{ads}

HIDE

Viimased

latest

Rituaalid, mis aitavad tänu täiskuu energiale ligi tõmmata head õnne ja jõukust

  foto : pixabay / JordanHoliday     Täiskuu ritua...

 

foto : pixabay / JordanHoliday


 

 

Täiskuu rituaalid, mis aitavad ligi tõmmata head õnne ja jõukust 


Rituaal, mille abil oma soove täiskuu abil ellu viia

Tegemist on hästi võimsa täiskuu rituaalige, mis tugineb tänulikkuse energial. Sa ei pea paluma täiskuud, et ta täidaks kõik su soovid, vaid tänama teda nagu oleks su soovid juba täidetud. 

Näiteks kui sa soovid tõmmata oma ellu armastust, siis kirjuta paberile : "Ma tänan sind Kuu, et olen kohtunud tänu sinule suure armastusega." 

Sa pead kirjutama oma soovid käesolevas vormis, uskuma ise sellesse, et su soovid täituvad ning tundma juba seda tänulikkust, mida sa tunned, kui su soovid on täitunud. 

Seejärel anna oma soovid täiskuule edasi, jättes paberi, mille peale sa oma soovid kirjutasid täiskuu valguse kätte terveks ööks. Peale seda võid sa hoida seda väärtuslikku paberilehte oma öökapis, kuni su soov on täitunud. 

 

 


Rituaal, mille abil tõmmata küllust oma ellu

Kui sa soovid tõmmata oma ellu rikkust ja jõukust tänu täiskuu energiale, siis loe, mida sa tegema pead. Selle jaoks läheb sul vaja rahakotti. Tee oma rahakott tühjaks kõigest, mida see sisaldab ja jäta rahakotti alles ainult paar paberraha. Kindlasti võta rahakotist välja kõik kassatšekid, mis sümboliseerivad kulutusi. Seejärel võta oma rahakott kaasa ja mine välja. Istu pingi peale ja mediteeri, katsudes leida ühendust Kuu energiaga. Seejärel siruta rahakott täiskuu poole ja kujuta endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu poole suundub ning külvab su üle jõukuse ja rikkusega. Ära unusta Kuud tänada kõige hea eest. 

 

 


Rituaal, mis aitab head õnne ligi tõmmata

Et hea õnn leiaks sinu juurde tee, pead sa vabastama enda kodu halvast energiast. Halb energia blokeerib kõik hea ära. Hea uudis on see, et sa võid kujutada endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu kodus ajab halva energia välja ja toob asemele head õnne. 

Täiskuu ajal (või sellele järgneval kolmel päeval) tee oma kodus suurpuhastus. Puhasta kõik pinnad ära vee, musta seebi ja sidruni seguga. Seejärel võid sa viirukeid põletada, tee aknad pärani lahti ja kujuta endale ette, kuidas halba energia minema läheb. Täiskuu öösel tee aknad lahti ja kujuta endale ette, kuidas hea energia koos hea õnnega sinu koju tuleb.

Kommentaare ei ole