, mis pole seda väärt. Ta ei viitsi muretseda. Milleks? Kui ta kaaslane ongi halvas tujus või tahab vaielda, siis ta kergitab ainult rahulikult kulme ja vaatab seda tsirkust pealt. 

 

5. Kaalud

Kaalude esindaja ei saa endale seda lubada, et ta iga asja pärast närvi läheb. Kuidas see tema reputatsiooniga kokku läheb? Mida teised temast siis arvavad? Tal on väga suur jälgijaskond erinevates suhtlusvõrkudes (Instagram, Facebook, TikTok), ta peab ikkagi hoidma oma head mainet.  Sellepärast ta jääbki igas olukorras rahulikuks. 


6. Neitsi

Neitsi ei näita oma tundeid niisama lihtsalt välja ja jääb alati rahulikuks igas olukorras. Ta on tubli Maamärk ning teab, kuidas käituda.

 

 

 


7. Lõvi

Kui sa Lõvi käest küsid, miks ta närvi läks, siis ta ütleb sulle, et see oli sinu süü. Lõvi ei lase endale liiga teha. Aga igas olukorras ta ka endast välja ei lähe, selle jaoks on ta endast liiga heal arvamusel. Teatud erandid siiski on: näiteks lauamänge mängides, ebaõiglust nähes, jalgpalli vaadates või ilutulestiku pauke kuuldes.


8. Vähk

Kui Vähk ei maga (aga seda juhtub harva) siis muutub ta tuju kogu aeg ja ta ei tea ise ka, kas ta peaks nutma või solvuma. Kui emotsioonid lainena üle pea löövad, kaotab Vähk kogu selge mõistuse ja hakkab pisaraid valades küpsetama midagi maitsvat.


9. Skorpion

Kas see tõesti sind nii palju üllatab? Tegelikult on Skorpionid ainult pealtnäha rahulikud. Kui temalt midagi küsida, on teda vaevu kuulda. Tegelikult aga on Skorpion väga emotsionaalne ja läheb kergesti endast välja.

 

 

 


10. Ambur

Ambur kaldub alati kõigega liialdama: kui ta naerab, teeb ta seda kogu südamest, kui ta nutab, siis hingepõhjast. Kui ta vihastab, kuulevad teda ka naabrid. 


11. Kaksikud

Kaksikud ei püsi paigal. Neil on nii palju plaane ja ideid, et nad peavad kogu aeg midagi tegema, rääkima ja ennast õigustama igal võimalikul moel. Kui keegi nendega sammu ei suuda pidada, siis nad ärrituvad. 


12. Jäär

Jäär ei kannata rahulikku olemist, ta on lihtsalt oma olemuselt nii energiline ja aktiivne. Ei tule kõne allagi, et Jäär hakkaks tegema hingamisharjutusi või mediteerima. Ta peab kogu aeg oma ülevoolavat energiat kanaliseerima. Selle jaoks sobiks kõige paremini, kui ta läheks poksiringi.

Kommentaare ei ole