{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui mehele on meeldima hakanud teine naine : märgid, mis ei peta!

foto : unsplash / Jonas Leupe      Armastus ei küsi, millal...

foto : unsplash / Jonas Leupe

 

 

 Armastus ei küsi, millal ta tuleb. Keegi ei saa valida, millal ta armuda võib, see võib tulla korraga ja üleöö. Kui sa oled hakanud aga kahtlema oma kaaslase tunnetes ja hakanud kahtlustama, et tal on teine silmarõõm tekkinud, siis tähendab see seda, et su suhe on ohus. Vaata, millised märgid viitavad sellele, et su mehele on hakanud meeldima üks teine naine. 


Iga inimene võib ühel või teisel hetkel tunda suuremat külgetõmmet kellegi teise vastu. Tavaliselt jääb see ainult platooniliseks unistuseks. Keegi ei taha kaotada seda, mis juba on, lihtsalt mingi juhusuhte pärast. See lõhuks omavahelise usalduse. Millised märgid viitavad sellele, et su mehel on teine silmarõõm? 


Ta räägib kogu aeg sellest teisest naisest .... või väldib seda teemat

Enamikul kordadest on tegemist naisega, kes kuulub teie tutvusringkonda või siis naisega, keda ta tihti kohtab. Selleks võib olla mõni sõbranna või tuttav. Ettevaatlik tuleb olla siis, kui sa kuuled, et ta tihti selle naise nime suhu võtab ühel või teisel põhjusel. Mõned mehed teevad seda selleks, et hajutada sinu kahtlusi või siis panna sind harjuma uue olukorraga. 

Ka nii võib olla, et mees hakkab vastupidi tagasi ajama ja väitma, et see naine talle üldse ei meeldi. Ta leiab selle naise juures palju vigu ja puudusi. Kuidas ka ei ole, kui ta tihti mainib oma jutu sees mingit naist ja selle naise nime, siis peaksid sa võtma seda tõsiselt. 

 

 


Ta on hakanud kahtlema teie suhte tulevikus

Kui mees tunneb külgetõmmet mõne teise naise vastu, paneb see teda oma suhte üle rohkem järele mõtlema. Ta ei tunne enam huvi mitte millegi vastu, otsib kogu aeg probleeme juurde, tahab rääkida asjadest, mis teid omavahel tülli ajavad. Ta tahab sulle selgeks teha, et te ei saa omavahel läbi. 

Tegelikult vaevavad teda ennast suured kahtlused. Ta on segaduses. Jah, see teeb sulle ka haiget. Aga praegu pole õige hetk selleks, et talle stseeni korraldada. Sa pead olema mõistev ja hooliv ning tegema kõik, et ta räägiks sinuga ausalt ja avameelselt. Võib-olla oleks hea isegi konsulteerida pereterapeuti, kes oskaks teid kõige paremini aidata ning tulla sellest olukorrast välja. 


Tal on teised huvialad tekkinud

Kui mehele on hakanud teine naine meeldima, hakkab ta tundma huvi samade asjade vastu, mis seda naistki huvitavad. Sellepärast tahab ta proovida uusi asju. See on ettekääne, et leida rohkem ühiseid punkte selle naisega ja olla tänu sellele temaga lähedasem. 


Ta muutub eemalolevaks

Kui mees on armunud kellessegi teisesse, tunneb ta end kahtlemata süüdi oma naise ees. Tunnistab ta seda siis või mitte aga ta tunneb sellisel puhul ennast halvasti sinuga koos olles. Nagu laps, keda teolt tabatakse, tunneb ta ennast süüdi, olles sinuga koos. Keegi ei ole vastutav oma tunnete eest, sest tundeid ei saa valida, igal inimesel on õigus valida, kas ta jääb truuks või annab oma tunnetele vaba voli. Seega, kui su mees on muutunud eemalolevaks ja veedab sinuga vähem aega, on võimalik, et talle on hakanud meeldima keegi teine. 


Ta on muutnud oma harjumusi

Kui sa märkad, et su mees on muutnud oma harjumusi, tuleb sul olla eriti tähelepanelik. Meestele meeldib tavaliselt oma harjumuspärane elu. Kõik muutused võivad olla märgiks sisemisest konfliktist ja püüdlusest muuta midagi oma elus. Sellisel puhul tuleb härjal sarvist haarata ja küsida otse, mis nende muutuste tegelikuks põhjuseks on? Tavaliselt katsub mees sind sellepeale segadusse ajada, sest ta ise ei saa veel täpselt aru, mis ta südames toimub.

 

 

 


Ta on hakanud enda eest rohkem hoolitsema

Isegi, kui ta hoolitses ka varem enda eest, siis mees, kellel on tekkinud silmarõõm, teeb kõik, et sellele naisele meeldida. Näiteks paned sa tähele, et ta on hakanud ennast rohkem sättima ja lööb ennast üles iga kord, kui välja läheb, valib kaua, mida selga panna, ostab uusi riideid, tahab korraga moega kaasa käia ja liitub mõne spordikubiga. Kui mehel on tekkinud teine naine, teeb ta kõik, et tõmmata selle naise tähelepanu ja näidata ennast parimas valguses. 


Ta ei jäta enam oma telefoni vedelema

Meie ajastul on lihtne teada saada, kuidas kaaslase truudusega lood on. Piisab, kui heita pilk tema telefonile. Selles väikeses ja pealtnäha süütus aparaadis on peidus kõik meie saladused ja kogu meie eraelu. Kui su kaaslane kannab korraga kogu aeg oma telefoni kaasas, on vahetanud salakoodi, saab mingeid imelikke kõnesid ja veedab rohkem aega, kui varem, sotsiaalvõrkudes, võib selle taga olla teine naine. Vaata, keda ta kõige rohkem kommenteerib ja jälgib sotsiaalvõrkudes ja sul on pilt selge. 


Ta on muutunud närvilisemaks

Sest ta ei saa ise ka aru, mis temaga lahti on. Ta elu on segamini ja ta tunneb ennast süüdi ning muutub selle tõttu närvilisemaks. See on üks viis, kuidas oma ärritumist välja näidata, ärritumist, mida ta iseenda vastu tunneb. Ta ei saa aru, kuidas asjad tema elus niimoodi käest ära läksid. See võib olla ka märgis, et ta tahab minema, ükskõik kuhu aga sinu juurest ära ja tahaks lõpuks ometi teie suhtele lõpu teha. Ta otsib kõiki võimalusi, et ärrituda. 


Ta ei hooli enam sinust

Kui mees on armunud kellessegi teisesse, ei tunne ta enam sinu vastu huvi. Ta on vastupidi tujukas ja eemaolev. Sa näed, et midagi on temaga lahti. See peaks ise sind valvsaks tegema, eriti juhul, kui varem oli ta hoopis teistsugune, hoolitses kogu aeg sinu eest jne. Võib-olla on kogu tema tähelepanu suunatud nüüd mõnele teisele isikule. Kui tegemist on naisega, võib see olla märgiks, et ta on armunud, isegi, kui ta sellest endale veel täiel määral aru ei anna. 


Ta leiab alati vabandusi ja põhjuseid, miks üksi väljas käia

Üks asi on tunda kellegi vastu külgetõmmet, teine asi on hoida suhet selle inimesega. Sest sellisel puhul on tegemist täiesti ehtsa truudusetusega. Kui mees hakkab otsima vabandusi, et minna üksi välja (üksi või koos teistega) ega taha enam üldse sinuga koos midagi teha ja on kogu aeg kusagil ära, on see märk sellest, et tal on keegi teine. Ta võib tuua ettekäändeks töökaaslastega väljas käimised, seminarid, koosolekud jne. See on valetamise nõiaringi algus, mille taga on kõrvalsuhe. 


Ta on hakanud rohkem vaikima

Kui mehel ei ole enam sinu vastu tundeid, ei ole tal sulle ka midagi öelda. Kõik teie teemad keerlevad majapidamise ümber. Su mees on hakanud rohkem vaikima, salatsema ega jaga sinuga enam suurt midagi. Enamikul kordadest on see märgiks, et tal on tekkinud teine usaldusisik, kes teda ära kuulab ja et edaspidi räägib ta kõigest selle inimesega. Selline suhtumine võib rikkuda teievahelise üksmeele. 

 

 

 


Ta väldib füüsilist kontakti sinuga

Viimane märk, mis on samuti kõige selgem ja ehedam tõend, on see, et su mees ei taha enam sinuga intiimsust jagada. Mida sa ka ei tee, et tõmmata teda enda poole, ta hoiab ikkagi sinust eemale. See teeb su eneseuhkusele haiget aga sa pead kohe selle lõhe teie vahel kaotama enne, kui on liiga hilja. Katsu panna teda rääkima, isegi, kui ta ei taha, räägi talle sellest, kuidas sa end tunned ja küsi, mis teiega lahti on.


Mida teha, kui mees on hakanud huvi tundma teise naise vastu? 

Kui sa oled nüüd aru saanud, et su mehel võib olla teine silmarõõm, siis pole sul vist suurt enam midagi muud teha, kui mõtelda lahkuminemise peale. Kui sa aga hoolid oma mehest ja tahad anda teile veel ühe võimaluse, pead sa endale mõned asjad selgeks tegema. Alguses valdab sind muidugi suur pettumus ja šokk, millest on raske üle saada. Kõigepealt pead sa endale selgeks tegema, et sul pole absoluutselt mingit mõtet minna oma kaaslasega rääkima vihase ja solvununa. Sa pead kõigepealt sundima ennast rahulikuks enne, kui hakkad üldse millestki temaga rääkima. 

Su mees võib tunda külgetõmmet teise naise vastu, sest teie elus oli liiga palju rutiini ja üksluisust. Võib ka olla, et ta on jõudnud oma elus punktini, kus ta ei saa ise ka enam täpselt aru, mida ta tahab õieti ja tahtis näha, kas mujal on rohi rohelisem. Ka mehed tahavad aeg-ajalt proovida seda, kas nad ikka veel vastassoole meeldivad. See ei tähenda tingimata nagu hakkaks ta sind petma või ei armastaks ta sind enam. Sellepärast on vaja panna teda rääkima oma tunnetest ja selgitada välja, kas on midagi, mida te saaksite oma suhtes muuta paremaks. 

 

Mida edasi teha? 

Kui asjad omavahel on lahti räägitud, tuleb võtta vastu otsused ja neist kinni pidada. See on täiesti normaalne, kui üks inimene tunneb külgetõmmet kellegi teise poole. Mingil tingimusel aga ei tohiks seda suhet edasi arendada. Su mees peab valima. Lõpetama selle suhte ja keskenduma sinule või tegema lõpu teie suhtele. Sina ei pea olema mingi kolmas ratas. Kui ta tahab sinuga jääda ja on nõus unustama selle naise, siis tuleb anda teie suhtele uus võimalus. 

 

Veeta näiteks rohkem aega koos. Õppida paremini suhtlema. Teha asju koos, kahekesi, vabaneda rutiinist, otsida üksmeelt. Teha nii, et see halb kogemus ei mõjutaks edaspidi teie suhet negatiivselt. Tähtis on, et see ei lõhuks teie omavahelist usaldust.

 

Kommentaare ei ole